Glossybox Juli 2013 Video

Hann göra Glossybox-videon idag, så Brownsugar, du behöver inte vänta längre! ;) Om ni inte såg det igår så har jag lista över produkterna i förra inlägget!

Glossybox Juli 2013

Igår kom min efterlängtade Glossybox - Le Grand Bleu! Tycker själva boxen är väldigt somrig och speciell!
 
Som vanligt är det en GlossyMag med, tycker detta omslag är mycket gladare och finare än det förra.
 
Och här är innehållet! Tycker det var en riktigt rolig box, faktiskt roligare än den förra! En fotsalva är alltid bra att ha, hårinpackningen verkar spännande, nagellacket är superfint och en duschgel är alltid välkommen hos mig (även fast jag har så många redan!). Primern kan jag ju dock inte använda på grund av min ansiktsserie, men jag gör kanske ett undantag. Denna från Youngblood känns ju väldigt exklusiv, så jag kommer absolut spara den! 
 
Den enda fullsize-produkten är fotsalvan, men Anatomicals-duschgelen skulle jag kunna tänka mig att den finns att köpa även i 150 ml? Annars tycker jag ändå att den känns som en fullstorlek! Riktigt nöjd med boxen!
 
Här är produktlistan, om ni vill veta mer om dem får ni vänta på min video (som förhoppningsvis kommer upp imorgon):
 
1. Beautybird Fly High Active Foot Gel 79 kr/75 ml
 
2. Youngblood Mineral Cosmetics Mineral Primer 545 kr/30 ml
 
3. Nails Inc Brook Street nail Polish 149 kr/10 ml
 
4. Goldwell Dualsenses Color Extra Rich 60sec Treatment 183 kr/200 ml
 
5. Anatomicals You Need A Blooming Shower Gel 79 kr/300 ml
 

Escada Cherry In The Air

Ååhh, jag har äntligen köpt Escada Cherry In The Air! Det var 25% rabatt på Åhléns (jag betalade 335 kr för 30 ml), så jag slog till. SÅ glad var jag när jag sprang runt med påsen med parfymen i! Det första jag gjorde var att skriva till en kompis att jag äntligen hade köpt den, och gissa vad hon svarade? Jo, självklart hade hon och en annan kompis precis köpt exakt denna parfym till mig i försenad födelsedagspresent! Så himla typiskt, haha! Vad gör man då liksom? Jag hade ju redan börjat använda den här, så jag kunde inte lämna tillbaka den. Som tur var tyckte mamma den luktade väldigt gott, så nu ska hon köpa den av mig, och jag får snällt vänta med att använda Cherry In The Air tills jag har en liten födelsedagsfest. Lite surt är det att inte få använda den nu direkt, men jag behöver alltså inte betala för denna parfym utan kommer ju istället få en annan. Win!
 
Nog pratat om historien, haha! Den luktar i alla fall helt ljuuvligt gott, perfekt till sommaren och säkert även början av hösten, och våren såklart. Den luktar körsbär och är väldigt söt, me like! Det kommer säkert bli en sån där parfym man alltid sträcker sig efter och använder varenda dag, och kanske en sån som (gaah! hemska tanke!) tar slut snabbt.
 
 
 

The Body Shop Color Crush Lipstick

The Body Shop introducerar ny kollektion läppstift'
 
Snart kommer det en ny kollektion läppstift av The Body Shop, Color Crush Lipstick! De kommer finnas i alla möjliga färger; rosa, rött, lila, nude... Strukturen kommer vara olika på de olika läppstiften, vissa är skimriga och andra klara. Som alla TBS's produkter kommer de inte ha skadat miljön vid tillverkning, och självklart inte vara djurtestade. Med hjälp av oljor gör de läpparna mjuka och sköna, och varje läppstift har en doft av rosor.
 
 
 
 
 
Här är färgerna som kommer säljas, det är 24 stycken. Varje stift kommer kosta 165 kr, och de finns i butik från den 23:e augusti! 
 
 
 

NOTD: OPI A Definite Moust-Have

 
Kommer ni ihåg OPI-lacket från deras kollektion Couture De Minnie som jag köpte för ett tag sen? Jag har redan använt det en gång och ddet är verkligen superfint! Det är lite mer illigt rosa än vad det ser ut som på bilderna, men det är heller inte för skrikigt. Love it! Det enda tråkiga är att sist satt det bara två dagar (kanske lite mindre till och med, minns inte riktigt) innan det skavde upp sig för mycket för att jag skulle vilja ha det på längre. Och då hade jag ändå överlack! Har i och för sig inte ett topplack i världsklass, men ändå. Kanske inte världens bästa kvalité, men det är ju så snyggt!
 
Målade självklart tånaglarna också:
 
 

Tips: sprutdeos

Något nytt som jag har upptäckt är sprutdeos, som ju inte har funnits i så stort utbud superlänge, och gud vad jag älskar dom! Det är så mycket enklare och effektivare än vanliga roll-ons. Tänkte dra några positiva (och någon liten negativ) grej med sprutdeos:
 
+ Torkar fort! Skönt!
 
+ Eftersom deon inte kommer i kontakt med huden så blir den inte äcklig och illaluktande även fast man tar den i en svettig armhåla (euw). Fräscht alltså!
 
+Själv tycker jag den är lättare att hantera, man behöver liksom inte rulla en massa gånger (kanske en vanesak).
 
- Kan göra lite ont första gångerna, innan man vant sig.
 
- Ofta kommer de i stora, långa förpackningar. Lite osmidiga att ta med alltså, men de är värda det!
 

De två jag har är från Puma och Dove, både luktar fräscht och är jättebra! Tycker om de så mycket att jag knappt använder min vanliga roll-on från barnängen. Kan verkligen rekommendera sprutdeos!

Ny e.l.f.- tävling!

Missa inte e.l.f.'s tävling som ligger uppe på deras blogg nu! Du kan vinna alla dessa produkter, och det enda du behöver göra är att berätta för dem om dina favorit-e.l.f.-produkter, läs mer häär! :)

Lip Smacker Coca Cola återfunnet!

Förlåt för dålig uppdatering den senaste tiden, jag har varit och seglat i några veckor. Som ni märkte så tidsinställde jag några inlägg, men jag hade inte tillräckligt med fantasi för att få till över 20 inlägg på några dagar... Men nu är jag i alla fall tillbaka igen! 
 
När jag var på båten så hittade jag mitt Coca Cola Lip Smacker i en liten burk, det hade legat där ett helt år haha! Det var helt mjukt och mosigt, men jag har bestämt mig för att använda det ändå och jag kom faktiskt inte ihåg att det var såhär bra! Det återfuktar och luktar gott, vad mer kan man begära?

Lyx VS Budget: Concealer

Make Up Store Cover All Mix 285 kr, Viva La Diva 3 In 1 Concealer 85 kr
 
Dagens tema för Lyx VS. Budget är concealers! En lagom täckande concealer är en viktig grund till sminket, och en som säkert de flesta känner till är Make Up Store Cover All Mix, den sägs vara väldigt bra. Dock är den inte bara väldigt bra utan också väldigt dyr, 285 kr för en concealer känns lite väl saftigt. Tur då att Viva La Diva har en i princip likadan för 200 kr mindre! Den blir ofta jämförd med Make Up Store's variant. Som ni ser är det samma färger på de båda produkterna, och samma konsistens, krämconcealers. Jag har hört många säga att Viva La Diva's 2 In 1 Concealer är minst lika bra, och det tror jag på. Enda skillnaden mellan dem är alltså priset, och det är ju inte så dumt att det är så!

Recension: e.l.f. Stipple Brush

e.l.f. Studio Stipple Brush ca 37 kr i webbshopen.
 
Jag köpte min stipple brush i Karlshamn för några veckor sedan, och gjorde ett inköpsinlägg om det här. (Betalade 45 kr för den.) Sedan dess har jag använt den när jag applicerar foundation. Jag tycker den känns mjuk och skön, dock kanske lite för mjuk? Jag vet faktiskt inte riktigt hur en stipple brush ska vara, jag har aldrig haft en förut. I alla fall känns den skonsam mot huden. Jag antar att själva grejen med denna sorts borste är att man inte ska dra in foundationen i huden, som man gör med en platt pensel. Man ska nog snarare försöka buffa in den för att hyn inte ska bli irriterad. Det är nog ungefär som att man inte ska dra med handduken i ansiktet, utan dutta.
 
I alla fall, en stipple brush är väl kanske inte jättenödvändigt om du har något annat att applicera med, men jag skulle ändå rekommendera denna. Det känns lite mer "exklusivt" att sminka sig med den än med en pensel, haha. Foundationen kommer in mer i huden istället för att lägga sig som ett kakigt lager utanpå. Vad jag ser så ser resultatet jämnare ut med denna borste, jag tror att det beror på att man kommer åt bättre i alla vrår tack vare alla strån, att man kommer åt till exempel vid näsvingarna och så. 
 
Det tar en liten stund att få in all foundation i huden eftersom borsten är så mjuk, och jag vet inte exakt hur mjuk eller hård den ska vara, den här är ganska gles mellan stråna men jag gillar känslan och resultatet. Den känns len och skön att jobba med, och den är väldigt enkel att tvätta ren. Den är vit mot topparna och där kan det lätt bli en lite brun-orange färg av foundationen, men när man tvättar av den med tvål och vatten blir den som ny igen! Gillar den här mycket och kommer fortsätta använda den ofta!
 
5 av 5 poäng
 
 

Nybörjarspecial: Billigt ögonsmink

Nu fortsätter jag min nybörjarspecial, och den här gången visar jag billigt ögonsmink!
 
Vi har två delar kvar, läpp-produkter och "övrigt" med nagellack och parfymer!

Sommarfavoriter!

Nu när det är sommar och varmt så gillar jag inte så mycket att ha tunga parfymer på mig. Därför har jag använt mig mest av body mists nu i sommar! Jag vill heller inte få solfläckar vilket man kan få om man har parfym och solar. Dessa mists som är på bilden har jag använt allra mest: The Body Shops Vanilla Body Mist och Victoria's Secrets Sheer Love. Älskar båda! De är så somriga och härliga.
 
TBS's mist luktar vanilj och såå himla sött, dessutom sitter den väldigt länge för att vara en body mist. VS's är också jättegod, men lite mer rosa, flickigt jättesött. Tyvärr kan man tröttna lite på doften om man luktar på den alldeles för mycket, typ en hel dag (som jag gjorde, hehe...) men bara man lägger undan den en stund så älskar man den när man tar fram den igen! Den sitter inte riktigt lika länge som den andra, men om man tar flera sprut eller sprutar på kläderna så sitter den bättre!
 
 

Sweet Pink!

 
 
 
 
Essie Nail Polish Pink Ribbon 129 kr
theBalm Blush CabanaBoy 205 kr
Ciaté Paint Pots Nail Polish Candy Floss 109 kr
MAC Lipstick Angel 200 kr
The Body Shop Vineyard Peach Body Lotion 145 kr
e.l.f. Studio Single Eyeshadow Colour Sunset ca 33 kr
DKNY Be Delicious Fresh Blossom EdP 499 kr
 
 
 
 

Recension: WEN Sweet Almond Mint Cleansing Conditioner

299 kr för originalprodukten
 
Denna multi-produkt fick jag med i majs Glossybox, och självklart blev jag nyfiken på den! När jag läste om den stod det att den skulle ersätta både schampo, balsam, inpackning och styling. Dessutom är originalet ganska dyrt. Så jag provade glatt och tyckte först det verkade som en kul produkt... men insåg sen att den gjorde mitt hår mer fett än rent. 
 
Användning: När håret är blött ska man applicera produkten i hårbotten och massera i 1-3 minuter. Sedan ska man kamma igenom håret (oops! gjorde inte jag...) och lämna produkten i håret i 3-5 minuter. Sedan ska man kamma håret igen och skölja ur, sedan kan man om man vill lämna i en del. Det gjorde aldrig jag, håret blev så mjukt ändå.
 
Doft: En väldigt annorlunda doft att ha på hårprodukter. Den luktar nästan tandkräm, alltså väldigt mintigt och fräscht. Även fast jag inte är van att ha tandkrämslukt i håret så stördes jag inte av det, utan det kändes bara friskt och fräscht. 
 
Känsla: Känslan när man applicerade produkten gillade jag inte riktigt. Den här produkten innehåller inte något sulfat och därför blir det inget lödder, precis som med serien från TBS. Som jag har sagt tidigare så i princip måste jag ha lödder, annars känns det inte som att håret blir ordentligt rent! Nu kändes det mest som att "gelen" rann igenom håret på nåt konstigt sätt, som att man inte fick in det i håret riktigt.
 
Resultat: Resultatet är verkligen en blandning av positivt och negativt. Det positiva är att håret blir mjukt och verkligen suuuperlätt att reda ut. I vanliga fall, med vilket schampo och balsam som helst, så måste man ju ta i lite för att få bort tovor när man borstar håret, oavsett om det är blött eller torrt. Men med det här är det bara att dra borsten rakt igenom håret, det finns liksom inga tovor! Helt otroligt, har aldrig varit med om det förut! Kanske är det för att detta är inpackning också, men det har inte blivit så här lättutrett när jag har använt andra inpackningar heller. 
 
Om vi ska komma till det dåliga så är det att håret blir fett så himla fort. I början tänkte jag inte så mycket för det, men så var det en gång för nån vecka sen som jag upplevde håret fett och äckligt redan på kvällen, då jag hade duschat det samma morgon! Usch! Det ska ju vara schampo i den här hårprodukten också, och då ska det inte kännas fett efter en halv dag. Jag tror att det beror på att det är balsam i också.
 
Sammanfattning: Visserligen kammade inte jag igenom håret medan produkten satt i, men det spelade nog inte så stor roll. Mitt hår blev väldigt lent ändå, och att kamma håret kan väl inte ha haft så mycket med den feta känslan att göra? Själv tycker jag det är en ganska dum idé att sätta ihop flera produkter i en, i alla fall i det här fallet, det känns mest som ett försäljningsknep. Nu får man ju balsam och inpackning även i hårbotten och det leder till att håret blir fett fortare. Dessutom tjänar man ingen tid på att ha allt-i-ett när man ändå ska massera i flera minuter, och lämna det i håret i 3-5 minuter. Det tar ju bara längre tid! Dock sparar man lite plats i badrummet, men det spelar inte mig så stor roll. 
 
Älskar att mitt hår blir så lätt att reda ut, men tyvärr väger fetheten över. Det är viktigare att ha rent hår än att håret är lätt att reda ut, åtminstone för mig, så det blir inte så högt poäng. Jag kommer nog använda den här bara i topparna i fortsättningen, jag vill inte ha den i hårbotten längre, jag har faktiskt undvikit den här produkten ett tag på grund av den feta känslan. Men om du vill slösa lite pengar och aldrig blir fet i hårbotten kanske denna kan funka för dig. ;)
 
2 av 5 poäng

Lyx VS Budget: Rouge

NARS Blush Outlaw ca 203 kr, Wet n Wild Color Icon Blusher Berry Shimmer 69 kr
 
Nu kör jag igång en ny kategori som jag kallar "Lyx VS. Budget" och ni hittar den på kategori-fliken! Här tänkte jag ge förslag på en dyrare produkt och en billigare, liknande. Det kan vara allt från smink till parfymer, från hudvård till hårvård. Och verktyg! Allt inom skönhetsvärlden alltså. :D 
 
Så dagens tema: rouge. NARS's rouge har ju blivit lite hypade, men de är ganska dyra, ca 200 kr. Färgen på bilden heter Outlaw och är en jättefin, lite mörkare rosaröd med skimmer i som jag tror skulle passa brunetter perfekt! Om du inte vill lägga ner 200 kr för ett rouge så kan jag  tipsa om Wet n Wild's Berry Shimmer som är väldigt likt i färgen, och som endast kostar 69 kr. Själv tycker jag att färgerna är så lika att man lika gärna kan köpa det billigare alternativet, men självklart kan man vilja lyxa till det lite ibland. :)
 
Om ni vill se färgerna i förstoring (min ena bild blev lite oskarp), så gå gärna in på denna länk för att se blushet från NARS, och denna länk för att se rouget från Wet n Wild. Ha det gött!
 

Pensel-setet!

Än har jag inte provat borstarna och penslarna jag fick av syrran, men jag tänkte visa er vad jag har tänkt att använda alla olika till. Sen när jag har provat dem kommer jag säkert berätta vad jag tyckte!
 
Jag går igenom dom från vänster!
 
Den fluffigaste borsten ska jag, när jag inte använder min speciella akne-serie, använda till puder. Älskar nämligen att ha stora borstar till det, det blir ett jämnare resultat och går fortare!
 
Nästa borste är lite plattare, men är också stor. Den får bli till rouge!
 
Borsten efter det är en angeled brush (alltså snedskuren), något som jag inte har sen tidigare, men har velat ha! Så denna kommer bli använd till countouring och bronzing.
 
Sedan kommer en pensel som är platt och ganska liten. Eftersom jag precis köpt en stipple brush från e.l.f. till foundation (som förövrigt matchar dessa!) så blir nog den här bra till concealer.
 
Nu kommer vi till "ögonborstarna", och den första verkar vara som en smudging brush. Den skulle kunna fungera till att sota ut skuggorna i varandra, men den är ganska hård så jag kommer nog använda den till att lägga mörka färger i globlinjen.
 
Den platta, stora ögonskuggspenseln kommer mest användas till ljusa skuggor, basen jag lägger över hela ögonlocket.
 
Den mindre tänkte jag använda till färgen jag vill ha i ytterkanten av ögat, mot globlinjen och kanske även under ögat. Jag gillar att ha olika borstar för mörka och ljusa färger, och man brukar ju oftast ha lite mörkare färger på dessa ställen, så denna får bli för mer mörka färger alltså.
 
Efter det kommer en liten, liten, smal pensel som kommer bli super till cake eyeliner!
 
Den näst sista är en snedskuren pensel som är perfekt till att fylla i ögonbrynen med. Har ingen sån här, och den kan nog också användas till eyeliner för att få en skarpare vinge.
 
Den sista är en blandning mellan en borste till ögonbrynen (super, har ingen annan!) och en frans-seprarerare, tror jag. Det är bra om mascaran klumpar!
 
Gissa om jag är glad över det här setet!? Kommer användas flitigt, det lovar jag!

Rock Romance Laila Bagge

Jag lovade ju att visa er parfymen av Laila Bagge lite närmare, och såhär ser den ut på nära håll. Den kommer i en liten gullig 50-talsinspirerad burk och färgerna går i svart och rosa. Den är 30 ml och doftnoterna beskrivs såhär:
 
Toppnot: Frisk och blommig
Hjärtnot: Sensuell och romantisk ros
Basnot: Varma noter av ambra och mysk
 
Det stämmer nog ganska bra. Det är alltid svårt att säga vad något luktar, men den känns lite tyngre och sensuell samtidigt som den är frisk liksom. Jag tror faktiskt inte jag skulle valt den här själv, eftersom jag mer köper sötare dofter, men det är ju det som är så kul med presenter! Man kan få grejer man inte tänkt på att man faktiskt gillar. Jag tycker den luktar väldigt gott, och lagom starkt på huden. Tror den passar alla årstider även fast jag kanske mer kommer använda den på hösten/vintern. 
 
Misstänker att syrran köpte den mycket på grund av tasseln som hänger på sidan haha! Jag är ju ett Maria Montazami-fan och även då ett givet tassle-fan! Jättegulligt är det i alla fall med den, och det var riktigt kul med ett komplement till parfymhyllan! :D

Födelsedagsshoppingen

Som jag sa i förra inlägget så shoppade jag lite igår, och här är skörden haha! Eller, egentligen köpte jag faktiskt bara en av de här grejerna och det är nagellacket. Jag såg OPI's Coutoure de Minnie A Definitely Moust-have i en tidning och tänkte att jag måste ha den hallonröda färgen! Men när jag såg bilder på google tyckte jag inte den såg lika fin ut längre och struntade i den ett tag. Men när jag gick in på Åhléns igår och såg det, det sista kvar i den färgen, insåg jag att färgen var helt perfekt och jag blev helt kär! Gud vad fint det är!
 
Så jag köpte det för födelsedagspengarna jag fick av farmor, tack Farmis!, och blev även medlem på Åhléns. När jag berättade att jag fyllde 16 den dagen (man måste oftast vara 16 för att bli medlem) så slängde hon i kassan ner en saltspray från Toni & Guy och ett prov på Niveas nya In-Shower Body Milk, helt gratis! Min kompis fick också de grejerna, jättesnäll var hon!
 
Här har ni lacket i dagsljus, men det är inte sådär ljust rosa! Det är hallonrött blandat med rosa, skulle jag beskriva det.
 
Det är jättefint och jag ska måla naglarna med det senare idag, så ni ska få se bilder. Mitt första OPI-lack, superhappy! Mitt bästa tips om ni har varit nyfikna på det här är att gå in i en affär och titta på det. Bilder gör inte det här lacket rättvisa, det upptäckte ju jag när jag såg det på Åhléns. Så gå och kolla på det på riktigt!
 
 

Födelsedagspresenter!

Hejhej på er! Igår fyllde jag år (16, börja övningsköraaaa!) så det var därför jag inte bloggade något då. På eftermiddagen gick jag på stan med en kompis och på kvällen spelade familjen äventyrsgolf och åt på restaurang. Det var jättemysigt! Jag tänkte ni skulle få se presenterna jag fick, dock fick jag inte så jättemycket av mamma och pappa, eftersom Glossyboxen ju var en tidig present.
 
Så av dem fick jag ett litet gulligt smyckesträd, fyra böcker jag var och köpte på stan och även en tidig present: Maria Montazami-boken i juni. Av min systeryster fick jag ett par enkla örhängen, ett till kaviar-lack (hon hade redan köpt det när vi testade det förra, och det gick ju lite sådär, haha), en Laila Bagge-parfym som jag ska visa upp i ett eget inlägg och:
 
...ett penselkit! Jag som vart avundsjuk på hennes likadana! Borstarna är jättemjuka och ser superfina ut, så jag ser framemot att börja använda dom!

Brabrabra!

Vet att många andra bloggare säkert redan har hyllat Depends Dip-in Nagellackremover, men jag måste ändå säga att gud vad bra den var!
 
Det är bara att doppa ner fingret i den indränkta svampen och gnugga runt lite och så försvinner allt nagellack! Det bästa är att den tar bort även det som sitter längst in mot huden, som brukar vara svårt att få bort med vanliga bomullspads. Den är verkligen superduperbra! Det enda jag funderar över är om den torkar ut naglarna lite mer än andra removers, den känns lite starkare men det ska nog funka bara man är noga med att smörja in händerna och naglarna efteråt. 
 
Om det är någon som vill se en video på när jag visar hur bra den funkar (som i och för sig många andra har gjort, men ändå) så är det bara att säga till, jag rekommenderar den starkt i alla fall, det går så snabbt att få bort lacket! 

TBS Raspberry Body Butter!

Igår kom denna vackra skapelse hem till mig. :D Jag hade bett pappa åka förbi The Body Shop och köpa den åt mig, och det var tur att det gjordes igår, för de börjar nämligen ta slut nu!
 
Förpackningen är söt och åhhh vad den luktar gott! Som Amanda  sa i sin video så luktar den verkligen hallonsoda! Min syrra hade en sån här för flera år sen, då jag knappt var intresserad av smink och skönhet, och redan då tyckte jag den luktade så himla gott! Har precis smort in benen med den och den är lika dryg och skön som resten av body buttrarna (ens ett ord?). Denna kommer vara en storfavorit i sommar, det är jag helt säker på!
 
Om ni har missat det så har The Body Shop en sommarrea på gång där de säljer body butters som annars inte finns i sortimentet för bara 85 kr (kostar annars 175 kr)! Det finns shower gels i samma dofter för 40 kr (kostar annars 80 kr). Rean är på fullstorlekar och dofterna som finns är hallon, blåbär, papaya och passionsfrukt. 
 

Kollage till e.l.f.-tävling

Är med i en e.l.f.-tävling just nu där man ska göra ett somrigt kollage med deras produkter, och man tävlar om en goodiebag med somriga produkter! Sedan delar man det på deras Facebook-sida, så det har jag precis gjort. Jag tänkte jag kunde visa upp kollaget för er, så ni kan få lite inspiration och så vill jag tipsa er om tävlingen så ni inte missar den! Den avslutas den 8:e juli, så ni har några dagar på er, gå in på elfs' blogg och checka! :)
 
(Men ååh, måste fixa så inte bilderna åker till höger hela tiden, om ni vill se hela kollaget finns det på e.l.f.'s facebook-sida.)

Dagens look: Intensiv festsminkning

 
Lekte runt lite med smink tidigare idag, och såhär blev resultatet! Det tog mig ungefär en och en halv timme att göra allt supernoga, men det kan det vara värt ibland. :)
 
Jag använde en massa e.l.f.-smink för att jag ska kunna recensera det på deras hemsida sen, ifall ni undrar över "innehållsförteckningen". ;)

Även fast det tog lång tid så är det inte så himla svårt. Ögonen gjorde jag såhär:
 
  1. Det allra första jag gjorde var att fylla i ögonbrynen litegrann.
  2. Sedan lägger du en ljus skugga över hela ögonlocket, jag använde först en vit och sedan en ljusgrå.
  3. Nästa steg är att lägga en mörkare färg, t.ex. mörkgrå, i globlinjen och sudda ner den längs kanten av ögat mot översta fransraden, så det bildas som ett "V". Glöm inte att sudda här med en annan, gärna fluffig, borste så det inte blir några jätteskarpa kanter!
  4. Efter det kan du lägga lite mörk skugga under ögat, en ljus i ögonvrån och under brynet.
  5. Det sista du gör är att lägga en eyeliner och mascara och sen är det klart!
Håll gärna läpparna naturliga, annars kan det lätt se för mycket ut.
 
Jag har använt:
 
Ansikte: Exuviance Skin Caring Foundation SPF 15 
 
Ögon: e.l.f. Eyebrow Kit
         Wet n wild Coverall Stick (som ögonskuggsprimer)
         e.l.f. Brightening Eye Color Drama
         e.l.f. Shimmer Eyeliner Pencil
         e.l.f. Liquid Eyeliner
         MaxFactor False Lash Effect Waterproof Mascara
 
Läppar: Deborah Milano SPF 15 i färgen "1"
 
Verktyg: e.l.f. Stipple Brush
             e.l.f. Professional Eye Shadow Brush
             Lindex Eyeshadow
             Yves Rocher Platt Ögonskuggspensel
 
 
 

I Love... Strawberries & Milkshake

 
Glömde ju och visa er duschgelen jag köpte förra veckan! Den var helt klart ett spontanköp, haha. Såg den på Lindex-rean för 35 spänn, och eftersom jag har velat testa något från "I Love..." ett tag så köpte jag den självklart. Den kostar 69 kr annars, så 35 kr för 500 ml var riktigt bra!
 
Jag har bara testat den en gång än så länge, och jag tyckte den luktade lite konstigt och lite väl tillgjort sött i flaskan men när man använder den luktar den supergott! Sött och fräscht. 
 
Jag kan inte säga så mycket mer om den nu (och eftersom jag har en massa shower gels hemma just nu kommer jag nog inte börja använda den på ett tag), men det kommer antagligen en recension på den när jag har hunnit testa den tillräckligt!
 

RSS 2.0