Nybörjarspecial: billiga basprodukter

Nu kommer en liten serie här på bloggen! Det är en nybörjarspecial för alla som precis har börjat med smink, det är inte alltid så lätt att förstå allt. Så jag ska ge tips, visa en enkel sminklook och ge förslag på billiga produkter. Första gången man provar en viss produkt, t.ex. rouge, och inte vet om man gillar den sortens produkt eller inte så kanske man inte vill lägga ner allt för mycket pengar på det. Då kan det vara bra att köpa något billigare, och förslag på billiga basprodukter har jag här. Jag tror även att det kan passa er som har sminkat er en längre tid:
 
 
 
 
 
I nästa del kommer jag visa billiga ögonsmink-produkter. Det blir antagligen nån gång nästa vecka! :)
 

Nytt hos e.l.f. del 2

Long-lasting Lustrous Eyeshadow ca 37 kr

Ögonskugga som jag tycker ser väldigt krämig och härlig ut. Den kan användas både som ögonskugga och eyeliner, och finns i 6 färger. Den vita kan även användas som highlighter. En flera-i-en-produkt alltså!
 
 
Mineral Natural Volumising Mascara 50 kr
 

Denna mascara ska separera, ge längd och volym. Det man vill ha av en mascara helt enkelt. Den är utvecklad för känslig hud och kontaktlins-bärare, låter bra!
 
Studio Mineral Infused Face Primer 60 kr
 

E.l.f.'s primer ska förbereda ansiktet för make up-en och få den att hålla längre. Huden slätas samtidigt ut och blir jämn och fin. Den ska också motverka oljig hy och torrhet. Frågan är hur det går i en produkt? Värt att testas i alla fall! Finns i tre olika färger; vit, grön och "nude".
 
 
Det här var de flesta av e.l.f.'s nyheter, resten hittade jag inte bra info om. De kommer i ett separat inlägg senare om jag hittar något! Själv tycker jag att det mesta låter spännande, särskilt ögonskuggspaletterna och jumbo sticksen. :)

E.l.f.-tävling på Fridiania!

Ta chansen att vinna en e.l.f.-goodiebag nu! Gå in på Fridianias blogg här!

Glossybox Juni 2013 Video

Här kommer videon till månadens Glossybox!

Glossybox Juni - Don't Let Anyone Ever Dull Your Sparkle

Min Glossybox kom tidigare den här månaden, redan idag. :) Är superdupernöjd med den, här är produktinfo:
 
1. Sebastian Professional Volupt Spray 290 kr/ 150 ml
 
2. Figs & Rouge 100% Pure & Natural Tinted Lipp Balm 89 kr/ 12,5 ml
 
3. Emite Make Up Professional Eye Lash Curler 200kr / st
 
4. Hotmakeup Liquid Eyeliner 49 kr / st
 
5. Pierre René Sweet Berry Gloss 40 kr/ 7 ml
 
Fyra full size-produkter, are you kidding me? Det är ju jättebra, värdet på min box är över 400 kr! Eftersom jag älskar läpprodukter är jag jätteglad över läppglanset och läppbalsamet. En ny fransböjare behövde jag, volymsprej är alltid kul och den babyrosa eyelinern ska bli spännande att testa! Supernöjd!
 

Nytt hos e.l.f. del 1 (mina favoriter)

      
Baked Eyeshhadow Palette ca 100 kr
 

Själv tycker jag denna ser superfin ut, hoppas pigmenten är bra bara! Den till vänster tycker jag känns mer lättanvändlig, till vardags och så.
 
 
Jumbo Lip Gloss Stick ca 25 kr
 

Glömde skriva om dessa i mitt budgetvänliga Chubby Stick tips-inlägg, de här är ju superbilliga! Fina verkar de vara dessutom, det här är bara några av färgerna, men det ljusrosa ser riktigt härligt ut. 
 
 
 
Eye Enchancing Mascara ca 37 kr
 

Finns i tre färger, och hallå? 37 spänn för en mascara! Jättebilligt, man får leta för att hitta billigare. ;)
 
 
Det här var första delen av e.l.f.'s nya produkter, och de jag gillar mest. Snart kommer en till del, för e.l.f. har en hel del nytt!

Shopping i Karlshamn

Tänkte egentligen unna mig ett Mac-läppstift men självklart fanns det inte Mac nånstans i hela Karlshamn... Jag köpte i alla fall lite andra grejer, mest nödvändigheter.
 
Hawaiian Tropic's after sun behövs kan jag säga, lyckades bränna mig igår, hehe. Så den ska jag svalka mig med senare ikväll. :)
 
Jag behövde en make up-remover för vattenfast smink, och det fick bli L'Oréals. Var faktiskt inte så noga med det. :D 
 
Sen så har jag varit nyfiken på Depends Dip In Remover, så den köpte jag när jag ändå höll på, och e.l.f.'s Stipple Brush. Den ska provas imorrn!
 
e.l.f.'s borste kommer det ett till inlägg om snart, eftersom jag själv är så excited över den, haha!
 
Blev ett litet snabbt inlägg nu, och jag är ledsen att jag inte har uppdaterat på ett tag, men jag har varit på sommarstugan och bara slaaappaat. Blir fler inlägg snart!
 
 

Recension: The Body Shop Rainforest Moisture-serien

Jag har använt Rainforest Moisture-serien i flera månader, och schampot och balsamet är snart slut. Som helhet tycker jag att det har varit en helt okej serie för håret, men jag ska berätta vad jag tycker om varje produkt:
 
Rainforest Moisture Schampoo For Dry Hair: Ärligt talat tycker jag inte om schampot så mycket. Det är sulfatfritt och löddrar därför inte. Egentligen är sulfatfritt bra för både miljö och hår, men jag måste få ha lödder i mitt hår när jag tvättar det! Som det är nu så tar jag dubbelt så mycket schampo än vad jag brukar, för att få upp åtminstone lite lödder. Det blir väldigt dyrt eftersom det här schampot inte är det billigaste från början. Så av egoistiska själ får inte detta schampo så högt betyg. Jag tycker ändå att håret känns rent, som med andra schampon, efteråt så det är bara känslan jag kan klaga på. Luktar gott också, fast mer barrskog än regnskog, haha. Ett schampo som gör vad det ska, men känslan är inte den bästa.
 
Pris: ca 95 kr
 
 
 
Betyg: 2 av 5 poäng
 
Rainforest Moisture Conditioner For Dry Hair: Balsamet löddrar ju inte heller, eftersom det också är sulfatfritt, och det är samma här: känns inte riktigt bra. Det känns så vattnigt och rinnigt, som att det åker ur håret så fort man applicerat det. Dock har jag inte behövt dubbelt så mycket här i alla fall, så jag har kvar mer av balsamet än av schampot. Håret blir inte jättemjukt, men ändå inte så strävt. Balsamet är helt enkelt en produkt som funkar, men jag skulle nog inte rekommendera det.
 
Pris: ca 105 kr
 
2 av 5 poäng
 
Rainforest Moisture Hair Butter For Dry Hair: Älskar lukten av det här hårsmöret! Det luktar ungefär som schampot och balsamet, men lite sötare och mildare. Mums! Det här är den enda produkten i serien som jag verkligen gillar. Jag brukar ta lite mer än vad man ska, och låta det sitta i länge. Sedan blir mitt hår jättemjukt och luktar gott. Det blir väl kanske inte riktigt lika mjukt om man tar lite mindre än jag gör, men det räknar jag inte med i min "bedömning". Så är det ju med alla produkter. Håret blir alltså mjukt och skönt, och det är en väldigt bra produkt, även fast det säkert finns de som gör håret ännu lenare och starkare. 
 
Pris: ca 50 kr
 

 
Betyg: 4 av 5 poäng
 
Hela serien totalt tycker jag är lite sådär. Schampot och balsamet skulle jag inte köpa igen, definitivt inte med tanke på priset. Jag tycker inte att de är värda så mycket pengar på grund av att de inte är så sköna att använda, och inte ger någon stor effekt. Hårsmöret gillar jag däremot, det känns väldigt bra! Tror dock inte jag kommer köpa om det på ett tag i alla fall, för jag gillar att prova nya grejer och så bra var inte detta så att jag kommer stå fast vid det hela tiden. Helt okej serie, men inte något extraordinärt! ;)
 
 

Budgetalternativ till Clinique's Chubby Sticks

Pris: ca 215 kr
 
Tycker du att dessa Chubby Sticks från Clinique är alldeles för dyra, men vill ändå ha liknande stift-gloss? Bra höll jag på och säga, för jag har några mycket billigare alternativ!
 
Pris: ca 119 kr
 

IsaDora's Twist up Gloss Sticks är riktigt fina alternativ till Chubby Sticksen från Clinique. Superfina färger som jag tror är minst lika bra som de dyrare. Funderar själv på att köpa någon av dessa. 
 
 
Lumene Raspberry Miracle Lip Sorbet
Pris: ca 99 kr
 
Lumenes variant heter Miracle Lip Sorbet, och även de verkar riktigt snygga. I den här kollektionen finns fler mörka nyanser, och på så sätt är nog IsaDoras sticks mer för mig, men det beror ju helt på vad man gillar. De koralliga, ljusa färgerna ser jättehärliga ut!
 
 
Pris: ca 129 kr
 
Jelly Pong Pong har två färger av de knubbiga stiften, en ljus och en knalligare rosa. Detta Lip Blush var med i en Glossybox för inte så länge sen, och verkar också det bra. Jag blir lite sugen på den illiga rosa!
 
 
L'Oréal Glam Shine Balmy Gloss
 
Pris: 89 kr
 
Glam Shine Balmy Gloss är L'Oreals variant, och det är nästan så jag hellre köper ett sånt här än ett från IsaDora. Vissa färger är säkert väldigt lika, och de här är till ett bättre pris. De ska vara återfuktande, ge färg och glans. Det finns en till färg, ett ljusrosa, men jag hittade tyvärr ingen bild på alla fyra tillsammans.
 
 
Förlåt för att den andra bilden hamnade så långt till höger, det är något fel på min bloggformation. Ska försöka fixa det. Det saknas i alla fall ett gloss stick på IsaDora-bilden, sök på Google om du vill se det!

Överflöd av tidningssmink...

Oh herregud vad mycket tidningssmink jag har... När man lägger det i en hög såhär så ser man hur sjukt mycket det är. Mycket av det har jag inte ens börjat använda. Jag har nån knäpp regel att jag ska försöka använda slut på det jag har innan jag börjar på nya produkter. Har jag till exempel fått ett läppglans så ska jag helst använda slut på alla mina andra läppglans innan jag börjar på det nya. Omöjligt, eller hur? Jag har redan brutit mot det, hehe.
 
Nu när jag har Glossybox funkar det ju inte heller längre att vänta med allt man får, så jag ska ta mig i kragen och ställa fram de här grejerna på min sminkhylla också! Just nu ligger en del av dom i ett skåp, så de ska få komma fram. Grejerna hinner ju bara bli dåliga om jag inte använder dom när jag får dom.
 
Sen måste jag säga också att allt smink man får med tidningar inte alls är dåligt! Många slänger det innan de ens har testat. Prova först, snälla! Vissa läppglans jag har fått med SOLO har varit jättesköna och typ mjukgörande. :O Även fast de bara blev glansiga. Så testa innan du slänger, okej? :)

e.l.f. Beauty Club

20130127 Club-Banner
Om ni gillar e.l.f. borde ni verkligen gå med i deras Beauty Club! Det är helt gratis och man kan vara med i tävlingar och giveaways, och även få förhandsregistreringar till kundevents. Det går till så att man gör olika saker för att få poäng (väldigt lätta grejer!). Du får till exempel poäng när du kommenterar på deras blogg, när du recenserar deras produkter och när du skriver om dem på din blogg/facebook/instagram/osv. 
 
Jag är själv medlem och tycker det är väldigt lätt att få mycket poäng, och fördelen med mycket poäng är att man då automatiskt är med i olika giveaways. 
 
På deras Giveaway Bazar lägger de upp 4-6 produkter varje månad, som man kan lösa in mot 3000 poäng. Man kan även lösa in dem mot event-biljetter om det finns några sådana. Jag trodde fram till idag att man behövde hela 30 000 poäng för att lösa in dem mot en e.l.f.-produkt, så gissa om jag blev glad när jag såg att det bara var 3000!? Tycker detta är en superkul grej, men det är först till kvarn som gäller på dessa produkter!

Recension: e.l.f. Corrective Concealer

Pris: ca 25 kr
 
Den här concealern fick jag av min syster eftersom hon inte använde den. Älskar ju att prova nya produkter, så självklart gav jag den en chans! 
 
För det första älskar jag förpackningen, den är jättesnygg och ser väldigt proffsig ut även fast det är en budgetprodukt. Spegeln är alltid bra att ha, även fast jag aldrig har använt den. Penseln därmot, känns lite onödig. Den funkar inte alls att blanda ut concealern med. Det kanske inte heller är meningen, jag brukar i alla fall ta upp produkten med penseln och sedan smeta ut den med fingrarna. Det är mer hygieniskt, så det kanske var så de tänkte. Den är också jättebillig!
 
Själva concealern är helt okej. Den är ganska hård men krämig, och känns lagom tjock att smeta ut. Det tråkiga är att den inte täcker så mycket. Den jämnar ut huden litegrann, men finnar och ytliga blodkärl försvinner liksom inte under den. Jag gillar mycket mer när det är hög täckningsgrad.
 
Det finns en annan variant som är mer till för att täcka, denna jag har är mer för att ljusa och neutralisera, men i det måste det väl ändå ingå att täcka lite mer för att få ansiktet i en neutral färg?
 
Så jag tycker att det är en helt okej concealer, men verkligen inte nåt storslaget. Om man gillar att ha det naturligt och bara jämna ut utan att riktigt täcka, så kan den här vara bra. Dock känns det som en concealer är till för att just täcka, men det kanske inte denna är? Och i så fall kan produkten vara jättebra, det är bara det att jag själv vill ha en mer högtäckande concealer. Så därför får inte den här så högt betyg, men den är inte dålig.
 
 
 
3 av 5 poäng

Budgetalternativ till OPI Liquid Sand

OPI Liquid Sand
Pris: ca 150 kr
 
Jag har tänkt att starta ett litet "tema" här på bloggen, med budgetalternativ till dyra produkter. Den här gången blir det förslag på strukturlack som liknar OPI's Liquid Sand-lack, och på onsdag kommer en till del.
 
De här strukturlacken, Liquid Sand-liknande, lägger sig alltså som matt glittrande "småkorn" på nageln, det blir liksom sockrigt. Det är svårt att beskriva, men jag ska visa er bilder!
 
 
Själv var jag sååå nära att köpa Pussy Galore, det ljusrosa. Gaah vad snyggt det är!
 
 
 
Såhär visar OPI på sin Facebook-sida att det ska se ut:
 
 
 
Tyvärr kostar de ju 150 kr, så det känns ganska dyrt. Jag tänker istället satsa på något av de billigare alternativen:
 
 
 
 
IsaDora Sugar Crush Nails
Pris: 79 kr
 

I IsaDoras kollektion finns det 10 olika nyanser, det här är bara några av dem, och de ska hålla i upp till 7 dagar. Det låter lovande! Egentligen var ju jag sugen på ett ljusrosa, men i IsaDoras kollektion tycker jag att Ocean Crush sticker ut mer, den ser jättesnygg ut! Den får till sin ära en egen bild:
 
IsaDora Sugar Crush Nails, 128 Ocean Crush
Såå snyggt! Tror faktiskt jag kommer köpa den här, ganska snart. Priset är ju mycket bättre än OPI's i alla fall!
 
 
Depend Rough Sparkle
Pris: 39 kr
 
Depend har också härmat OPI's struktur/sand-lack, och deras heter Rough Sparkle. De här färgerna lockar mig inte lika mycket som IsaDoras eller OPI's, men jag tycker det gröna och lila ser riktigt snyggt ut! Dock kanske lite höstiga. 
 
Om man var gjord av pengar skulle man ju köpa minst ett lack av varje märke, och sedan jämföra. Men för mig känns det lite onödigt faktiskt, jag satsar nog på en snygg färg ur en kollektion. Det blir antagligen IsaDoras Ocean Crush för min del.
 
Är ni intresserade av något av de här lacken?
 
 
 
 

Helg-tävling hos e.l.f.!

Denna helg är det tävling hos e.l.f.! Man kan vinna de här superfina grejerna, bland annat läppglans, rouge och nagelkit. Jag tänker såklart vara med. :D
 
Så gå in på deras hemsida häär, det enda du behöver göra är att gilla deras facebook-sida och kommentera på deras blogg vad du ska göra i sommar.
 
Tävlingen avslutas på måndag (17/6).

Flera recensioner kommer snart!

Jag kom på för ett tag sen att jag inte har skrivit så mycket recensioner på senaste tiden, även fast jag har en massa produkter redo. Därför tänkte jag nu försöka börja visa er mina produkter och vad jag tycker om dem lite oftare. Så snart kommer det recensioner på bland annat dessa produkter!
 
Jag kommer också göra "månadens tomma"-videos där jag berättar om produkter som är slut. 
 
Hoppas ni ser fram emot det, och kommentera gärna om ni är extra nyfikna på något så börjar jag med det. Säg också till ifall ni vet någon produkt jag borde testa!

Försommarsång 2013

Det var såhär jag såg ut på Försommarsång, klänningen är från Manhattan. Håret gjorde jag inte så mycket med, utan satte bara upp det på båda sidor med hårnålar.
 
Sminket la jag ner mer tid på:
 
Det fick bli en mellanmörk sotning med vitt och silver, och en svart eyeliner på det. På läpparna hade jag mitt nude-färgade Maria Montazami-läppstift. 
 
Måste få tillägga att jag höll på med eyelinern till perfektion! Vingarna blev inte likadana från början, så jag stod där lääänge. Jag kan liksom inte bara åka iväg utan att vingarna är åtminstone nästan likadana, och snygga, hehe. ;)
 
Produkter jag har använt:
 
Bas:
Foundation: Exuviance Skin Caring Foundation SPF 15
Concealer: e.l.f. Corrective Concealer 
 
Ögon:
Concealer (som primer): Wet 'n Wild Cover All Stick
Ögonskugga: The Body Shop Shimmer Cubes Palette 18 (den vita och den grå, älskar paletten!!)
Eyeliner: IsaDora Colourful Eyeliner 10 Black
Mascara: MaxFactor False Lash Effect Waterproof
 
Läppar:
Läppstift: Make Up Store Maria Montazami Pink

Sommarnaglar med fransk manikyr

Såhär såg mina naglar ut på våran vårkonsert Försommarsång. Det fick bli vanlig fransk manikyr eftersom jag tycker det är så himla sommarfint och fräscht. Det syns inte för mycket heller, utan är lite subtilt. 
 
Jag har använt mig av H&M's franska manikyr-set. 
 

Imorgon kommer också bilderna på min sminkning jag hade, kram på er!
 

Försöker SKO(na) mina fötter

Haha, ursäkta min dåliga ordvits, men jag fick så himla ont i fötterna igår. Vi håller ju på med våra vårkonserter med skolan nu, och då köpte jag ett par fina skor som dock gör lite ont. Hehe, jag hade ju inte gått in dom innan konserterna... 
Just nu är det inte så farligt, men ikväll ska jag ha dem igen så jag håller på och förebygger att det ska göra lika ont. Jag använder min The Body Shop Peppermint Cooling Foot Spray och The Body Shop Peppermint Cooling Foot Lotion. Vet egentligen inte om det hjälper så mycket mot just skoskav, men det känns bra!
 
Här är skorna:
Hoppas nu på en något skönare kväll för fötterna, men jag klarar mig nog. Det ska bli roligt att göra den här konserten, men samtidigt sorgligt eftersom det är den sista konserten vi gör, snyft!

Hudkräm på läpparna

Kolla vad jag läste i min Yves Rocher-tidning (som jag förövrigt har läst ut hela)! Det står att man kan använda den ansiktskrämen som jag har på provtub även på läpparna! Jag har tidigare bara använt den på halsen eftersom jag inte får använda den i ansiktet, så det blir kul med ett nytt användningsområde. 
 
Jag provade det idag, och på läpparna blir ju lukter och smaker ännu starkare, så det kändes väldigt starkt parfymerat helt plötsligt. Kanske inte det godaste att ha på läpparna (men luktar jättegott på t.ex. halsen!) men läpparna vart mjuka. Kanske inte så att de höll sig supermjuka överdrivet länge, men det kändes väldigt mjukt åtminstone medan krämen fortfarande låg på. Den var väldigt rinnig att ha på läpparna, men det funkar.
 
Så om ni vill, prova att använda er kräm även på läpparna, det kan bli jättebra! (En kompis använder Niveas vanliga kräm, så det är ett förslag.)
 

Ni får jättegärna säga till om ni vill läsa om något särskilt, t.ex. om ni vill veta mer om min akne-serie från Neostrata som jag pratar så mycket om! ;)

Color Club - nagellacket från Glossybox

Nu är nagellacket från Color Club testat! Fick det i min Glossybox och tyckte först färgen var lite väl skrikig, men  det visade sig vara en jättesnygg färg. Extra bra passar det på tånaglarna, det är så himla somrigt och fint! Dock var konsistensen väldigt klibbig och det torkade låååångsamt. Så långsamt att en del hann gå upp och skavas bort. Ytan kändes seg hela tiden, så man visste att om man kom emot för hårt så skulle det gå upp. 
 
En av orsakerna till att det blev ojämnt var att lite av min failade kaviar-manikyr var kvar, så det kan jag inte skylla på lacket.
 
Tycker ändå färgen är superhärlig och kommer nog använda detta en del i sommar, speciellt på fötterna. :)
 
Color Club Age Of Aquarius Nailpolish 69 kr/15 ml

Failade kaviar-naglar

Hehe, ja ni ser ju själva... Skulle försöka mig på kaviarnaglar men strösslet hamnade överallt förutom just på naglarna. Nej nu överdrev jag, men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Kanske att det blir bättre med övning, men det är nog svårt ändå! ;)

Får se om jag provar någon mer gång senare, men då med ett färgat lack under. Funderar på att antingen ta en färg eller bara enkelt svart. Det lär ju inte synas lika mycket om man missar några fläckar om man har svart under i alla fall. :D

Jag använde kaviar-strösslet från Kubiss, ni kan se inlägg om det här
 
Förlåtförlåtförlåt för att jag inte har uppdaterat på länge!! Jag har varit och seglat hela långhelgen och inte kunnat blogga därifrån, men nu är jag hemma igen och allt är vanligt. Dock har jag två konserter denna vecka, men ska verkligen försöka blogga ändå!

Glossybox Maj 2013 Video

 
Här är videon om min Glossybox! Jag är jättenöjd med den, och om ni har Glossybox får ni gärna berätta vad ni fick!

Glossybox Maj 2013

Äntligen äntligen äntligen har min Glossybox kommit! När jag beställde sa de att jag skulle få den förra veckan, men så blev det ju inte. Den kom ändå väldigt passande; jag är sjuk idag och blev uppmuntrad när jag såg den lilla kartongen i brevlådan. :) Tycker boxen var jättebra och ser fram emot att prova allt!
 
Månadens tema är "Magical Beauty" och här är produkterna:
 
Wen Sweet Almond Mint Cleansing Conditioner 

Original: 299kr/480ml (jag fick 60 ml)
 

Dr. Bronner's Magic Soaps Organic Citrus Castile Liquid Soap

Original: 99kr/236ml (jag fick ca 50 ml)
 

Puma Sync Deospray + EdT
 
Original: EdT 219kr/40ml (jag fick 1.2 ml)
            Spray 99kr/150ml (jag fick 50ml)
 

Color Club Age Of Aquarius Nailpolish
 

Original: 69kr/15ml (jag fick 15ml)
 
Hawaiian Tropic Silk Hydration Sun Lotion SPF 15
 

Original: 109kr/80ml (jag fick 59ml)
 

Så det var alltså grejerna, och jag ser mest framemot att pröva Puma-sakerna och solkrämen från Hawaiian Tropic. Sen ska det bli kul att se om hårprodukten verkligen ersätter schampo, balsam, inpackning och styling i en enda produkt, som det stod i beskrivningen att den skulle göra.
 
Man fick även en energidryck och en GlossyMag. :D
 
Om ni vill veta mer om produkterna, bland annat om den multifunktionella hårprodukten så kolla in mitt klipp på Youtube! Jag bäddar in det strax i ett eget inlägg. Ha det gött!

Maria Montazami!! <3

Jag vet att det här inte har så mycket med smink och så att göra, men jag måste ändå få visa er det här. I lördags träffade jag Maria Montazami! Hon är verkligen en stor idol och jag tycker hon är jättesöt verkligen, så att hon skulle komma till Stockholm exakt den dagen jag råkade vara där var helt sjukt coolt!
 
Hon var på NK och signerade sin nya bok "Fira med Maria Montazami" så vi köpte den och fick hennes autograf. Fick också kramar såklart. :)
 
Vet att kvalitén suger, men var tvungen att ta kort med kameran på mobilen (?). I alla fall så gav jag henne en bild på när jag klädde ut mig till henne på en maskerad förra året. Hon fick min autograf också haha (a). Hon tyckte det var väldigt likt, whoop whoop!
 
Första gången jag gick fram till henne (stod först i kön) så fick jag inga bra bilder, så jag och mammis ställde oss i kön i 45 minuter till hehe! Men det var det värt. Marias familj var där också (utom sonen, såg honom inte i alla fall) och vi pratade faktiskt lite med dom också, och döttrarna tog kort på mig och Maria med sin kamera. Jag älskar också att härma hur Maria pratar, så det gjorde jag för Hanna, Sara och Emma haha! Jag är så hiiimla glad nu, mitt liv är komplett! ;)
 
Jag tänkte lägga till en liten vacker bild på mitt Maria Montazami-läppstift som jag hade på mig i lördags (såklart) för att göra det lite skönhetsrelaterat, men nu hittar jag det inte! Jag kanske har glömt det på bussen, så vi ska ringa och kolla om det i så fall finns kvar. Snyft!
 
Jag frågade Maria om det skulle komma ett nytt avsnitt av Svenska Hollywoodfruar, och det skulle det! Antagligen i höst, och hon sa att de skulle börja spela in den här veckan! Väntar med spänning! :D

Lite nytt :-)

Kubiss Nail Polish Kaviar Black ca 45 kr, Yves Rocher Anti-Breakage Stärkande Baslack 79 kr, Essie Nail Polish Muchi Muchi 129 kr.
 
Nu har jag faktiskt en hel del nytt i nagelväg, och en av dom har ni kanske sett i min video här men de andra har jag inte visat. Det från Kubiss är inget nagellack utan ett typ "kaviar-textur-lack". Det är bara som små svarta pärlor (finns ingen pensel alltså) som man häller på nagellacket medan det fortfarande är klibbigt. Det är som Ciaté's kaviar-lack fast budget. Fick det av min syrra som har varit på Ullared, tack Erika! <3

Yves Rocher-stärkaren pratade jag ju om i min video, men nu har jag provat det en gång. Det sitter faktiskt på mina naglar nu. I alla fall så blir det jätteglansigt och fint, och det känns som att naglarna redan har blivit lite starkare. De får som ett skyddslager över sig. Jag kommer antagligen göra en recension senare när jag hunnit testa det ordentligt, men än så länge har det klarat en hel shoppingdag (där jag slängde på mig massor av kläder) så det är bra!
 
Sen är Essie-lacket egenltigen mammas men jag har bestämt mig för att låna det ofta, haha. Jag har hört mycket bra om Essie så det ska bli superkul att se om det är så bra som det verkar. 
 
Ikväll ska jag måla naglarna med Essie-lacket som grund och sedan lägga på kaviar-lacket över. Bilder på det kommer antingen senare ikväll eller imorrn!

Recension: The Body Shop Almond Hand-serie

I min TBS-kalender jag hade i julas fick jag hela Almond Hand-serien. Nu har jag hunnit prova den länge, och snart tagit slut på några av produkterna, så nu känner jag mig redo för en recension!
 
The Body Shop Almond Hand & Nail Cream: Den här handkrämen älskar jag! Som ni ser är den nästan slut, och jag har använt den varje kväll. Den ska återfukta händer och naglar och det funkar jättebra. Dock har jag inga större problem med naglar och nagelband, så jag har lite svårt att bedöma det men händerna blir jättemjuka. Tror faktiskt inte jag har varit torr på hela vintern sen jag började använda den här. Den har lagom konsistens och går in i huden fort. Luktar jättegott av mandel också. Kommer definitift köpa om den här nån gång i framtiden. Den bästa handkräm jag har provat!
 
Pris: ca 125 kr
 

Betyg: 5 av 5 poäng
 
The Body Shop Almond Hand & Nail Butter: Handsmöret gillar jag inte riktigt lika mycket som handkrämen. Den har en ganska tjock konsistens som är väldigt svår att få in i huden. Man får liksom jobba in den, men även efter att man gjort det så går den inte in i huden ordentligt. Den lägger sig lite som en hinna över handen. Det här gör dock inte så mycket om man smörjer in sig när man ska sova, men om man ska göra mycket med händerna efter att man smort in sig, så kan det kännas klibbigt. Händerna bliir i alla fall väldigt mjuka efteråt, och det väger över klibbighets-känslan. Handsmöret ska ha samma lukt som handkrämen, men jag tycker att det luktar lite mer konstgjort, lite "äckligare" än handkrämen. Nu lät det som jag klagade mycket, men doften spelar inte så stor roll, och tjockheten funkar ju ändå. Det är en bra produkt, men den känns lite överflödig när man har handkrämen. Tycker inte den är så mycket bättre än krämen.
 
Pris: ca 135 kr
Betyg: 4 av 5 poäng
 
The Body Shop Almond Conditioning Hand Wash: Handtvätten är en "tvål" utan tvål. (...?) och det tyckte jag först lät lite skumt, men eftersom det inte är nån tvål i den så torkar den inte ut lika mycket. Det är ju jättebra, eftersom man tvättar händerna ganska ofta. Egentligen har jag inte supermycket att säga om den här, den funkar väl som de flesta tvålar. Men skillnaden är ju då att den inte har torkat ut mina händer, vilket är jättebra. Den luktar gott och känns bra. Enda minuset är att den är ganska lös, så jag har rätt så ofta tagit två pump (vilket egentligen kanske inte behövs). Men det känns bättre med en tjockare tvål! Jag tycker den är lite för dyr för att ändå inte vara mycket bättre än andra tvålar, och jag skulle nog inte köpa  den igen.
 
Pris: ca 95 kr
 
Betyg: 4 av 5 poäng
 

RSS 2.0