E.l.f. Beauty-On-The-Go-Palette!

Hej och förlåt för riktigt usel uppdatering igen! Jag har haft mycket i skolan veckorna efter lovet, och även legat i magsjuka ett antal gånger de senaste veckorna. Nu ska jag i alla fall försöka ta mig samman med bloggen igen, och idag tänkte jag visa en fin palett från E.l.f. som jag fick av min syssling när hon var här!
Paletten heter Beauty-On-The-Go-Palette och kommer i två delar; en som är fodralet och en del med själva sminket, som man stoppar i förpackningen. Man kan köpa flera olika "lösdelar" med olika skuggor i beroende på vad man vill ha för färger. Dock hittade inte jag nånstans vad just min färgkombination hette, så jag vet inte om de har några namn. I alla fall har den väldigt neutrala och fina färger som känns lagom till vardags.
Man får med en bronzer som är ljusbrun och mer åt det matta hållet, vilket jag tycker passar perfekt till contouring.
Av de två läppglansen man får med har jag än så länge bara provat ett, det till vänster. Det var väldigt neutralt och fint. Tyvärr glömmer jag ofta bort läppglans i paletter, men ska försöka komma ihåg att använda dessa!
10 ögonskuggor åt det brunaktiga hållet ingår i min palett, och jag tycker som sagt det känns som de perfekta vardagsfärgerna. Att man får några matta och några skimriga, några koppartonade och några mer taupebruna, och dessutom en perfekt highlightfärg visar på en genomtänkt blandning! Dock kommer inte färgerna fram riktigt som de ska på bilden, men jag kanske visar swatches någon gång snart. 
 
Än så länge tycker jag att det är en väldigt mångsidig och smidig palett att snabbt ta med sig någonstans, och ändå få med allt man behöver. Det var en rolig present att få, något som jag antagligen inte hade tänkt på att gå och köpa själv, så tack Moa! :)
 
Använde några av skuggorna och bronzern i inlägget häär.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0