E.l.f. wanties

  • Baked Eyeshadow Burnt Plum, 38 kr
  • Eyelid Primer, 15 kr
  • Mineral Mist Clear, 61 kr
  • Eye Shadow Brush, 15 kr
  • Baked Blush, 38 kr
  • Shimmer Lip Gloss, 26 kr
  • Mineral Lipstick, 51 kr
  • Studio Eyebrow Kit, 38 kr

Jag vet att det har blivit väldigt mycket wanties på senaste tiden, men det beror nog antagligen på att det börjar närma sig jul haha! Dessutom har jag tyvärr lite bloggtorka just nu, jag vet inte riktigt vad annars jag ska skriva om. Så om ni har några förslag på inlägg så får ni jättegärna berätta det för mig! :)

Glossybox Oktober - Fall Into Beauty

Igår fick jag hem min Glossybox i brevlådan, och jag tror nästan jag kände på mig att den skulle vara bra för det var den verkligen! Flera fullsize-produkter och lite lyxigare märken, superkul!
 
1. Kérastase Spray à Porter, 299 kr/150 ml
Hmm, jag är inte så mycket för saltvattenspray, men märket känns lyxigt så en trevlig grej att få!
 
2. Garnier 5 Second Perfect Blur (nylansering), 140 kr/30 ml
Kan ju tyvärr inte använda primer än, men när jag kan det ska jag prova den här direkt. Kan knappt vänta, har hört att den ska vara bra!
 
3. Elizabeth Arden Optimizing Skin Serum, 555 kr/30 ml
Wow, ett lyxigt serum tackar jag verkligen inte nej till. Ska bli spännande att se om den gör stor skillnad.
 
4. Océane Make Up Remover Pen, 45 kr/3 ml
Intressant produkt, kan nog vara bra när eyelinervingen blir fel!
 
5. Sheer Cover Lip to Lid Highlighter, 149 kr/1 g
Som en bronzer och highlighter i ett, som man även kan använda på ögon och läppar (?). Ser fin ut.
 
Tyvärr kan ju inte jag använda Sheer Cover-produkten, primern eller serumet än, men jag har bestämt att efter jul ska jag börja använda vanliga produkter även fast jag har Neostrata-serien. Om ni vill veta mer om produkterna och vad jag tycker om dom än så länge, så kan ni kolla in videon som nog är uppe snart. :)

Exuviance Foundation Review & Recension

Som vissa av er kanske kommer ihåg så använder jag en särskild ansiktsserie som kräver att jag bara använder den här foundationen, Exuviance Skin Caring Foundation, och inget annat i ansiktet. Idag tänkte jag visa er hur den funkar och vad jag tycker om den, så här kommer lite före-efter-bilder:
 
Jag älskar den här foundationen, den är så bra! Den täcker ordentligt och ger ett jämnt och fint resultat. Som jag sa så får jag ju inte använda nåt annat i ansiktet, så först var jag lite orolig över att inte kunna använda puder. Dock insåg jag lite senare att det inte behövs, ansiktet får en matt finish och blir inte alls sådär oljigt och glansigt som vissa foundations kan göra det. Efter en hel dag är jag heller inte så glansig, inte så att jag måste använda puder. 
 
Jag har ju haft väldigt dålig hy, men med den här foundationen på så tänker jag inte på det, utan jag tycker att min hy ser riktigt fin ut när jag använder den. Dessutom innehåller den SPF 15 vilket är väldigt bra, särskilt då jag inte ska använda vanliga solkrämer eller så i ansiktet. 
 
Enda nackdelen är att den är ganska dyr, ca 400 kr, men medan jag använder Neostrata-serien så tycker jag att det är värt det. Dock kommer jag nog inte köpa denna när jag slutar med Neostrata, då jag inte måste använda den här, utan då blir det nog någon lite billigare variant. Trots det tvivlar jag inte på att jag nån gång kommer köpa om den här, helt klart en superbra foundation!
 
Insåg att det blev lite som en recension, så jag kan lika gärna sätta poäng på den!
 
 
 
5 av 5 poäng
 
 

NYX Wanties

  • One Night In Morocco Palette, 390 kr
  • Jumbo Eye Pencil Yoghurt och Dark Brown, 95 kr
  • Single Eye Shadow Champagne, 95 kr
  • Lipgloss Mega Shine, 95 kr
  • Powder Blush Silky Rose och Desert Rose, 125 kr

Wanties: Isadora Multi Vitamin Gloss

 
 
Isadora Multi Vitamin Glosses tycker jag verkar vara jättebra och såå fina! Jag har hört om många som älskar dom, men också några som tycker de är kletiga så jag vet inte riktigt vad jag ska tro. Jag gillar inte när läppglans blir för klibbiga, men man vill ju ändå känna att det sitter på ett tag. Funderar på att önska mig något eller några i julklapp, för jag vill absolut prova dom nån gång.
 
Färgerna jag tycker ser finast ut är Strawberry, Raspberry och Raisin. Alla ser ni i ordning på bilden. Strawberry ser sådär härligt rödrosa ut, kanske egentligen mer en sommarfärg men vem bryr sig? Raspberry tycker jag också passar bättre till sommaren (och ändå kommer båda två med den senaste kollektionen) och ser också ut som en härlig färg. Dock har man kanske liknande redan. Men Raisin tycker jag ändå är stjärnan; jättefin, lite mörkare höstig färg! jag tror att det är perfekt om man vill ha lite färg på läpparna, men kanske inte måla dom i en så täckande röd färg. 
 
Något ni är sugna på? :)
 
 

STOR favorit!

Min absoluta doftfavorit är helt klart Escada Cherry In The Air, jag är så glad att jag fick den! Den har blivit en sån där parfym som man verkligen sträcker sig efter. Även om jag har planerat att använda en annan, så slutar det för det mesta med att jag doftar av den här ändå haha. ;) 
 
Den doftar kanske inte direkt körsbär, men den luktar av bär och är väldigt söt men inte överdrivet. Även fast det är en sommardoft så tycker jag den passar perfekt också på vintern eftersom den är lite tyngre. Det enda tråkiga är att den var limited edition för den här sommaren, så det är inte säkert att man kommer kunna köpa den igen.
 
Det syns inte så mycket att jag har använt den som en galning, men det har jag! Jag har verkligen haft svårt att hålla fingrarna från den; kan inte låta bli att använda den! 

Hehe...oj?

Min schampokaka från Lush blev för någon månad sen lite kletig och äcklig, så jag lät den faktiskt stå i duschen utan att använda den på ganska så lång tid och resultatet? Det ser ni här, usch! Jag antar att det har kommit in en massa vatten i burken som på nåt sätt har löst upp hela kakan, och nu ser den ju lagom fräsch ut. Gissa hur förvånad jag blev när jag såg det här haha! Dock ser det nog läskigare ut på bild eftersom jag tog med blixt, men hmm.. den är inte så mysig. Jag vet faktiskt inte om jag vågar använda den, men kanske att jag försöker använda den som ett vanligt flytande schampo. Så synd att den inte kunde hålla sig fräsch, för det var verkligen en bra produkt.

NOTD: Depend nr. 136

 
Det var länge sen jag använde mina gellack nu, grejen var ju att jag bara pillade bort dom sist haha! Nu har jag målat med en ljusrosa, nudeig färg och jag pillade faktiskt bara bort en nagel (som jag målade dit igen), för den här gången blev det mycket jämnare. Dock vart det lite ojämnt i tjockheten, men jag tycker ändå det blev ganska fint. Vi får se hur länge det håller! :)

MAC Wanties

  • Mineralize Moisture SPF 15 Foundation, 345 kr
  • Powder Blush, 245 kr
  • Lipstick, 200 kr
  • Studio Finish SPF 35 Concealer, 180 kr
  • Mineralize Skinfinish, 305 kr
  • Pro Longwear Concealer, 180 kr
  • Mineralize Skinfinish Natural, 305 kr

Dessa produkter från MAC står absolut högst på min MAC-önskelista! Det mesta är ansikts-smink, och att jag vill ha så mycket sånt beror nog på att jag just nu inte kan använda det så jag längtar helt enkelt. Alla grejer från MAC är jättefina (och dyra!) och jag vill såå gärna lära känna märket bättre. :D

Wantie: Nivea Lip Butter

Något jag är väldigt sugen på att skaffa mig (men inte kan, eftersom jag ju har köpförbud) är Niveas Lip Butter. De är väl kanske inte jättenya längre och typ alla har dom, men det är ju bra för då hinner man ju höra folks åsikter! Vad jag har hört av i princip alla så är det en jättebra produkt som återfuktar jättebra och luktar väldigt gott. Själv är jag mest nyfiken på doften Raspberry. 
 
Har du Nivea Lip Butter? Vad tycker du om det i så fall? :)

Trind Nail Balsam

Sista Glossybox-produkten att visas upp är Trind Nail Balsam, och anledningen till att den är sist är att jag har svårt att veta vad jag tycker om den. Mina naglar gick av mycket under en period, så jag klippte ner dom och började använda det här balsamet. Det ska alltså hjälpa naglarna att inte skiva sig, och att bli starkare genom att återfukta. 
 
Grejen är att en del av mina naglar är väldigt fina, men det är också de som brukar vara det. De som brukar skiva sig gör det fortfarande tyvärr, även fast de är korta. Så jag vet inte riktigt vad jag ska tycka. Dock tror jag att jag kanske inte använder produkten riktigt som man ska, dels har jag inte alltid använt den varje dag, och jag har inte låtit balsamet sitta på i 2 minuter innan jag smörjer in det. 
 
Därför kan jag inte säga jättemycket mer nu, utan jag ska försöka börja använda produkten korrekt och om jag tycker annorlunda om den då så ska jag självklart skriva om det!

L'Occitane Almond Shower Oil

Denna duscholja som man fick med i senaste Glossyboxen har jag verkligen tyckt om! Den luktar helt underbart, milt och lite åt det söta hållet. Den fördelas ganska lätt över kroppen och känns mjukgörande och skön. Man känner sig väldigt fräsch helt enkelt, vilket ofta är målet med att ta en dusch. ;) Tyvärr är det inte så mycket produkt i förpackningen, så den kommer nog ta slut snart men kanske att jag köper den nån gång igen!

Weleda Millet Nourishing Schampoo

Schampot från Weleda som jag fick i min senaste Glossybox är faktiskt redan slut, det räckte nog bara till två och en halv användning! Det kan bero på att det bara var 18 ml, men det var väldigt odrygt också. Jag gillar det inte jättemycket; det löddrar inte så bra och tar därför slut snabbt, och så tycker jag inte lukten är så citrusfräsch direkt utan mer starkt som diskmedel. Håret blir rent men jag tyckte inte det här var så speciellt under den korta tid jag använde det, så jag kommer nog inte köpa det igen.

Isadora Clear 6-in-1: njaa...

Detta över- och underlack köpte jag för ett tag sedan, kanske någon månad, och ser ni hur mycket som redan har gått åt? Halva flaskan ju! I början tyckte jag det här var helt okej, men efter bara några användningar blev lacket tjockt och små trådar la sig i vägen på naglarna, väldigt irriterande. Det blir liksom inte jämnt med det här, och det är ju liksom lite det man är ute efter med både över- och underlack.
 
Dessutom tycker jag inte att nagellacket sitter något bra med det här över, i princip bara någon dag, även med lite dyrare lack under. Tycker i och för sig inte att lack med något överlack över brukar sitta jättejättebra, men på senaste tiden har jag fått för mig att det sitter ännu sämre. Ska prova det lite mer och se om jag kanske möjligtvis kan ändra åsikt?

The Balm - sminkning

 
Här är sminkningen jag gjorde med min The Balm-palett igår, fick dock inga bra bilder med hela ansiktet men det får duga ändå! Det var ju trots allt ögonsminket jag ville visa.
 
Jag använde alltså den ljus Mary-Lou Manizer över hela ögonlocket och Insane Jane i globlinjen (ni kan se färgerna här). Sen använde jag även en svart skugga från en annan palett längs franslinjen som en svag eyeliner, för att framhäva lite extra.
 
Älskar de här skuggorna, de är så fina! De hade creasat sig lite efter en lång dag och kväll (alltså typ 8-10 timmar) men det tycker jag inte är någon fara. 
 
Kommer säkerligen dyka upp en dagens look med den mörkaste skuggan, Jealous Jordana, om ett tag också! 

Crazy About Lipstick TAG

Nu har jag en ny video uppe på youtube, en läppstifts-tag! Jag blev taggad av Sofie Karlsson, kolla gärna in henns blogg häär. :)

Balmbini Review & Swatches

Här kommer swatches och lite närmare visningar på produkterna i min nya The Balm- palett!
Grannens katt ville visst vara med och testa, haha! <3
 
Vi börjar med rougen:
De är mer pigmenterade än de ser ut att vara; det är bara det att jag har "smort" ut dom här. Båda är superfina, och jag kan tänka mig att Hot Mama passar bäst nu till hösten.
Båda två kan även användas som ögonskuggor.
 
Den ljusaste skuggan tror jag (som namnet säger) även passar bra som highlighter, och Insane Jane har jag totalt kärat ner mig i! Den är perfekt mellanbrun, och blir supersnygg ihop med den ljusa. Jag tog några bilder på en sminkning jag gjorde med de två färgerna, så om några blev bra så kan det komma ett inlägg om det senare.
Jealous Jordana har jag inte provat på ögonlocket än, så det blir spännande att se hur den gör sig där.
 
Läppglansen syns inte så bra på swatches, de är rätt så skira. Än så länge har jag bara provat det ljusaste på läpparna och det blir bara genomskinligt, men väldigt glansigt och fint!
 
Älskar förpackningen på Balmbini- paletten och jag känner på mig att den kommer bli en stor favorit! :D
 
 
 

Too Faced Wanties

  • The Bronzed & The Beautiful Bronzing Collection
  • Sweetheart Beads Radiant Glow Face Powder
  • La Creme Color Drenched Lip Cream
  • Natural At Night Neutral Eye shadow Collection
  • Lip Injection Color Bomb!
  • Natural Eye Neutral Eye shadow Collection
  • Shadow Insurance Anti-Crease Eye Shadow Primer

Vinst: The Balm!

I förrgår när jag kom hem så låg det ett paket i min brevlåda! Först hade jag ingen aning om vad det kunde vara, men när jag hade känt lite på det så tänkte jag att det kanske, kanske kunde vara en palett från The Balm som jag hade varit med och tävlat om i somras. Och det var det! Såå glad blev jag verkligen! Den är så himla fin, och jag kollade upp att den var värd 349 kr så det var inte så dåligt!
I den finns en blandning av några av deras produkter, och jag ska gå igenom i ett eget inlägg om vilka färger som är med och swatcha dom för er. Men i alla fall så innehåller paletten 2 st rouge, 3 st ögonskuggor och 2 st läppglans. 
 
Gillar också spegeln; ofta tycker jag speglar som följer med i produkter är onödiga, men den här är så stor och liksom bred så den funkar faktiskt.
 
Själv har jag aldrig tidigare provat något från The Balm, så det här var riktigt spännande! Men som jag sa så kommer jag visa swatches och även säga vad jag tycker om grejerna när jag testat dom lite, så håll utkik!

NOTD: Osaka

Nu blev inte bilderna de bästa, men vill visa upp hur Mavala-lacket ser ut även på naglarna! Det är väldigt ljust och skirt, och om man inte vill att nagelkanten ska synas igenom så får man nog måla några fler lager. Jag använde bara två, men jag tycker det är rätt fint när det är ganska tunt och naturligt. 
 
Färgen är kanske lite mer somrig, och jag tror det skulle göra sig bättre på långa naglar (mina gick bara av, så jag klippte ner alla) men det vart helt okej! 
 

Mys <3

Nu blir det nagelfix och läsa svenskaboken för mig, man måste ju kombinera lite för att få in det i schemat. ;)
Ska prova det ljusrosa jättefina lacket som jag fick från mamma, och så ska jag använda mitt Nail Balsam från Trind. Bilder kommer imorgon! :)

Maybelline Color Tattoo 65 - Pink Gold

Kom på att jag helt har glömt och visa er min nya Color Tattoo-skugga!
 
Färgen är Pink Gold och det är en jättefin ljusrosa basfärg. Den syns inte jättemycket, men om man vill ha mer effekt kan man lägga på en vanlig rosa puderskugga så poppar färgen verkligen.
 
Jag har On And On Bronze också, och den passar kanske egentligen bättre nu när det är höst. Den här rosa är väldigt somrig, men funkar absolut nu också!
 
 
 

Köpförbud!

Som ni ser på bilden och rubriken ska jag köra på ett litet köpförbud nu, och jag börjar redan idag! Jag är väl kanske inte den som shoppar mest, men jag ska ändå låta bli smink & skönhetsshopping till den 1:a februari nu, långt va? 
 
Självklart kommer jag ju köpa det nödvändiga, typ deo och schampo, men inget som jag inte absolut behöver. (Och ja, jag kommer köpa julklappar till andra, haha.) Men inget sånt till mig!
 
Jag gör det för att:
 
  1. Spara pengar
  2. Försöka använda upp några av mina produkter
  3. Känna mig mer värd att unna mig nåt när jag inte köpt på länge!
Till jul gissar jag att jag får lite smink och så, så det är därför jag håller på ända till februari, då jag inte köpt eller fått nåt på länge! ;)
 

Bellápierre Cosmetics Shimmer Powder Review

Skimmerpudret jag fick i min Glossybox är väldigt glittrigt, och kan blandas i till exempel dagkrämen eller läppglanset för att ge extra glow. Jag kan ju inte ha det i ansiktet, men jag har använt den som highlighter, vilket jag tycker funkar helt okej, och ska prova att använda den på läpparna också.
Såhär ser det ut swatchat. Dock tycker jag det inte blir så glittrigt när man väl har blandat ut det. Tycker än så länge att denna är helt okej, ingen wow-produkt men ändå något jag kommer använda.
 
Färgen jag har heter Exite och kostar 139 kr.
 
 

BalanceMe Shine On Tinted Lip Salve Review

Som jag sa i ett Glossybox-inlägg så är jag ganska dålig på att berätta om produkterna jag får i mina boxar, så nu tänkte jag sätta igång att visa alla grejer jag fick senast! Först ut är läppglanset från BalanceMe, som många har klagat på. Visst, det ser lite halvanvänt ut när man får det, och det ser brunt ut men det blir inte brunt! Jag förstår inte varför vissa som inte ens har provat det redan dissar det? Jag tycker i alla fall att det är bra, och så här ser det ut på:
Som ni ser så blir det verkligen inte brunt, utan bara genomskinligt. Visst, det kanske inte heller är det roligaste, men jag tycker det passar perfekt till skolan/jobbet. Dessutom är det faktiskt väldigt lätt och skönt på läpparna, och det känns återfuktande så det här gillar jag!

Make Up Store Multi Lash Mascara Review

Jag lovade ju att visa hur min nya mascara från Make Up Store ser ut och funkar, så i det här inlägget tänkte jag visa just det. :)
 
Ett lager mascara. På högra ögat (från ditt håll) har jag böjt upp fransarna, men inte på vänstra.
 
Två lager mascara. Fransarna är fortfarande bara böjda på högra ögat.
 
Som ni ser så går det att bygga upp fransarna tills de blir väldigt långa, och man kan också få en del volym. Till vardags brukar jag bara ta ett lager, men trots det blir fransarna längre än med andra mascaror jag har testat.
 
Jag böjde upp ögonfransarna på ett öga för att ni ska få se alla vinklar av denna mascara, som jag verkligen tycker gör sitt jobb. Den har blivit en liten favorit; det är ofta den jag sträcker mig efter. Dessutom är den lätt att tvätta bort, jag brukar bara använda varmt vatten och min ansiktsrengöring från Neostrata. Kan rekommendera den här mascaran!
 
Finns hos Make Up Store och kostar ca 135-155 kr.
 
 

Glossybox September 2013

Idag fick jag äntligen min Glossybox, fick den lite senare än många andra den här gången. Temat är Beauty That Matters och Glossybox har samarbetat med välgörenhetsorganisationen Reach For Change, och produkterna är naturliga. Gillar temat och tycker grejerna passar bra in!
 
1. Balance Me Shine On Tinted Lip Salve, Super Soft Beige (nylansering), 129 kr/10 ml
 
2. L'Occitane Almond Shower Oil, 190 kr/250 ml
 
3. Weleda Millet Nourishing Schampoo (nylansering), 129 kr/190 ml
 
4. Trind Nail Balsam, 119 kr/9 ml
 
5. Bellapierre Cosmetics Mineral Shimmer Powder, 139 kr/2, 35 g
 

Jag tycker den här boxen känns jätterolig! Vad jag kan räkna till så är det tre full size-produkter; läppglanset, shimmerpudret och nagelbalsamet. Nagelprodukten har jag förresten varit lite sugen på att testa ett tag, så jag hoppas att det kan hjälpa mot mina naglar som bara vill gå av hela tiden. Jag har faktiskt inte provat något av märkena tidigare (förutom L'Occitane), så det ska bli riktigt roligt att testa sig igenom grejerna.
 
Sen fick man en ögonmask (säger man så?) och två checkar på gratisfilm, najs!
 
Jag brukar ju inte säga så mycket om produkterna i de här inläggen, så jag tänkte att jag kanske kunde visa upp alla lite närmare under den här och nästa vecka, så ni får veta lite mer om dom. Annars kan det lätt bli så att jag inte pratar om vissa grejer och att de bara glöms bort. Och nagelbalsamet kommer jag definitivt säga vad jag tycker om senare!

RSS 2.0