Dagens Look: Sociable

 
Jag har använt:
 
Ansikte:

E.l.f. Mineral Infused Face Primer
Viva la Diva 3 in One Concealer
Exuviance CoverBlend Skin Caring Foundation
L'Oréal Nude Magique CC Cream Anti-Redness
Maybelline Fit Me Pressed Powder
NYX Highlight & Contour Powder (contour-delen)
 
Ögon/bryn:

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Anti-Aging
Urban Decay Naked Palette 2 - Foxy, Bootycall, Tease
L'Oréal Paris Gel Intenza Eyeliner
IsaDora Inliner Kajal Blonde
Make Up Store Multi Lash Mascara
MAC Stroke of Midnight Eyes Warm - Socialite, Midnight Hour
 
Läppar:

Yves Rocher Flawless Lip Liner
E.l.f. Essential Lipstick Sociable
 
 
 

H&M Lip Tints

H&M Lip Tint: Hot Pink, Raspberry Red

Några relativt nya inköp som jag inte har visat än är dessa Lip Tints från H&M. Jag har varit lite sugen på att skaffa dem ett tag, och när jag såg att de fanns på rea för bara 10 kr styck så köpte jag två stycken! I vanliga fall kostar de 40 kr, så nu fick jag alltså två stycken till priset av en halv, toppen!
 
Färgerna jag köpte var Hot Pink (till vänster) och Raspberry Red (till höger). Det var helt enkelt de färgerna jag föll mest för. Det fanns bland annat en orange också som jag faktiskt varit lite nyfiken på, men jag kom på att jag säkert aldrig skulle använda den ändå. Så det blev dessa två, och de är väldigt illiga! De är väldigt pigmenterade som ni kan se på bilden här ovan. 
 
När man blandar ut dem lite ser de ut såhär, och som ni såg på förra bilden använde jag bara en liten klick och den räckte väldigt långt! Man behöver alltså inte alls mycket produkt, vilket gör att de här tuberna antagligen kommer räcka i typ en evighet. 
 
Som jag sa är de väldigt starka i färgerna och jag kommer nog inte använda dem så mycket på egen hand, eftersom jag inte är så van vid superstarka färger. Något jag tycker kan vara väldigt fint är att mixa de här "tintsen" med någon annan läpprodukt. Till exempel ett nude-läppstift eller ett ljusare läppglans, för att på så sätt dämpa färgen litegrann. Om man duttar på produkten med fingrarna blir resultatet också lite skirare, så det är nog vad jag kommer köra på.
 
Vad gäller hållbarheten är jag inte jätteimponerad av det jag testat än så länge, men jag kanske återkommer med det senare! :)
 
Har ni testat H&M's Lip Tints?

NOTD: Ivory Beige & Pink Mist

Idag målade jag naglarna igen, det var länge sen jag gjorde det regelbundet! Använde syrrans lack: Ivory Beige från Mavala och Pink Mist från H&M. Jag tyckte det blev en jättefin mix, det från H&M ger lite mer liv och färg till det annars väldigt beiga Ivory Beige. Taget i solljus på bilden ovan. 
 
Här har jag tagit bilderna utomhus fast i skugga. Tycker lacken tillsammans blev en perfekt, classy vardagsfärg!
 

Youtube-favvisar del 2!

Tidigare har jag gjort en "Tre av mina Youtube-favoriter" här på bloggen, och jag kände att det nu var dags att dela med mig av tre till! Jag prenumererar på över 100 skönhetskanaler på YT och älskar att få reda på vilka andra bloggare har som favoriter, så därför delar jag nu själv med mig av de jag fastnat lite extra för! :)
 
Lauren Curtis

Jättesöt tjej som mestadels gör olika tutorials och GRWM's, men försöker nu även göra lite mer "prat-videos". Hon är himla duktig, provar många olika looks och jag har bara älskat att kolla på hennes videos på sista tiden. Dessutom gör hon ibland mer djupa videos, till exempel om hennes high school-tid, vilket jag tycker är jättebra! Då får man lära känna henne mer, och kan få tips eller bara tryggheten i att veta att andra kan ha upplevt samma saker som man själv har.
 
 
Ciaoobelllaxo

Ciaoobelllaxo gillar jag också väldigt mycket; hon gör sminktutorials, månadsfavoriter, hauls med mera. Hon visar också flera av sina favoriter inom vissa kategorier, till exempel 'de fem bästa lyxrougerna.' Jag tycker det är en väldigt bra blandning av videos, och hon är väldigt duktig! Just nu lägger hon upp en del videos på sin nya bostad, och det intresserar mig kanske inte jättemycket, men egentligen är hennes kanal mest om skönhet.
 
 
Danna Ann

Upptäckte denna tjej bara häromdagen, men störtgillar henne redan! Den videon jag hittade henne genom var en där hon swatchade alla NYX Soft Matte Lip Creams, och eftersom jag älskar att titta på reviews på läpprodukter föll jag som en fura. Hon har flera sådana videos, vilket är ett stort plus enligt mig. Jag älskar att se hela linjer och kollektioner av smink på samma gång. Resten av hennes videos har jag inte så mycket koll på eftersom jag hittade henne ganska nyss, men det verkar vara en bra blandning av tutorials och prat-videos.
 
Har ni några favoriter ni kan tipsa om? :)
 
 
 
 

Dagens Look: Those Lashes

Nu har jag äntligen experimenterat lite med lösögonfransar - för första gången i mitt liv! De blev lite långa, och jag fick dem inte riktigt att sitta ordentligt i kanterna, men det var ju också första gången! Trots det blev jag faktiskt väldigt nöjd, och jag ser fram emot att göra fler looker med lösögonfransar. Jag tycker att man kan göra mer "extrema" ögonsminkningar om man använder lösfransar till, annars kan de egna fransarna lätt se lite mesiga ut. Det kommer nog inte bli något jag använder till vardags, men när man vill vara lite extra snygg är det en jätterolig grej! :)
 
Gillar ni att använda lösögonfransar?
 
Jag har använt:
 
Ansikte:

L'Oréal Nude Magique CC Cream Anti-Redness
Viva la Diva 3 in One Concealer
E.l.f. Maximum Coverage Concealer
Maybelline Fit Me Pressed Powder
E.l.f. Golden Bronzer
Wet n Wild Coloricon Blusher Pearlescent Pink
 
Ögon:

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Anti-aging
Lancôme Ombre Hypnôse Erika F
Wet n Wild Comfort Zone - den bruna färgen
Urban Decay Naked Palette 2 - Foxy, Half Baked, Bootycall, Teas, Snakebite
IsaDora Flex Tip Eyeliner
UNE Absolute Blacks Kohl
IsaDora Inliner Kajal Blonde
IsaDora Big Bold Mascara
Ögonfransar och lim - dessa
MAC Stroke Of Midnight Eyes Warm - Femme Fi, Socialite, Midnight Hour
 
Läppar:

NYX Soft Matte Lip Cream Istanbul
NYX Butter Gloss Éclair

E.l.f. Golden Bronzer

I min beställning från Elf fanns inte bara läpprodukter, utan två av sakerna var ansiktsprodukter. En av dem är detta Golden Bronzer. Egentligen var jag ute efter bronzern i nyansen Warm, men eftersom den inte fanns i lager så tog jag denna istället. Den är varm i tonen och har skimmer i sig, och jag tänkte att det kunde vara riktigt fint nu på sommaren. Jag antar att den inte kommer användas så mycket som bronzer under vinterhalvåret, men jag ska försöka njuta av den så mycket som möjligt nu istället!
 
Här ser ni färgerna swatchade; det finns en ljus highlightfärg, en guldig nyans, en mer rosaaktig rougefärg, och en brunare skimrig bronzernyans. Antingen kan man blanda ihop alla färger, eller använda dem enskilt. Än så länge har jag inte provat färgerna enskilt, men kan tänka mig att det blir jättesnyggt. Den rosa färgen tror jag är en supersnygg rougefärg när man vill ha lite mer skimmer. 
 
Jag tänkte även att jag ska använda färgerna som ögonskuggor, tror det kan bli såå snyggt! Tänk en bronzig hy och glansiga läppar, toppat med skimriga brons-tonade ögonlock... Man får försöka tänka utanför boxen, och jag ska försöka komma ihåg att inte bara använda den här bronzern i ansiktet nu. 
 
Jag är väldigt nöjd med mitt köp, då jag sen tidigare inte har någon skimrig bronzer som går i guldiga toner!
 

E.l.f. Essential Lipsticks + Swatches

Här kommer första lilla gänget av alla mina nya läppisar från Elf! Detta är läppstift från deras ordinarie linje, Essentials. Jag har hört mycket olika åsikter om de här läppstiften, men de flesta verkar ändå tycka att de är ganska bra för sitt pris (ca. 20 kr). Enligt Elf själva så ska läppstiften vara mjuka och återfuktande, och hålla bra på läpparna.
 
Jag har inte haft tid att prova dessa ordentligt än, men av det lilla jag provat att döma tycker jag att själva produkten verkar helt okej, dock att förpackningen kanske är lite sämre. Den ser ganska billig ut (vilket den är, så varför klaga egentligen?), men jag stör mig inte så mycket på utseendet som vissa verkar göra. Jag tycker de ser helt okej ut, och tycker det är toppenbra att själva stiftet inte sticker upp ovanför kanten så det mosas varje gång man stänger locket. För det om något stör mig. Tyvärr är skruvgrejerna inte så bra, det är ganska segt att skruva upp läppstiftet och det är klart att det kan bli lite jobbigt. Annars kan jag faktiskt inte klaga så mycket på just det. 
 
Över till själva färgerna! Jag beställde i färgerna Classy (till vänster) och Sociable (till höger). Jag kollade faktiskt inte efter så noga vilka färger jag valde, utan beställde i princip bara några. Själva grejen var att jag ville prova läppstiftet, och så blev det bara just de här färgerna helt enkelt! Jag har ju som sagt inte använt dem så mycket på läpparna ännu, så jag har lite svårt att säga vad jag tycker om färgerna på det sättet. Men tittar man på swatchesen tycker jag de är väldigt fina!
 
Den rosa, Classy, är en ganska klassisk ljusrosa färg som säkert blir fin till vardags. Sociable är mer röd i tonen, men inte den där mörka röda färgen utan mer rosaröd. Den har lite miniglitter i sig, och vad jag tycker om det vet jag inte förrän jag använt det mer. Vanligtvis vill jag inte ha glitter på läpparna, men det kanske blir snyggare än jag tror. När jag provade det tyckte jag inte glittret syntes så mycket, däremot fick färgen mina tänder att se vitare ut vilket jag självklart gillar! 
 
Hur läppstiftet känns på kan jag återkomma om i antingen ett review-inlägg där jag visar hur de ser ut på, eller i en recension! 
 

Lösögonfransar!

Nu var det väldigt, väldigt länge sen jag bloggade och jag är tacksam för att en del ändå har kikat in varje dag! Nu ska uppdateringen bli bättre igen, nu när jag är hemma och har tillgång till internet (vilket jag inte hade när vi var ute och seglade). Extremt skön känsla förresten, att vara nästintill helt utan internet i två veckor och äntligen komma hem och kunna blogga och titta på Youtube utan att det hackar! 
 
Anyways, över till det jag egentligen ska prata om! Jag tänkte nämligen visa upp mina födelsedagspresenter lite närmare under de kommande dagarna, och det jag börjar med är lösögonfransarna med det tillhörande limmet. Jag har ingen aning om märket på fransarna (något kinesiskt verkar det som...) men märket på limmet är i alla fall Eyelash Adhesive, och det ska vara vattenfast och genomskinligt. Det står på det att det är världens största säljare av franslim och om det stämmer eller inte har jag ingen aning om, men i så fall låter det väldigt bra! ;)
 
Såhär ser fransarna ut på nära håll, och när jag håller de mot mina egna känns de lite långa så det blir att klippa av dem lite grann helt enkelt. Man får tio par, och jag antar att de fungerar att återanvända några gånger också. Jag har aldrig använt lösögonfransar tidigare, så jag är helt nybörjare på området och kan inte direkt säga om fransarna ser bra ut eftersom jag aldrig provat några... Dock testade jag dessa dagen då jag fick dem, men eftersom jag hade bråttom och hade typ 10 minuter på mig gled de av. Jag hade inte tid eller tålamod då, men jag ska försöka någon dag igen då jag bara ska vara hemma.
 
Jag tror att applicera lösfransar är något som kräver lite vana. Men när jag väl kan det kommer det bli såå roligt! Då känns det som man kan göra mer mörka och dramatiska sminkningar utan att fransarna försvinner liksom. Dessutom har jag några lösfransar jag köpte för flera år sedan som jag aldrig fått användning för, så det ska bli så himla roligt att använda dem också! Är superexalterad! :D
 
Brukar ni använda lösögonfransar?
 

Födelsedagspresenter!

När jag fyllde år igår fick jag en hel del grejer i skönhetsväg, vilket är grejt för mig! Ofta tycker jag det är onödigt att önska sig till exempel kläder, när det är smink jag faktiskt blir allra gladast över hehe! Jag själv lägger i alla fall hellre pengarna på smink, men det är ju en smaksak.
 
Jag fick lösögonfransar av syrran, vilket kom helt perfekt i tid då jag bara häromdagen var nära på att köpa mig ett par själv. Jag har faktiskt aldrig använt lösögonfransar så det lär väl ta ett tag att lära sig tekniken, men jag är väldigt pepp på det! Jag fick ett ögonfranslim också, så jag kan använda fransarna. ;)
 
Sedan hade jag fått en beställning på E.l.f. av mamma och pappa, så jag valde alltså sakerna själv. Dessutom var det 50% rea när jag beställde, så det blev extra billigt! Det mesta jag beställde var läppstift och läppglans, men jag beställde även en concealer och en bronzer. Jag är jätteexalterad över alla grejerna, och tänkte visa er dem närmare också! Dock har jag inte tid att blogga på ganska länge nu så det kommer antagligen dröja ett tag, men sen lovar jag att blogga om allt! :)
 

Glöm inte SPF på läpparna!

Åh vad jag stör mig på kanterna som hamnar runt... någon som vet var man kan göra snygga kollage?

Det är viktigt att inte glömma att skydda även läpparna när man är ute i solen, något man för det mesta kanske inte tänker på. Själv har jag aldrig bränt läpparna, men av vad man hör låter det inte kul... Något som får mig motiverad att "orka" använda solskydd även på läpparna är att tänka på att läppstift och läppglans inte alls kommer se lika fina ut på brända läppar. Det känns ju inte roligt att sminka läpparna om de är alldeles fnasiga och sönderbrända, eller hur? För att få in rutinen, så använd ditt solskydd till läpparna istället för ett läppbalsam när det är dags att återfukta.
 
Det finns många läpprodukter med SPF i, inte bara klassiska läppbalsam. Prova läppstift och läppglans med SPF i om det känns roligare! Här är några tips:
 
  • Försvarets Solskydd SPF 30, 49 kr
  • Hawaiian Tropic Lip Gloss SPF 25, 59 kr
  • Nivea Lip Care Sun Protect SPF 30, ca 35 kr
  • E.l.f. Mineral Moisturising Lip Tint SPF SPF 8, ca 40 kr
  • Clinique Long Last Glosswear SPF 15, ca 160 kr
  • Deborah Milano Red Lipstick SPF 15, ca 120 kr
 

Månadens Favoriter: Juni

Här kommer det jag älskat under juni månad! Några av produkterna har jag dock älskar under en längre tid, men inte tänkt på att skriva om. :)
 
Batiste Dry Schampoo Clean & Classic Original

Batistes torrschampon är mina favoriter; vissa andra känner man sig bara äckligare av, men Batistes gör det alltid rätt! Håret blir fräscht och luftigt, och luktar gott. Originaldoften som jag har för stunden luktar egentligen inget speciellt, bara fräscht. Man kan även bygga upp volym med dem. De här torrschampona har jag älskat länge, men inte tänkt på att visa upp här förrän nu.
 
Urban Decay Eyeshadow Primer Potions

Ännu en produkt som jag har älskat länge: Primer Potions från Urban Decay. När jag köpte min Naked 2-palett fick jag små prov på de fyra sorterna: Original, Eden, Sin, Anti-Aging. Jag är nu tyvärr inne på min sista (dock ska nämnas att de räcker otroligt länge!), men jag tvekar inte på att jag någon gång köper om Urban Decay ögonprimers! De är superbra, och får verkligen ögonskuggan att hålla sig hur länge som helst. Efter en låång dag ser skuggorna ut nästan exakt som när man la dem. Helt otroliga ögonprimers!
 
Nivea Double Effect Eye Make-up Remover

Denna ögonsminksremover kändes till en början lika bra som vilken som helst ungefär, tills jag testade den på min vattenfasta mascara. Jag har aldrig provat någon remover som verkligen tar bort vattenfast smink ordentligt, men den här gör det jättebra! Jag blev så förvånad första gången; den löser upp mascaran på riktigt och det allra mesta försvinner. Även om lite är kvar efteråt så är det jättelätt att få bort det med sin vanliga rengöring eftersom sminket är upplöst och bara att skölja av.
 
NYX Butter Gloss Vanilla Cream Pie

Ett favoritläppglans den här månaden har definitivt varit Vanilla Cream Pie från NYX. Det är en mellanrosa, lite starkare färg som känns otroligt skön på läpparna. Det är verkligen som smör; som ett jätteskönt läppbalsam. Älskar att man slipper det jobbiga läppglans-kladdet. Stort plus för en jättegod doft, och färgen är väl pigmenterad vilket gör det mycket roligare. Dessutom sitter det på bra också. Detta har varit läppglanset jag sträckt mig efter!
 
Nivea Lip Butter Raspberry Rosé

Ännu en produkt från Nivea, detta är deras hallondoftande läppbalsam. Jag har verkligen tyckt om det här sen jag köpte det, det är djupt återfuktande och luktar gott. Man känner att det inte bara lägger sig som en hinna, utan det går in i huden ordentligt. Jag brukar använda det här på kvällen när jag går och lägger mig, och jag vaknar på morgonen med jättelena läppar!
 
Make Up Store Lip Pencil The Perfect Pink

Denna matta läppenna från Make Up Store såg jag första gången på Linda Hallbergs blogg, och det var också då jag bestämde mig för att själv köpa det. Det är en jättefin, mellanrosa färg som går att bygga upp till att bli mer färgstark. Jag har dock inte använt den för sig själv, eller över hela läppen, utan jag har lagt den här i konturerna och sedan använt läppstiftet från No7 till det. Jag har alltså använt den för att skapa skarpare konturer, snarare än för färgen (i alla fall den här månaden).
 
No7 Moisture Drench Lipstick Waterlily

Det här är läppstiftet jag har använt till pennan, och dessa två har varit en favvokombo i juni! Läppstiftet är glansigt, ljusrosa och känns knappt på läpparna. Det är återfuktande och har en väldigt lätt och luftig formula.Jag har helt enkelt bara älskat den ljusa, naturliga färgen som passar perfekt till sommaren och våren!
 
 
 

RSS 2.0