Glossybox Augusti 2013

Temat för augustis Glossybox är "Beauty is golden" och ska symbolisera den gyllene sensommaren. Jag tycker temat är ganska kul, men vet inte riktigt hur bra jag tycker att produkterna passar in egentligen... Menmen, jag bryr mig faktiskt inte så mycket om det. ;)
 
Det roligaste i boxen hade nog varit CC-creamen, om jag nu hade kunnat använda såna produkter. Nu blir det ju tyvärr så att jag får spara på denna, men resten känns också rätt roligt. Ett schampo behövde jag, en eyeliner kan jag väl inte säga att jag behövde men den verkar spännande och är i pennform så det blir enkelt att applicera.
 
Shower gelen och parfymen luktar verkligen superfräscht och de ska bli roliga att testa! (Även fast jag har hur många shower gels som helst.) Nagellacket var fint, men hur många rosa färger har man inte redan? Och dessutom är det här det tredje nagellacket jag får, på fyra boxar! Lite väl mycket nagellack, men jag ska inte klaga för det är ju ganska kul. :)
 
För övrigt kan jag säga att det var hela tre fullsize-produkter med, så det var jättebra! 
 
1. Neccin nr 1 Dandruff Treatment 165 kr/250 ml
 
2. L'Oréal Paris Nude Magique CC Cream (nylansering) 169 kr/30 ml
 
3. Mexx Energizing Woman Showergel + EdT (nylansering) EdT: 295 kr/30 ml (inget pris på showergel?)
 
4. Be a Bombshell Onyx Black Eyeliner 120 kr/st (förstår inte om detta är Glossybox's egna? Det stod i alla fall Glossybox på kartongen... Lite tråkigt i så fall, eftersom det inte går att köpa, men den ska bli kul ändå!)
 
5. Claudia Nailpolish 45 kr/11 ml
 

Maybelline Color Tattoo 35 - On and on Bronze

Kan verkligen tipsa er om Maybellines krämskugga i färgen On and on Bronze! Den är perfekt att bara ta lite av till vardags, men också till att ta lite mer till kvällen. Om man inte vill ha den så glittrig, så kan man bara använda den som bas till en annan brun, matt skugga. Eller, till fest, lägga en vanlig ljus skimrig ögonskugga över! Såå snyggt!

Recension: The Body Shop Camomile Gentle Eye Make-Up Remover

Jag fick den här eye make-up removern i min TBS-kalender i vintras, och nu är den slut. Den tar bort vanlig mascara och ögonskugga helt okej, men vattenfast fixar den inte. Det lovar den heller inte, så det dömer jag inte. Dock så tycker jag inte den tar bort en hel eyeliner särskilt bra heller, där får man ta till någon annan produkt. 
Jag upplever liksom att man får gnugga mer med den här än med andra removers som man bara kan dra bort sminket med.
 
Så beroende på hur mycket smink du använder så funkar den lite olika, men jag skulle ändå säga att den inte är så bra på att få bort allt smink.
 
Sen kommer vi till det mest irriterande av allt, och det är att den svider som in i bomben även fast den heter Gentle Eye Make-Up Remover. Den är väldigt stark och den doftar mycket, och får man in lite i ögat gör det väldigt ont. Jag försökte några gånger göra om min eyeliner-vinge, och då var jag tvungen att använda den här för att ta bort själva ving-delen och börja om. Efter att ha använt den på samma ställe kanske tre gånger, så var min hud helt röd och det sved och kliade. Tycker verkligen inte den lever upp till sitt namn om man säger så!
 
Jag skulle verkligen inte rekommendera den här eftersom den svider så mycket, och inte är något speciellt vad gäller själva sminkborttagningen. Samtidigt så funkar den ändå helt okej till att ta bort enklare smink, så tack vare det blir det inte sämsta betyg.
 
2 av 5 poäng
 
 
 
 
 

Lite nytt

Hejhej! Förlåt för dålig uppdatering, men jag har haft fullt upp med nollning hela veckan. Ska försöka komma igång bättre med bloggningen igen!
Igår var jag i alla fall på stan med några kompisar och köpte lite nödvändiga grejer. Det första jag köpte var en Inliner Kajal från Isadora i färgen Blonde. Jag har en vit kajal sen innan, men den är från en tidning (inte så bra alltså) och så är den väldigt lysande vit. Den här färgen är lite mer hudfärgad fast ändå ljus, och jag har hört att bland andra Sofie tycker om den väldigt mycket. 
 
Här ser ni färgen; den är mest till för att pigga upp ögat lite, inte för att ge nån lysande färg som syns för mycket. Har provat den en gång, och den verkar bra!
 
Upptäckte också att de hade både den nya nagelbandsoljan och 6-in-1-lacket från Isadora på Åhléns, så det fick bli dom också! Överlacket (som också funkar som underlack) har jag varit nyfiken på ett tag, för de jag har hemma är så dåliga, och oljan köpte jag till mamma som har jobbiga nagelband. På köpet fick jag en glasfil, så det var absolut win-win! :)
 

Dr. Bronner's Magic Soaps!

Ni som har lite koll på den här produkten vet nog att många använder den även till att göra rent sminkpenslar och borstar. Men för er andra så tänkte jag tipsa om det! Jag använde bara den här som duschtvål i början, vilket den också var super till, men sen bestämde jag mig för att testa att använda den till mina penslar och borstar och det funkade hur bra som helst!
 
Penslarna blev som nya igen, jätterena! Och det gick fort också: när man vanligtvis kanske behöver två tvålpump från en vanlig tvål, så räckte det med en liten droppe av den här. Den är väldigt lös i konsistensen, men löddrar ändå superbra! Det är inte ofta jag vill köpa om produkter (eftersom jag gillar att prova nytt), men den här älskar jag och kommer definitivt köpa om igen snart! 
 

L'Occitane

När jag var på flygplatsen på väg hem från Frankrike så hittade jag en L'Occitane-butik, och eftersom jag var  i Provence och märket kommer därifrån, så ville jag ju köpa nåt såklart haha! Nej, det var inte därför, utan jag hittade ett litet kit med hand-och fotkräm för 150 kr, och jag har hört att dessa produkter ska vara bra. 
 
Både handkrämen och fotkrämen är för torr hy, så jag gissar att de är ganska feta till konsistensen. Tänkte använda dom i vinter, då jag brukar bli torrare.
 
När jag hade betalat fick jag också med denna lilla söta handkräm på 10 ml. Tror den blir perfekt om jag ska iväg några dagar. :) 
 
Det kan ju dröja lite, eftersom jag ska använda produkterna i höst/vinter, men sedan tänkte jag göra recensioner av åtminstone den större handkrämen och fotkrämen.
 
 

NOTD: Lancôme Le Vernis nr 018 Bloody Black Cherry

Provar mitt nya lack från Lancôme idag, och guuud så fint det är! En vinröd bas, med lite svartbrunt i sig på vissa ställen. Svårt att förklara, men det är verkligen en perfekt höst-och vinterfärg! Jag kanske är lite tidigt ute, men jag kunde inte låta bli, haha! Det var lättmålat och torkade snyggt, utan att få för många skråmor. En ny favorit till i höst! =D
 
Ska försöka få till lite bättre bilder i ett senare inlägg, nu är ljuset för dåligt.

Dagens Look: No7 Moisture Drench Waterlily

Resten av sminket har suttit på hela dagen, hann inte ta några bilder imorse.
 
Igår visade jag ju läppstiften jag hade vunnit från No7, och jag fick en kommentar av en läsare som gärna ville testa den här färgen, så jag tänkte att jag kan visa upp det redan idag! Som ni ser så är det ganska diskret, och det är såå svårt att fånga den exakta färgen på bild, men den är liite mörkare än vad den ser ut här ovanför.
Den är alltså naturlig, men syns ändå litegrann. Perfekt till vardags! 
 
Tror jag kommer få jättemycket användning för detta läppstift, och om du är ute efter att framhäva läpparna lite men ändå hålla det naturligt, så kan jag verkligen rekommendera detta. :)
 

Goldwell Dualsenses Hårinpackning

Goldwell Dualsenses Color Extra Rich 60sec Treatment (puh! låångt namn!) är en hårinpackning som jag fick med i senaste Glossyboxen. Den är egentligen till för färgat hår, men jag tycker den funkar bra trots att mitt hår inte är färgat! Man använder den när man har schamponerat håret och låter den sitta i en minut. 
Den är superdryg och luktar jättegott, det går fort och den gör håret mjukt och skönt. Det kommer en recension om ett tag, jag älskar den än så länge!

Boots-vinsten!

Som jag sa i mitt förra inlägg, så hade jag även fått hem min Boots-vinst när jag kom hem! Gissa om jag vart glad över två paket!? ;) 
I alla fall så säljer ju Boots bl.a. märket No7, och det är därifrån mina läppstift kommer!
 
Det ena, No7 Moisture Drench Siren, var ett rött läppstift med en liten hint av orange färg. Jag har två andra röda läppstift sen innan, men inget som går lite åt det orangea hållet. Det blir väldigt klarrött på läpparna, och liksom lyser lite, jättefint! 
 
Det andra heter No7 Moisture Drench Waterlily, och kommer nog bli mer ett sånt läppstift jag använder till vardags. Faktiskt så hade jag tänkt köpa ett läppstift i en sån här färg, men nu behövs ju inte det! Den är lite mellanrosa (lite mörkare än på bilderna) och med lite, lite skimmer i.
När jag applicerade det kändes det som man inte behövde vara världens mest noggranna, eftersom det inte syns överdrivet mycket. Jag gillar när det bara framhäver läpparna, så man kan slänga på sig det lite snabbt. :)
 
Precis som med e.l.f.-grejerna så kommer jag visa de här närmare senare, i egna inlägg. Jag är jätteglad över vinsten, så tack Boots och No7! =D
 

Vinsten från E.l.f.!

När jag kom hem från Frankrike väntade mitt efterlängtade e.l.f.-paket på mig! Det var jättefint inslaget med ett gulligt kort till. <3 
 
Jag visste ju ungefär vad som skulle finnas i, men det var jättespännande att öppna ändå!
Så det jag vann var alltså en e.l.f. Personal Blend Foundation SPF 15, en e.l.f. Jumbo Eyeshadow Stick och en e.l.f. Mineral Moisturizing Lip Tint SPF 8.
 
 Foundationen har alltså fyra olika färger som man kan mixa till sin egen hudton. Perfekt året runt! Tyvärr kan jag ju inte använda den p.g.a. min ansikts-serie, men jag ska absolut spara den här tills jag slutar med serien!
 
Ögonskuggspennan trodde jag skulle vara brun, men den var mörkgrön med skimmer i. Kanske lika bra det, eftersom jag redan har en brun krämskugga. Tycker i alla fall den här färgen är jättefin, och den kan nog framhäva blåa ögon bra! 
 
Ursäkta den oskarpa bilden, fick tyvärr ingen bra! :( 

Lip tintet är i en jättefin, faktiskt mörkrosa, färg. Bilden visar inte riktigt den rätta färgen, men jag ska visa alla produkter swatchade i andra inlägg. I alla fall så är det en perfekt vardagsfärg som jag tror jag lätt kommer kunna slänga på mig varje morgon! Älskar att den har SPF och att den smakar godis! =D
 
Ni hittar e.l.f.s webbshop häär, och själv kommer jag nog shoppa något därifrån snart, blev väldigt sugen nu haha...
 
Tack så jättemycket e.l.f.! Ni gjorde massor av dagar för mig! <3
 
När jag var borta fick jag också veta att jag hade vunnit en Boots-tävling med två läppstift, så de kommer jag visa senare under dagen! :)
 
 

E.l.f. Wanties!

Studio Pigment Eyeshadow, Super Glossy Lip Shine, Baked Eyeshadow Palette, Studio Eyebrow Kit, Nail Polish, Baked Blush, Nireal Lipstick.
 
Allt det här får gärna följa med när jag beställer från e.l.f. nästa gång!
 

Lancôme-läppstift

Min syster hade ett Lancôme-läppstift inne på sitt rum som jag har lånat ibland, och som jag nu har fått. :D Hon använde det inte, så jag tog glatt emot det! Det är en väldigt ljust rosa färg som passar bra till vardags. Tror det kommer komma bättre till användning i mitt rum, och jag är glad över mitt lilla "fynd".
Är inte helt säker på om det finns att köpa längre dock, det är nog rätt gammalt hehe... Men nöjd är jag ändå, och det kommer säkert komma upp bilder på hur det ser ut på när jag kommer hem från Frankrike.

Minitips: Metallfria tofsar

Om ni vill vara extra snälla mot håret, så köp metallfria tofsar! Den lilla metallskenan som annars håller ihop tofsen sliter på håret och kan få stråna att gå av. Så satsa på såna här istället, finns både tunna och tjocka och i de flesta affärer! 

Försöker igen...

Jag har inte riktigt kommit överens med The Body Shop Beautifying Oil än, jag har liksom inte känt att jag hittat nåt användningsområde den är perfekt till. Jag hade den i ansiktet där den funkade helt okej förut, men nu får jag ju inte använda såna ansiktsprodukter tyvärr. I håret blir det mest fettigt om man tar normal mängd, och om man tar för lite så märker man ingen skillnad. 
Använde den också till kroppen, men tyckte nästan det vart torrt vid appliceringen, kände ingen återfuktning. Visserligen är det en torrolja, men jag tror jag tog för lite. 
 
Nu har jag försökt börja använda den mer igen, och jag använde den på händerna och fötterna en natt, och det funkade bra. Sen tog jag också ganska mycket olja på benen när jag hade rakat dom och då blev det jättemjukt! Så jag tror inte hoppet är slut, även om jag kanske inte tyckte att oljan funkade inom riktigt alla områden den sägs göra.
 
Har ni provat den? I så fall, vad tycker ni om den?
 

Minitips: Kajaler och ögonbrynspennor

Har ni tänkt på att man faktiskt kan använda en och samma produkt till flera olika saker? Ofta tror man att man till exempel måste ha en kajal till ögonen och en ögonbrynspenna just till ögonbrynen. Men för det mesta är pennorna nästan likadana, så testa att använda din bruna kajal till ögonbrynen eller din ögonbrynspenna som kajal. Då slipper du köpa två nästan likadana pennor. :)
 

Wanties: Vineyard Peach

TBS Vineyard Peach Body Butter, 185 kr, TBS Vineyard Peach Body Lotion, 155 kr.
 
Har ni luktat på The Body Shops Vineyard Peach-serie? Annars, gör det! Det luktar verkligen riktig persika, superfräscht! Skulle gärna ha ett body butter i doften, och jag är också sugen på att prova TBS's body lotions, så varför inte en i Vineyard Peach även där? 
 
Idag åker jag (själv! :O) till Frankrike, så det blir inte lika bra uppdatering som vanligt. Jag har tidsinställt inlägg till de närmaste dagarna, men det kommer bli tomt några dagar. Kommer antagligen börja blogga igen nästa söndag! 

Väntar med spänning...

Minns ni E.l.f.-tävlingen jag tipsade om? Faktiskt så vann jag den själv, och jag är såå himla glad! =D
Jag vann en mineral-foundation, en Jumbo Eyeshadow Stick och ett lip tint! Väntar med spänning på att de ska trilla ner i min brevlåda, och när de gör det kommer jag självklart visa dem för er! :)
 
Vill också säga till alla er därute som tänker att "äsch, jag orkar inte vara med i tävlingar, jag vinner ändå aldrig", tänk inte så! Jag är med i de flesta tävlingar jag hittar och jag har faktiskt vunnit 4 stycken, så ge inte upp hoppet, lova det! ;)

Solkräm till semestern

Lagom tills alla kommer hem från semestrarna så åker jag iväg till Frankrike, hehe! Jag ska bo hos en familj vi känner och öva min franska och engelska. Och sola såklart, eftersom det är vid Rivieran! Det kommer säkert bilder senare. :)
 
I alla fall, eftersom det kan bli uppemot 37 grader, måste jag ha en solkräm såklart. Och eftersom jag älskade den jag fick i Majs Glossybox, så fick det bli en till Hawaiian Tropic Silk Hydration Protective Sun Lotion. Dock hade den jag fick i Glossyboxen bara SPF 15, och jag brände mig fast jag använde den, så nu blir det en med 30 istället! Då tror jag skyddet räcker, och jag älskar ju solkrämen; den luktar jättegott och är skön att smörja in!
 
Finns på bl.a. Kicks och kostar 119 kr.
 

Shopping

Hade en liten shopping-dag med Maddis idag, jättekul trots mitt onda huvud! Först gick vi till Make Up Store där jag köpte läppennan The Perfect Pink som jag har trånat efter sen Linda Hallberg använde den på sin blogg, och till det det nya läppglanset ur Jelly-kollektionen. Sen hittade jag ett billigt Lancome-lack och ett läppglans från BareMinerals på Åhléns-rean. Sååå nöjd med min shopping! :D
 
Bare Minerals 7 Layer Cake Natural Lipgloss 
 
Fick detta läppglans för 76 kr, istället för 305 kr som det kostade från början. Det var halva reapriset, supernajs! Färgen är ljust rosa, men det blir mest genomskinlig glans på läpparna. Än så länge känns det som ett skönt läppglans, men jag skulle nog inte betala 305 kr för ett nästan färglöst glans. (Är osäker på vilken färg det är, men tror det är den jag skrev under bilden.)
 
Lancome Le Vernis nr 018 Bloody Black Cherry
 
Hittade även det här höstiga nagellacket på rean, som kostade 305 kr innan rean, men jag betalade bara 74 kr. Färgen är lila men på gränsen till brunsvart, perfekt till hösten och vintern! Den översta bilden är tagen med blixt, men färgen ser egentligen ut så som på den understa bilden, utan blixt.
 
Make Up Store Lippencil The Perfect Pink
 
Japp, det är verkligen den perfekta rosa färgen! Jag lovar att jag ska visa hur allt ser ut på, och tänkte även göra en video med swatches. I alla fall, den här läppennan visade Linda Hallberg på sin blogg, tillsammans med ett läppglans som hette Fuschia tror jag. Jag blev så sugen på färgen på pennan, men läppglanset tyckte jag sådär om, så jag köpte det här istället:
 
Make Up Store Orchid Lipgloss Wand Duo
 
Detta superfina läppglans kom i augusti-kollektionen, och är ganska välkänt redan. Det är en jättefin rosa, lite skimrig-glittrig färg som passar bra ihop med läppennan jag köpte. Åh, vad det här kommer användas mycket av mig!
 

Presenter!

Häromdagen hade jag och en kompis gemensamt "poolparty" och då fick jag en hel del presenter, allt inom skönhet såklart! Bilderna är inte i ordning av vem jag fick grejerna ifrån, utan jag tackar alla nu för allt istället! Jag blev jätteglad! :)
 
Jag fick ett läppstift från Lumene, ska bli riktigt kul att prova eftersom jag inte har nåt läppstift därifrån, en tvål från Lush som luktar goottt, nagelstickers, nagelremover-lappar och ett nagellack från okänt märke. Tänkte visa nagellacket i en NOTD snart!
 
Här ser ni läppstiftet nära, en jättefin nude-rosa färg. På handen har jag dragit på läppstiftet två gånger på den översta "randen" och en gång underst, det går alltså att bygga upp bra. Hela namnet är Lumene Natural Code nr 4 Satin Coral. 
 
 Sen fick jag även en badbomb och en dusch-gelé från Lush, en mascara från The Body Shop som jag har haft förut och tycker mycket om, och min efterlängtade Escada Cherry In The Air-parfym! Använder den varje gång jag går utanför huset. <3
 
Lush Sweetie Pie-jellyn ser ut såhär i, jättecool! Antingen kan man använda den som den är, som en geléklump alltså, och tvåla in sig, eller så kan man frysa in den så den blir mer som en vanlig tvål. Den luktar jättegott och ska bli spännande att använda! =D

Nybörjarspecial: Billiga läpp-produkter

Här kommer näst sista delen av billiga produkter-serien!
 
 
 
Hoppas ni har fått lite tips på billiga läpp-grejer! =)
 
 
 

TBS-favoriter!

 
Jag fick en fråga av Hanna om vilken som är min favoritprodukt hos The Body Shop, och jag tänkte att jag lika gärna kunde göra ett inlägg med mina tre favvosar! De flesta fick jag i min kalender i vintras, och jag älskar dom!
 
1. Det var lite svårt att välja om jag gillade handkrämen eller body buttret mest, men eftersom jag tycker att Almond Hand & Nail Cream sticker ut mer från mängden inom sitt område så fick det bli den! Det som gör den så speciell är att den sjunker in fort men ändå återfuktar sjukt bra. Jag som brukar bli torr på vintern var inte torr en enda gång denna vinter så denna är min absoluta favorit! Extra plus är ju att den luktar himmelskt och räcker länge, ni kan läsa recension här.
135 kr/100 ml
 
2. The Body Shops Body Butter älskar jag självklart, vem gör inte det? Det gör huden jättelen och mjuk och lämnar lite doft och en återfuktad känsla efter sig. Dock kunde jag inte bestämma mig för vilken doft som är min favorit, så det fick bli både Raspberry och Shea. Hallondoften är perfekt nu på sommaren, men även shea luktar jättegott. (Gammal design på hallon-buttret.)
185 kr/200 ml
 
3. Min sista favorit från TBS är Vanilla Body Mist som luktar sött och gott av vanilj, passar perfekt på sommaren. Det är toppen att den är en mist så man inte får några solfläckar, men för att vara just en mist så luktar den ganska starkt och håller länge. Love it!
125 kr/100 ml

Veet-produkter!

Veet Hair Removal Cream, 79 kr och Veet Hair Minimising Body Lotion, 59 kr
 
När vi var på båtsemester så köpte mamma och jag en hårborttagningskräm och en "Hair Minimising Body Lotion" från Veet. Jag blev sugen på att prova nåt nytt inom hårborttagningsvärlden och tyckte Veet kunde vara ett kul märke.
 
Hårborttagningskrämen funkar så att man stryker på krämen och låter den verka i cirka 3 minuter, och efter det skrapar man bort krämen och håret med en liten skrapa. Jag har använt den en gång och tyckte inte det var nån skillnad i "hållbarhet" mot rakning, så sen dess har jag faktiskt inte använt den, eftersom det tar längre tid att bli klar. Men jag ska prova den mer innan jag säger för mycket!
 
Minimising-krämen har jag dock använt mer, och den gillar jag rätt mycket faktiskt! Den ska få håret att växa ut långsammare och den ger väl ingen mega-effekt, men jag tycker ändå jag märker skillnad.
 
Det här var bara lite mini-info om produkterna, och jag ska berätta mer om dom och om vad jag tycker när jag har provat dom mer. Så det kommer recensioner om ett tag!
 
 

Favoriter ur OPI San Francisco Collection

Lost On Lombard
 
Såå fin färg! Jag vill inte kopiera andras bilder, så sök på google efter denna färg, den är mer vampyr-röd än den ser ut på den här bilden och har ett väldigt mörkt djup i sig.
 
In The Cable Car-Pool Lane
 
In The Cable Car-Pool Lane är lite mer lila, som man ser i flaskan, men inte lika illig som på bilden här. På swatches jag sett så är den mer åt det lila hållet, men även den med lite vamprött i sig. Den har en plommon-aktig ton och ser superduperfin ut! Kan inte bestämma mig för om det här är min favorit, eller om Lost On Lombard är det.
 
 
Incognito In Sausalito
 
Alla lacken ser mycket ljusare ut i flaskan än vad de är på olika swatches, så denna färg är också mer djupblå, på gränsen till svart. Riktigt nattmörk, liksom. Jag skulle älska-älska-älska att ha denna på mina naglar i höst och vinter!
 
Muir Muir On The Wall
 
Det här verkar vara det enda av de här lacken som ser ut som det gör i flaskan! Det är som en mörkröd botten med lila och nästan lite brunt skimmer i, verkligen en mystisk färg. Kan tänka mig att denna ser sjukt cool ut i mörkret!
 
 
San Francisco-kollektionen ska finnas i butik i augusti, och jag börjar bli mer och mer sugen på den. Vid första anblick tyckte jag inte den var så speciell, men efter att ha sett färgerna närmare, swatchade, så hittar jag ett par stycken jag tycker är speciella. Jag tror de mörka, dova färgerna är perfekta till hösten och vintern, och jag kan knappt vänta tills jag "får" börja använda såna färger! Dessutom är det extra kul med den här kollektionen efter att jag har varit i San Francisco.
 
Har ni någon favorit i kollektionen?
 

I min strandväska

 
Bara för att det är augusti så betyder det inte att sommaren är slut! Det finns många fler tillfällen att sola och bada, och här tänkte jag visa saker som är bra att ha med sig och använda på stranden (eller efteråt).
 
1. Victoria's Secret Sheer Love Fragrance Mist, ca 150 kr
Att använda en body mist istället för parfym på sommaren är perfekt, då får du inga solfläckar! Doften Sheer Love luktar riktigt somrigt och sött, en av mina favoriter just nu!
 
2. The Body Shop Peppermint Cooling Foot Spray, 100 kr (för fullstorlek)
När man går runt i skor, kanske på väg till stranden, och det är riktigt varmt kan fötterna lätt bli svettiga och äckliga. Spraya då bara på en fotspray med fräsch doft som kyler ner fötterna!
 
3. Maybelline Color Tattoo 35 On And On Bronze, 99 kr
Känner du att du vill ha lite smink även fast du ska bada, så satsa på en snygg krämskugga som håller i vattnet.
 
4. Hawaiian Tropic Silk Hydration Protective Sun Lotion SPF 15, ca 109 kr
Det viktigaste på sommaren: solkräm! Glöm inte att smörja in dig! Jag älskar min från Hawaiian Tropic, den luktar tropiskt och gott. Skulle dock vilja ha en högre SPF, får köpas nästa gång.
 
5. Deborah Milano Red Lipstick 1 SPF 15, ca 99 kr
Läppstift är jättefint att ha även på sommaren, och det bästa är om det har SPF. Det här har SPF 15, jättebra!
 
6. Hawaiian Tropic After Sun Moisturising Lotion, 85 kr
En after sun är super om du vill lugna ner bränd hud, återfukta och få brännan att hålla bättre!
 
7. Maxfactor False Lash Effect Waterproof, ca 175 kr
Alla vill väl ha långa fransar även i vattnet? Åtminstone vill jag det, och jag fullkomligt älskar den här mascaran! Den ger längd och volym och är väldigt vattenfast, brukar använda den även när jag inte ska bada haha!
 
8. Försvarets Hudsalva Sol SPF 30, 49 kr
Många glömmer att smörja in läpparna på sommaren även fast det är så viktigt. Det här från Försvaret använder jag hela tiden, det återfuktar och skyddar.
 
9. The Body Shop Sweet Lemon Hand Cleanse Gel, 55 kr
Oftast har man kanske inte tillgång till vatten (ja, havsvatten så klart, men sötvatten) och tvål när man är på stranden, och man kanske vill tvätta av överflödig solkräm på händerna när man har smort in sig. Då är det perfekt med en handsprit som man bara kan plocka fram ur väskan!
 
10. Hotmakeup Mulit Eyeliner/Mascara, 49 kr
Som sagt, vill du sminka dig även på sommaren, så är det smart med vattenfast smink. Den här rosa eyelinern är vattenfast och sitter som berget.
 
11. Toni & Guy Sea Salt Texturising Spray, 125 kr (för fullstorlek)
Ja, okej, man får lätt saltvattenhår när man badar i saltvatten. Men om du ska till stranden utan att bada (?) eller är på land och vill se lite strandrufsig ut så är en saltvattenspray att rekommendera!

Dagens Look: Natural Lilac

Lekte runt lite idag och provade att blanda guld/brun med lila. Tyvärr var skuggorna (från en Viva La Diva-palett) inte så pigmenterade, det hade blivit häftigare med mer färgstarka ögonskuggor! Jag ville i alla fall testa att göra en vinge-form av ögonskuggan, och så här blev resultatet!

Månadens Tomma: Juli Del 2

Här är nästa del av Månadens Tomma:
 
 
The Body Shop Almond Hand & Nail Cream 200 kr
Den bästa handkrämen jag har provat! Luktar jättegott och återfuktar superbra. Jag brukar få torra händer på vintern, men i vintras när jag använde denna så var jag inte torr alls. Ni hittar recension på den här, kommer definitivt köpas igen!
 
Anatomicals Churned Out Nice Again och Smother Superior ca 89 kr
Egentligen är dessa bra återfuktare, men den starka doften övertar tyvärr den bra känslan. Båda två har en konstig doft och det luktar alldeles för starkt, så jag kommer absolut inte köpa dom igen! I så fall om de har nån med god doft.
 
Yves Rocher Vanilla Lemon Lip Balm 19 kr
Köpte det här på Limited Edition i julas och har använt det hela tiden. Doften är annorlunda men god, och läpparna blir mjuka och sköna. Perfekt att ha i jackfickan.
 

Yves Rocher Aple Delight Bath & Shower Gel 19 kr
Denna lilla shower gel var tyvärr Limited Edition, så den finns inte att köpa längre. Men den luktade såå gott! Fungerade också bra, som jag tycker att de flesta shower gels egentligen gör, men doften gjorde den speciell.
 
The Body Shop Camomile Gentle Eye Make-up Remover 115 kr
 För det första stämmer inte namnet, det sved som attan när jag hade använt den på samma ställe några gånger. Och dessutom tyckte jag inte den tog bort eyeliner särskilt bra. Till mascara var den dock okej. Kommer recension senare!
 

Wanties!

E.l.f. Mineral Lipstick Rosy Tan
 
E.l.f. Mineral Lipstick Rustic Brick
 
Hur fina är de inte? De perfekta rosa färgerna! Rustick Brick passar lite extra bra till hösten, eftersom den är lite, lite mörkare. Nåt liknande de här färgerna vill jag köpa ett MAC-läppstift i, men jag vill hemskt gärna ha de här också! De kostar bara 50 kr, så det är svårt att hålla sig... Vi får väl se hur det blir, men nån gång kanske? I want 'em!
 
Om ni inte ser så stor skillnad på färgerna här, gå in på e.l.f.'s hemsida.
 

Månadens Tomma: Juli Del 1

Hejhej! Nu finns en ny kategori som heter "Månadens Tomma" och som ni kanske förstår så kommer jag visa produkter som tagit slut och berätta lite kort om vad jag tyckte om dom. Det kommer nog inte komma såna här inlägg varje månad, men när jag känner att jag har tillräckligt många tomma produkter helt enkelt. Nu har jag dock väldigt många, så jag delar upp det i två inlägg.
 
 
Batiste Dry Schampoo XXL Volume 79 kr

Fick detta av min syster när hon redan använt en del, så jag använde det inte så länge. Men det var ett bra torrschampo, gjorde rent och fräscht.
 
The Body Shop Rainforest Moisture Schampoo 95 kr

Tyckte inte om detta schampoo så mycket eftersom det var sulfatfritt och inte löddrade. Gjorde väl rent, men jag gillade inte känslan.
 
The Body Shop Earth Lovers Lemon & Thyme Shower Gel 95 kr
En bra shower gel som luktar superfräscht! Dock var den väldigt rinnig, och tog därför slut fort.
 
Basiron AC Gel 5% ca 99 kr
Det här är en duschgel som man använder på akne-områden (om man har det), t.ex. ryggen. Jag tyckte att den här funkade riktigt bra, finnarna försvann!
 
By H&M White Mulberry Deodorant 
Osäker på priset, men jag betalade 10 kr på rean. Jag köpte den bara för att den var så billig, och den var verkligen inte bra! Den luktade nästan svett från början, var alldeles för blöt och hjälpte ingenting. Köp den inte!
 
Nivea Pearl & Beauty Anit-Perspirant ca 35 kr
Bra deo som jag har haft flera gånger! Luktar supergott och är väldigt bra för att vara en roll-on.
 
Neostrata Ultra Moisturising Face Cream ca 280 kr (för fullstorlek)
Jag har använt den här krämen tillsammans med de andra produkterna i serien, och tillsammans har de gjort min hy jättefin, med mindre akne. Nu har jag en starkare ansiktskräm som jag hellre använder, för att öka effektiviteten ännu mer, men denna var bra!
 
The Body Shop Strawberry och Sweet Lemon Body Butter 185 kr (för fullstorlek)
Jag hade även i doften Moringa och alla tre luktar mums! De är jättebra och dryga, och återfuktar kroppen perfekt!
 

Önskat: Tips på vita kajaler

 
 
 
 
 Jag fick en frågan av en läsare, Mydayishappy, om att tipsa om någon bra vit kajal, och sanningen är att jag själv bara har en från en tidning (som i och för sig är helt okej, men borde skaffa mig en annan) så jag tänkte tipsa om två stycken som jag tycker verkar bra! 
 
Den första är från Maybelline och det är deras billigaste kajal. Den vita är till för att läggas i vattenlinjen och skapa en piggare look. Jag tror att denna är en perfekt och enkel vardagskajal som öppnar upp ögonen ordentligt.
 
Sen har vi Inliner Kajal Blonde från Isadora, som inte är helt kritvit utan lite mer åt nude-hållet. Jag har hört att den här ska vara riktigt bra, och jag funderar själv på att skaffa mig den. Den finns även i den vitare färgen 50 Satin White, men att den inte är helt vit gör nog att resultatet blir mer naturligt, men ändå vaket.
 
Jag hoppas att du som frågade om tips blev nöjd och har fått lite bra förslag! Ni får gärna fortsätta fråga om saker ni undrar eller be om tips, jag blir jätteglad över att hjälpa till och få inspiration till nya inlägg, så fråga på! :)

RSS 2.0