Slut

Nu är det slut på en massa produkter i min sminkhylla. Jag vet att bilden inte är den bästa, men tänkte visa lite snabbt och säga vad jag tyckte om dom! :)
 
Överst från vänster:
 
- Parfym från Date; "Truly Treasured". Den är en eau de toilette, alltså lite lättare en än vanlig parfym. Fick den av min syrra när det bara var lite kvar i den, annars kan jag aldrig ta slut på en parfym själv. De räcker ju i evigheter! Vet inte riktigt vad den kostar (eller om den säljs längre), men den luktar jättegott. Bra höst/vinterparfym.
 
-Concealer från en tidning. Inte något speciellt, men ändå helt okej för att vara tidningssmink.
 
- Mascara, "IsaDora Build-up Mascara Extra Volume". Min är en mini-version, så originalet ser lite annorlunda ut. Väldigt bra mascara, ger mycket volym. Lite sorgligt att den är slut, men nu har jag min The Body Shop-mascara som är minst lika bra. :)
 
- Handcreme från H&M "Golden Bouquet". Hmm... Vet inte vad jag tycker riktigt. När man precis har smort in sig känner man sig ganska återfuktad, men ett tag kändes mina händer nästan lite uttorkade. Det var ett tag sen jag använde den nu, så minns inte exakt. Men den luktar gott och är helt okej.
 
- Läppglans från... Skulle väl gissa på H&M eller liknande. Fick denna i present och namnet på den har skavts bort. :/ Jag tycker hur som helst att den ger ett fint ganska genomskinligt skimmer.
 
- Min "Maybelline Fit Me"- foundation är väl kanske inte helt slut än, men det är inte supermycket kvar. Den täcker jättebra, men man blir tyvärr väldigt glansig av den. Dålig kombo! Kommer nog en recension på denna senare.
 
- Puder, också från en tidning. Precis som med concealern så är den ganska bra, men inte något extraordinärt.
 
- Mitt lilla prov på The Body Shops Beautifying Oil. Den har fungerat bra, och räckt länge!, och nu har jag ju fått en i fullstorlek från kalendern. :)
 
- Handcremen från Lypsyl tog slut för ganska länge sen. Bra handcreme, och recension hittar ni här!
 
- Läppglans från tidning (länge sen jag fick det). Luktar vattenmelon, men är alldeles för kletig.
 
 

ACO Face Rengörande Mousse

ACOs nya rengöringsmousse ACO Face Rengörande Mousse ska vara mild och skonsam, och ta bort smink och smuts utan att torka ut. Den är oparfymerad, STORT plus, och innehåller bland annat panthenol och glycerin.
 
Panthenol gör en rad bra saker, exempelvis tillför fukt till ythuden (vilket jag behöver, enligt p.a.u.s.-tjejen) och gör läkningen av bland annat akne och sår snabbare.
 
Glycerinet är en alkohol, som dock inte är uttorkande när det gäller hud-och hårvårdsprodukter (eftersom det är en så liten mängd). Istället är det väldigt återfuktande.
 
Kanske blir något att prova sen? Billig är den också. :-)
 
Flaskan är en pumpflaska och innehåller 150 ml.
 
79 kr/150 ml

RSS 2.0