HAUL: Yves Rocher

Förlåt för dålig uppdatering idag! Det var nämligen jättesegt att spara denna video som jag gjorde idag. I den berättar jag om beställningen från Yves Rocher, så kolla gärna!
 
Min kanal är nystartad och du får gärna prenumerera, som en liten hjälp i början. Tack så mycket! <3

Yves Rocher-beställningen! <3

Var precis och hämtade min Yves Rocher-beställning som hade kommit. :D Beställde förra fredagen, så leveransen gick ändå ganska fort. Jag är superglad, och jag vet vad som är i kartongen! Tänker dock inte öppna den förrän imorgon för då är det fredag, haha. Jag har lite skumma "regler" för mig, men det känns som extra fredagsmys om man får öppna ett paket då också. 
 
Jaja, jag kommer i alla fall öppna det imorgon (om jag kan hålla mig), och tänkte då även göra en unboxing av den på min youtube-kanal. Så klippet kommer antagligen upp imorgon och då länkar jag till det här!

Påminnelse!

elf rabatt
Tänkte bara påminna om rean på e.l.f.! De har dessutom utökat den, så nu varar den hela resten av maj, super! Spana in allt fint precis häär

Nya hårfavoriter

Nu har jag två nya hårfavoriter! Efter att jag inte får använda ansiktsprodukter längre (på grund av min akne-serie), så har jag intresserat mig mer för hårprodukter. Tycker fortfarande om hudvård mer än hårvård, men jag älskar när håret är fint, mjukt och glansigt. Här är produkterna jag tycker extra mycket om just nu:
 
phc Hair Repair Silk Serum: Det här är min mammas hårserum egentligen, och jag har bara använt det en gång än så länge, men det kommer bli flera! Det är för torrt och skadat hår och har solskydd. Det är ett leave-in serum, och det ska återfukta och göra håret mjukt och glansigt. Jag tycker verkligen att det funkar! Glans är väl ganska svårt att se efter en gång, men mjukheten känner jag verkligen. Mitt hår är jättelent och jag har gått runt och känt på det hela dagen. Luktar fräscht av citrus också. Älskar't!
 
Pris: 90 kr. Finns bl.a. på Kicks och Åhléns.
 
Maria Nila Curl Gunk: Det här har vi haft hemma ganska länge, men jag hittade det inte förrän typ förra veckan, haha. Det luktar supergott och sött, och gör verkligen vad det ska. Det är alltså en stylingprodukt som framhäver lockarna i håret. Jag vet inte hur det funkar om man har platt hår naturligt men på mig, som har självlockigt hår, funkar det superbra. Jag har testat att använda det precis när jag har duschat, innan jag fönat det, och då funkar det som bäst. Lockarna blir framhävda och jättefina. Om man använder det till exempel på kvällen, utan att föna håret, så är det lite lockigt dagen efter men det blir inte samma snygga fall på håret.
 
Pris: ca 160 kr. Finns på olika nätbutiker och hos vissa frisörer.

Tillskott i skolväskan

Oftast har jag faktiskt inte så mycket skönhetsgrejer med mig till skolan, utan jag sminkar mig när jag är hemma och sen är jag klar liksom. Men... jag kom på att de här små sötisarna från The Body Shop kunde få följa med mig i väskan!
 
Peppermint Cooling Foot Spray: Okej, inte för att jag så ofta tar av mig skor och allt i skolan, men om man åker hem till någon och har äckliga fötter kan man ju alltid spreja på sig lite på toan? Denna sprej är alltså till för att fräscha upp fötterna, och när jag använde den igår märkte jag att man faktiskt kände sig väldigt fräsch om fötterna (åtminstone en stund). Nu när det blir sommar så kommer man ju gå mer och mer barfota (eller ha sandaler), och då blir det enkelt att använda sprejen. 
 
Sweet Lemon Hand Cleanse Gel: Jag använder den här handspriten innan jag sminkar mig ibland, men det känns lite onödigt eftersom jag oftast tvättar ansiktet precis innan, och då är jag ju ändå fräsch. Så jag tänkte att i skolan får man väl antagligen mycket bakterier och smuts på sig, så där passar ju den här jättebra! Dessutom brukar jag inte orka gå och tvätta händerna innan maten, och då är det lätt att bara ta lite handsprit vid skåpet innan istället. 
 
Det känns bra att äntligen få lite ordentlig användning av de här produkterna (fick dom i min TBS-kalender), och nu ska de få bo i väskan. Dock får jag se hur mycket jag använder fotsprejen, om jag inte gör det så mycket får den väl flytta tillbaka till min lilla skönhetshylla.  

IsaDora Summer by the Sea fragrances

Har ni koll på att IsaDora har en sommarkollektion med parfymer? På eleven.se kostar de 149 kr/st, och jag tänkte visa er dem en och en. Det är Limited Edition på dom!
 
 -
11 Ocean Breeze ska innehålla mycket citrusfrukter och en del mysk och trä. Den är blommig men samtidigt kryddig. Jag tycker det verkar som den är ganska "stingig" om ni förstår vad jag menar. Den innehåller basilika och kardemumma, och det låter som att den doftar ganska starkt.
Doftfamilj: Citrusmix, grön.
 
 -
10 Blue Wave är mer blommig än Ocean Breeze och innehåller bland annat sandelträ, vanilj, mysk, citrus och ros. Enligt min åsikt verkar den här godare!
Doftfamilj: Fräsch blommig.
 
 -
12 Sea Shell ska lukta fruktigt och karamelligt. Några av frukterna är päron, melon och persika. Låter fräscht och sött tycker jag.
Doftfamilj: Blommig/Fruktig
 
Jag tycker att det låter som en helt okej kollektion, men av att läsa om dom är det ingen jag känner att jag måste ha. Ocean Breeze tycker jag låter minst spännande, den känns inte riktigt som min smak, men de andra två låter ganska intressanta. Speciellt Sea Shell är nog den som tilltalar mig mest, eftersom jag gillar söta godis-aktiga dofter. Älskar alla namnen, de låter så somriga!
 
Jag kommer definitivt gå och lukta på dom i alla fall!
 
Läs mer på IsaDoras hemsida här. 

Dagens Look: Natural lips, Popping eyes

Idag kör jag på en naturlig look, med framhävda ögon. Jag har faktiskt ingen foundation eller något annat på huden i den här looken. Eyelinern gjorde jag utan vinge för ett mer naturligt resultat. 
 
Jag har använt:
 
Eyeliner: L'Oreal Paris Gel Intenza Eyeliner nr 01 Pure Black
Mascara: Från en tidning
Läppglans: Idun Minerals Anna Lipgloss
 

Body butter! <3

Mums, nu blir det att smörja in sig med The Body Shops Body Butter! Detta har jag faktiskt inte använt förut, det är doften Shea och jag fick det i min kalender i julas. :)

Vill ha!

Åhh, vad jag vill ha Esacadas nya sommardoft Cherry in the air! Den luktar så himmelskt gott och somrigt, och alldeles underbart! Jag har varit nära på att köpa den, men det är så dyrt tyvärr.

Om det är någon som har den, så får ni gärna berätta om den är värd pengarna! :)

Första videon!

Hej på er! Nu har jag lagt ut min första video på Youtube, mina månadsfavoriter. Kolla gärna in den!
 
 

Inköp Lush!

Kom på att jag glömde visa er vad jag köpte och fick (!) när  jag var på Lush senast. Jag köpte ett par grejer till en kompis, men dom kan jag ju inte visa såklart. Sen köpte jag en läppskrubb och en schampokaka till mig själv. Eftersom jag handlade för över 300 kr så fick jag en goodiebag med samma värde. Jättenajs! Den innehöll två tvålar, en shower gel, en badbomb som min kompis fick och ett lip tint. Dessutom fick jag ett prov på ett balsam. Jag är jättenöjd med mitt köp! :D
 
Lite info om de olika produkterna:
 
1. ??? 
Jag känner mig inte så påläst just nu, vet faktiskt inte vilken tvål det här är. Kastade bort lappen jag fick med, dum som jag var. I vilket fall som helst så luktar den jättegott och fräscht! Har inte provat den än, men om den är nåt speciellt så kanske jag skriver mer om den i ett eget inlägg.
 
2. Happy Hippy Showergel 55kr/100g 
Åhh, älskar doften av den här!! Den luktar som en blandning mellan citrusfrukt och godis, mums! Den kan användas som både shower gel och schampo, och innehåller en massa grapefrukt. Finns också i större storlekar.
 
3. Bubblegum Lip Scrub 89kr/25g 
Ännu en åhh-produkt! Gud vad gott den luktar; den luktar verkligen bubbelgum. Innehåller socker och jojobaolja. Och det bästa av allt: den är ätbar! Love it!
 
4. Figs And Leaves Soap 49kr/100g 
Är nästan helt säker på att detta är Figs And Leaves-tvålen. Den är återfuktande och även lite skrubbande eftersom den innehåller små frön. Denna använder jag till händerna, och den känns fräsch och bra. (Tvålen på bilden är bara halva av det jag fick, har delat upp dom.)
 
5. Veganese Hair Conditioner 69kr/100g 
Ska göra håret mindre statiskt och mer lätthanterligt. Det ska heller inte tynga ner det, och man ska få glans. Har inte provat det än, tjejen i Lush-affären sa att det passade bra med min schampokaka så jag väntar tills jag börjar med den. Balsamet är veganiskt också, det låter bra. Finns i flera storlekar.
 
6. Latte Lip Tint 99kr/10g 
Den här läppfärgen luktar såå gott! Gillar egentligen inte kaffe men det här luktar supergott. Det ger en fin bronzig färg men det återfuktar inte, som det står att det ska göra. Jag hade det på mig idag, men mina läppar blev bara torrare. :( Det här kommer jag nog använda en del, men med läppsyl under.
 
7. Jumping Juniper Schampokaka 89kr/55g 
För alla som inte vet vad en schampokaka är, så är det som ett vanligt schampo fast i fast form. Det räcker lika länge som ungefär 3 schampoflaskor. Just det här schampot är bra för fett hår, och ska lugna hårbotten och ge glans. Jag ser jättemycket framemot att pröva det här!
 
Det här var alltså vad jag köpte och fick, och jag kommer säkert berätta mer om åtminstone några av grejerna.

Rea på e.l.f.!

Hela resten av maj har e.l.f. 20% rabatt på hela sortimentet (förutom på produkter som redan är på rea). Hur bra är inte det? I helgen får man dessutom 40% rabatt på allt! Detta gäller när du handlar över 202 kronor innan rabatten dragits. Så om du vill ha något från e.l.f. kan det vara smart att slå till nu, du kan läsa mer här

Tips: Yves Rocher Bath & Shower Gel

Måste tipsa om Yves Rochers shower gels! Jag fick en mini-gel i doften äpple av min farmor, och min syster fick liljekonvalj-doften. Båda luktar supergott, men speciellt äpplet. Åh, det är nästan så man skulle kunna äta upp det! 
 
Jag har använt min en gång, och ni ser ju att det inte gick åt så mycket. Den kändes skön på, men jag rekommenderar den mest för doften. 
 
Det här är 50 ml och fullstorleken är på 400 ml och kostar 69 kr. 
 
Obs! Äpple-doften finns på YR:s hemsida, men det står att den är slutsåld. Det är limited edition, så det är inte säkert att den finns mer, men liljekonvalj-doften ska finnas! (Det finns även flera andra dofter).

Snart kommer Glossybox!

 
Vet ni vad?? Jag har beställt Glossybox! (Eller egentligen får jag det i tidig födelsedagspresent :)) Yay, jag är superexcited! Om den inte är försenad ska den komma nästa vecka, så kolla in här ifall ni vill se vad som finns inuti. Jag tänker också börja göra videos, inte bara om Glossybox utan även om annat. Så jag säger till när första videon är upplagd!
 
För er som inte vet vad Glossybox är för något, så kan jag berätta lite snabbt nu på en gång. 
 
Glossybox är alltså en prenumerationstjänst, och för 139 kr/månad får man en box med skönhetsgrejer en gång i månaden. Man kan antingen betala löpande, alltså att man betalar 139kr/månad så länge man vill ha boxen, eller så kan man betala för 3, 6 eller 12 månader. (Då sparar man lite pengar.) 
 
Varje box innehåller 5 produkter (minst en full size tror jag det är), och det kan vara allt från hårsprejer till body lotions, till eyeliners och tandkräm (?). När man har hunnit prova dom kan man recensera dom på hemsidan och få poäng. När man har tillräckligt mycket poäng kan man växla in dom mot en gratis box. 
 
Jag ska inte säga nåt innan jag fått min första box, men jag tycker det låter jättevärt!
 
Ni kan läsa mer på deras hemsida www.glossybox.se.
 

Heartbreaker

 
Nytt nagellack provat idag! Fick det i fredags i en SOLO-tidning, tänkte väl kanske inte att det skulle vara så bra men efter två lager blev det ändå ganska jämnt och fint. Älskar det pastelliga!

Nagellack UPD och Gellack

Nymålade naglar! Som höll i typ en halv dag... Jag skojar inte. Jättedåligt nagellack från VeckoRevyn, även fast det var fint. Fast mest gick det nog upp för att klistermärkena åkte bort. Jaja, det var fint ett tag i alla fall.
 
Sen tänkte jag berätta om gellacken också, som jag lovade. Jag hade det i några dagar, men sen började jag peta igen, usch! Om man är bra på att hålla sig från det kan det nog funka. Min syster tycker det är bra till exempel. Men jag kommer nog ärligt talat inte använda det så jättemycket mer. Kanske på fötterna? Det är i alla fall otroligt fint och glansigt när det ändå sitter där på naglarna. :)

Häromdagens look

Hade denna sminkning på valborg, ser inte jättemärkvärdigt ut i kameran men det syns mer i verkligheten. :)
 
Jag har använt:
 
Maybelline New York Color Tattoo 24 HR nr 35- On and on Bronze
                      Palett från The Color Workshop
Marks & Spencer St Michael Classics
 
Mascara: The Body Shop Super Volume Mascara

RSS 2.0