Bästa återfuktarna!

För att hitta sina favoritprodukter krävs det att man provar sig fram en del, och just nu känner jag verkligen att jag har hittat mina favoriter att återfukta läpparna med! Kombon jag kör på är Nivea Lip Butter Raspberry Rosé och Burt's Bees Beeswax Lip Balm. Lip buttret (säger man så?) från Nivea använder jag på kvällen innan jag lägger mig, och det luktar såå gott och gör mina läppar supermjuka tills jag vaknar på morgonen. Det känns verkligen att det är djupt återfuktande; att det inte bara lägger sig på ytan utan att sjunka in. Älskar det!
 
Läppsylet från Burt's Bees är perfekt att ha med sig i jackfickan, det är extremt skönt på läpparna. Det är ganska tjockt, men det gillar jag eftersom man känner att det återfuktar ordentligt då. Man får också den svalkande, skönt kylande känslan i läpparna. Mintdoften gör att man känner sig fräsch! Tyvärr är detta nästan slut, och jag köpte ett nytt med Pink Grapefruit men det hade inte alls samma konsistens. :( Det måste ha varit en annan sort eftersom det är mycket tunnare och inte heller har den där kylande känslan. Snacka om att jag blev besviken, men när jag har tagit slut även på det ska jag köpa om mintsmaken.
 
Denna duo kan jag absolut rekommendera, det var länge sen jag hade torra läppar!
 

Nytt för hår och hud

Som ni kanske vet så är jag inte jätteintresserad av hår och visar ju inte så mycket hårgrejer här på bloggen, men jag tänkte att jag nu i alla fall kan visa vad jag köpte för schampo och balsam sist. Jag provade Garnier Respons schampo och balsam med avokadoolja och shea (tror jag det var) av mamma, och älskade den mjuka känslan det gav! Jag hade därför tänkt köpa de produkterna men hittade bara de sorterna med nektar, så det fick bli de istället. Jag tycker de än så länge funkar bra, fast jag tycker att den blommiga doften är lite för mycket. Nästa gång vill jag ha de med avokado och shea! 
 
Funderar på att kanske skriva recensioner på dessa när jag provat dem ordentligt, eftersom det nog skulle vara bra med lite variation på bloggen. :)
 
När jag ändå handlade lite nödvändiga grejer passade jag på att köpa en ny shower gel och handkräm också. Denna gång blev det från märket LdB. Jag älskar ju att prova nya produkter, och även om shower gels inte är de roligaste produkterna så är det ändå kul att prova sig fram mellan en massa olika. Denna rengör min hud bra och luktar supergott och fräscht! Den påminner om något badskum jag hade när jag var liten tror jag, men jag har ingen aning om vilket...
 
Handkrämen är som sagt också från LdB, och luktar också jättegott. Jag har upptäckt att LdB's dofter är jättegoda; har en deo därifrån som också luktar fantastiskt! Konsistensen på handkrämen är ganska tunn, men jag tycker den mjukgör bra vad jag har testat än så länge. 
 
Jag kan också passa på att säga att uppdateringen inte kommer vara så bra de närmsta veckorna eftersom jag har fullt upp med annat. Jag ska försöka förbereda lite inlägg, men antagligen kommer det inte bli jättemånga tyvärr.
 

Dagens Look: Baby Doll

Älskar mixen av lila och rosa, så därför gjorde jag en look med de två färgerna! Jag la även till lite guld på undre fransraden för något lite extra. Läppfärgen är en kombo av Elf Matte Lip Color Tea Rose och Elf Glossy Gloss Pink Candy. Har aldrig provat de två tillsammans förut men tycker  det blev supersnyggt, den perfekta nude-rosa mjuka färgen! :)
 
Jag har använt:
 
Ansikte:

L'Oréal Nude Magique Blur Cream
Viva la Diva 3 in One Concealer
Exuviance Skin Caring Foundation
Maybelline Fit Me Pressed Powder
E.l.f. Contouring Blush & Bronzer St Lucia
 
Ögon:

Urban Decay Primer Potion Anti-Aging
IsaDora Twist-up Eye Gloss Oyster
IsaDora Eyeshadow Quartet Smoky Eyes Pink (den lila och den rosa skuggan)
Urban Decay Naked Palette 2 (Busted, Foxy, Bootycall, Half Baked)
IsaDora Flex Tip Eyeliner
Be a Bombshell Onyx Eyeliner
UNE Absolute Blacks Kohl K01
IsaDora Inliner Kajal Blonde
IsaDora Big Bold Mascara
The Body Shop Super Volume Mascara
MAC Stroke of Midnight Eyes Warm (Socialite, Midnight Hour) - till brynen
 
Läppar:

E.l.f. Matte Lip Color Tea Rose
E.l.f. Glossy Gloss Pink Candy
 
 
 
 

UNE-kajaler

Jag tänkte att jag skulle visa kajalerna jag köpte från UNE lite närmare idag. Jag har inte alls bra koll på UNE's sortiment och trodde att båda kajalerna var av samma sort, men tydligen är den svarta en Absolute Blacks Kohl och den bruna en Sfumato Eyes Pencil. Vet inte riktigt vad skillnaden är, men kan gissa av namnet att den svarta kanske är mer krämig och intensiv.
 
Oavsett så tycker jag att båda känns väldigt krämiga och sköna att jobba med, och färgerna är bra pigmenterade. Hållbarheten verkar bra, dock kan det kladda ner sig på undre vattenlinjen om man har lagt kajal på den övre. Men så är det ju med de flesta kajaler. Jag tycker om dem riktigt mycket, då jag tidigare mest har använt kajaler som kommit med i tidningar (och de har ju inte varit så bra direkt...). Eftersom de är så krämiga så funkar de också bra att smudga ut för en sotigare look. Jag har för mig att jag betalade 95 kr/st, och det tycker jag de är värda!
 
 

Ny wantie: Marc Jacobs Dot

Marc Jacobs DOT EdP
 
Marc Jacobs Dot EdP, ca 530 kr
 
Marc Jacobs parfymer har länge varit hypade inom skönhetsvärlden, och jag har sett dem väldigt mycket på Youtube. Förut förstod jag inte riktigt hypen (när jag inte hade luktat på dofterna så noga) utan tänkte att de väl inte verkar så speciella. Men... sen luktade jag på hans parfym Dot och blev heelt kär! Den luktar så himla gott och fräscht, nästan lite åt DKNY-hållet. Supergott! På eleven.se beskrivs parfymen så här:
 
En grönskande och blommig doft med glädjande och levande noter som öppnas med en fängslande blandning av röda bär, saftig drakfrukt och söt honungscyklamen. Frestande smyger det blommiga hjärtat sig på med näst intill beroendeframkallande dofter av apelsinblomster, sött kokosvatten och jasmin. Avrundande och varaktig lägger sig den feminina basen till ro med en krämig vanilj, drivved och en sensuell mysk.

Jag håller verkligen med om att den är grönskande och blommig, och beroendeframkallande! Jag sprutade på mig två sprut av den när jag var på Kicks, och älskade doften. Dock är den en Eau de Parfum vilket betyder att doften ska stanna kvar länge, men jag upplevde att de två spruten försvann ganska fort? Kan ha varit för att jag hade en annan parfym på sen tidigare i och för sig. Det är nog annorlunda om man själv äger parfymen och inte använder någon annan samtidigt. Nåja, den luktar i alla fall jättejättegott och någon gång i framtiden ska jag ha den!
 
Har du Dot? Vad tycker du i så fall om hållbarheten på den?

Väntar på Elf-beställning!

E.l.f. har ju väldigt ofta bra erbjudanden på sin hemsida, och jag har tänkt ett tag nu att jag vill beställa flera läppstift någon gång när de  har 50%. Nu håller de på med halva priset-erbjudanden emellanåt, och eftersom jag snart fyller år så fick jag en beställning i present. Jag beställde flera läppstift som jag är sååå exalterad över, och även några andra sminkprodukter.
 
 
Tycker det är bra att E.l.f. är så billigt - för ett halvår sedan hade jag bara några få Elf-produkter, men nu är de definitivt fler! Självklart har inte alla grejer superbra kvalitet, men det finns riktigt bra produkter i deras sortiment.
 
 
Nu väntar jag spänt på att mitt paket ska komma, fast jag tänker faktiskt vänta med att öppna till min födelsedag. Jag kommer visa alla produkter när jag fått dem!
 

Wanties: Real Techniques-borstar

Real Techniques Core Collection
 
Något jag inte är helt ensam om är att sukta efter Real Techniques-borstar. De står verkligen högst på min önskelista just nu: borstar är minst lika viktigt som själva sminket. Jag har hört så otroligt mycket bra om de här borstarna, tror inte jag har hört något enda negativt faktiskt.
 
Nu när jag snart fyller år tänkte jag passa på att önska mig lite olika saker från märket, bland annat deras Core Collection som innehåller en Contour Brush, en Pointed Foundation Brush, en Detailer Brush och en Buffing Brush. 

En bra contourborste saknar jag, och denna känns som att den kommer passa perfekt under kindbenen. Det är främst för denna och Buffing-borsten jag vill ha detta set. Buffing Brush kan man använda till foundation, och jag är väldigt sugen på att byta ut mina platta penslar mot något som verkligen buffar in foundationen i huden. Denna finns inte att köpa separat så jag känner att det bästa är att köpa hela setet.
 
Den lilla foundationpenseln kan säkert användas till bland annat concealer under ögonen, då jag inte brukar behöva använda en liten pensel runt näsan eller så. Jag kommer nog på något bra användningsområde. Detaljborsten tror jag kommer fungera bra till att få mer precision med mörka ögonskuggor, till att täcka enskilda finnar med, eller få snygga konturer av läppstiftet med. 
 
Real Techniques Blush Brush

Rougeborsten får man köpa separat, och den vill jag också väldigt gärna ha. Det är en ganska stor borste vad jag har förstått, och jag tänker mig att man kan använda den både till puder, rouge och bronzer. Deras puderborste är väldigt stor och jag tror att den här passar mig bättre även till puder. Det kommer nog bli en riktig multi task-borste!
 
Priserna på Real Techniques-borstar beror lite på vart man beställer dem ifrån. Jag tror att Iherb har det billigaste priset, men är inte helt säker. Oavsett så är de ändå väldigt billiga, speciellt i förhållande till kvaliteten (vad det verkar som). Jag tycker borstarna ser väldigt stabila och hållbara ut, och de verkar mjuka. Jag är jättesugen på att prova dem, och se om det kanske (om möjligt) blir ännu roligare att sminka sig med dessa! 
 
Har ni provat Real Techniques borstar? Gillar ni dem?

Mobilversion!

Nu har jag ordnat så att bloggen är mobilanpassad, så att det blir enklare att läsa den helt enkelt! Det är bara att gå in som vanligt på bloggadressen, så ska det fungera. Hoppas det blir bra! :)

Isadora Multi Vitamin Gloss Raisin

IsaDora Multi Vitamin Gloss 36 Raisin

Uppdateringen har varit lite dålig de senaste dagarna eftersom jag varit ute vid sommarstugan (=ingen täckning), vilket är tråkigt, men en rolig sak är att jag där hittade det här läppglanset! För mindre än halva priset dessutom! Det kostar vanligtvis 119 kr, men jag betalade bara 55 kr. :D
Det här läppglanset, IsaDora Multi Vitamin Gloss i färgen Raisin, hade jag på min önskelista i höstas men det blev inget då. Därför kunde jag inte låta bli att slå till nu när jag hittade det så billigt.
 
Det blev lite dåliga bilder, men ni ser ju på ett ungefär i alla fall. Färgen kommer fram som ganska mörk när man swatchar det såhär, men väl på läpparna ser det väldigt naturligt ut. Det ger intrycket av ens egna naturliga läppar fast med glans, och något mörkare. Perfekt färg, speciellt sen till hösten. Jag tror också det skulle vara skitsnyggt över ett mörkare rostrött läppstift. Jag är jätteglad att ha ett mörkare läppglans, något jag inte hade förut! :)
 

UNE Breezy Cheeks Blush

UNE Breezy Cheeks Blush B02, ca 159 kr

När jag köpte mina två kajaler från märket UNE fick jag ett gratis krämrouge, Breezy Cheeks Blush! Det är värt ca 159 kr, vilket inte är så dåligt att få på köpet. Jag har hört litegrann om de här rougen tidigare, men inte särskilt mycket så det ska bli roligt att testa. Förpackningen är väldigt liten och nätt, och man "slajdar" (slide...äsch ni fattar) upp den vilket ni kan se lite av här under:
 
Färgen är väldigt fin, jag skulle säga att den är åt det lite dova rosa hållet. Väldigt svårt att beskriva, men ni ser ju! Det är en väldigt lätt konsistens, och produkten blendar bra. Riktigt fint rouge som passade perfekt i stunden, då jag just nu har en liten förkärlek till både rouge och krämprodukter. Eftersom förpackningen är så liten och smidig kommer det nog bli perfekt att resa med också! :)
 

Ännu ett Burt's Bees!

Burt's Bees Lip Balm with Pink Grapefruit, 39 kr

Nu har jag skaffat mig ännu ett Burt's Bees läppbalsam, eftersom mitt förra nästan är slut. Det är inte många produkter som jag verkligen älskar och känner att jag måste köpa om, men det här är definitivt en av dem! Det blev väldigt populärt bland mina kompisar också, vilket kanske var anledningen till att det tog slut så fort... man ska inte dela läppsyl egentligen, det är väldigt ohygieniskt. Så det jag har köpt nu ska jag försöka hålla för mig själv. :)
 
Trots att jag älskar produkten har jag gärna lite variation, så den här gången köpte jag i doften Pink Grapefruit istället för mintsmaken jag hade sist. Jag har inte använt det här än, men i affären kändes doften superfräsch. Jag är nästan förvånad över mig själv, men det här läppsylet känns verkligen som något jag kommer köpa om och om och om igen. Om ni letar efter ett bra läppsyl så kolla in detta, jag älskar det! :D
 

NYX Highlight & Contour Kit

På NYX i gallerian (Stockholm) köpte jag ju en massa läpprodukter, men även detta kit med highlight och contour fick följa med. Jag har inget matt, gråbrunt contourpuder sen innan, och kände att det behövdes för att inte få en orange glitterbomb i ansiktet.
 
Den bruna färgen är perfekt att skulptera ansiktet med! Använder den varje gång jag sminkar mig om jag hinner. Highlightfärgen har jag varit lite sämre på att använda, med tanke på att den är väldigt vit och matt. Det känns liksom inte som den gör så stor skillnad med ljus och så, men jag kanske behöver prova den mer för att vara helt säker. Dock tycker jag att ska jag ändå använda highlighter kan det lika gärna vara en skimrig, som The Balms Mary-Lou Manizer till exempel.  
 
Allt som allt är jag glad att jag köpte denna även fast bara typ halva används, haha. Det är värt det ändå, jag köpte den faktiskt mest för contour-delen. :)
 

Nytt från UNE + Åhléns

Idag blev det en liten runda på stan för mig och Stina, eftersom vi skulle köpa nytt smink till henne. Självklart hittade jag också lite grejer att köpa; faktiskt ganska nödvändiga sådana. Blendingborsten är från Åhléns, jag ville gärna ha två stycken blendingborstar så att man slipper få panik om den enda man har är full av färg man inte vill använda. Dessutom tycker jag att min från Kicks är ganska "sticksig" så det ska bli kul att se om den här är skönare att använda.
 
Sedan var jag även inne på Kicks och köpte två kajaler. Kajal är något jag mest har från tidningar, och kvaliteten på dem är inte den bästa. Eftersom Kicks hade ett erbjudande om att ifall man köpte två produkter från UNE så fick man ett krämrouge på köpet, så tyckte jag det blev perfekt! UNE har jag aldrig provat tidigare, så det ska bli kul! Jag har inte superkoll, men vet att UNE är ett bra val om man vill vara snäll mot naturen, vilket är toppen!
 
Krämrouget hade en superfin färg, och var värt 149 kr vilket är riktigt bra att få på köpet. Jag är väldigt nöjd med mina köp, och kajalerna känns krämiga och bra. Ni kommer få se produkterna i egna inlägg framöver.
 

Makeover - Angelica

Idag sminkade jag Angelica, gjorde en lite mörkare ögonsminkning med röda läppar till. Jag är nöjd med sminkningen och tycker hon blev superfin! :) Älskar att se reaktionen på folk som inte är vana vid lite mörkare och mer markerade ögon, så det var helt klart en bonus för mig. ;)
 
Angelica hade redan basen på, så foundation eller concealer finns inte med i produktlistan.
 
Jag har använt:
 
Ansikte:

Maybelline Fit Me Pressed Powder
NYX Highlight & Contour Powder (contour-delen)
Wet n Wild Blusher Pearlescent Pink
 
Ögon:

MAC Stroke Of Midnight Eyes Warm (Socialite, Midnight Hour), till brynen
E.l.f. Long-lasting Lustrous Eyeshadow Gala
E.l.f. Baked Eyeshadow Burnt Plum
Urban Decay Naked Palette 2 (Foxy, Snakebite)
IsaDora Flex Tip Eyeliner
L'Oréal Gel Intenza Eyeliner
IsaDora Big Bold Mascara
 
Läppar:
 
IsaDora Perfect Lipliner Prime Red
Milani Color Statement Lipstick Cherry Crave
Lumene The Colours I Love Makeup Kit, till highlighting över läppen
 
 

Beroende av läppåterfuktare...

  • Burt's Bees Beeswax Lip Balm, 39 kr
  • Nivea Lip Butter, ca 30 kr
  • Yves Rocher Scented Lip Balm, 20 kr
  • Maybelline Baby Lips, 39 kr
  • EOS Lip Balm, 89 kr
  • ACO Soft Red Lip Balm, 19 kr
  • Carmex Lip Balm, 39 kr
  • Nivea Essential Lip Balm

Jag är väldigt "beroende" av återfuktande läpprodukter, har jag inte något läppsyl med mig i jackfickan eller väskan får jag nästan lite panik, haha! Ni vet känslan av att "hur ska jag klara mig hela dagen med icke-återfuktade läppar?". Jag klarar mig för det mesta när det händer, men det är ju alltid trevligt att ha med sig en bra läpprodukt i fickan!
 
Därför tänkte jag tipsa om de på bilden ovan; de flesta har jag provat, och resten har jag hört bra om. De flesta är också rätt billiga, vilket är bra. Om man inte bara vill ha en återfuktare, utan något som återfuktar och ger färg, kan man satsa på till exempel ett Baby Lips eller på ACO's variant. Då blir det lite roligare, samtidigt som läpparna inte blir uttorkade - win win! :)
 
 

Wet n Wild Comfort Zone Palette

Wet n Wild Eye Shadow Palette Comfort Zone, 89 kr

Idag tänkte jag visa min nya Wet n Wild-palett, Comfort Zone, som var lite av ett impulsköp faktiskt. Hade dock spanat in den innan och tänkt att "den vill jag ha!" :) Tycker priset är superbra i förhållande till kvaliteten, av vad jag har provat än så länge i alla fall. Den kostar bara 89 kr och de flesta skuggorna är väldigt bra pigmenterade. 
 
Den ena sidan av paletten är mer naturlig och kanske mer inom ens "comfort zone", medan den högra sidan har mörkare, lite mer "outside the comfort zone"-färger. Tycker det är ett kul koncept som får en att utmana sig lite mer med färger, samtidigt som man även kan hålla ögonmakeupen lite mer naturlig.
 
Här ser ni den vänstra sidan av paletten, den lite mer neutrala:
Highlightfärgen är inte jättepigmenterad, men är superfin att ha på brynbenet, och den rosa förvånade mig! Den är lite mer åt kopparguld-hållet än vad jag hade trott, och den är väldigt pigmenterad som ni kan se. Den bruna är också superfin (särskilt ihop med den rosa), och den mörkaste längst ner passar perfekt till att bara ge mer definition och djup till sminkningen.
 
Den mer dramatiska och utmanande sidan av paletten kan ni se här:
Den här sidan gissar jag kommer bli använd lite mindre än den andra, men jag tycker ändå det är kul att ha sådana här färger som man liksom måste utmana sig lite med. Den gröna är jättehärlig, och jag kan tänka mig att den är snygg till den djupt bruna på andra sidan paletten. Den svarta färgen har lite gröngult skimmer i sig vilket gör att den passar bra tillsammans med den ljusgröna färgen. Färgen längst ner är så himla häftig att den får en egen swatch!
 
Alltså, WOW! I paletten ser den blå ut, men när man väl swatchar den blir den liksom mer röd! Den får typ röda kanter, med blått innehåll, haha. Väldigt speciell färg, kan kanske bli lite svår att matcha men jag måste definitivt använda den! Riktigt häftig färg, verkligen.
 
Även fast det kanske inte var nödvändigt med mer ögonskuggor för mig så är jag nöjd med paletten, jag tror jag kommer få användning av den. Färgerna känns krämiga och pigmenterade, jag är väldigt nöjd! :)
 
 

NYX Soft Matte Lip Cream Istanbul

Jag köpte på mig en del läpprodukter när jag var på NYX; två stycken Butter Glosses som jag visade här, och detta matta läpp"glans". Anledningen var att NYX ju faktiskt är ganska omtalade för just sina läpprodukter, så då vill man ju pröva ut några! 
 
Denna produkt är alltså nästan som ett matt läppstift i läppglansformat. Väldigt intressant tycker jag! :D Kan tänka mig att det skulle vara super att ha en mörkare röd nyans i det här formatet, eftersom det blir matt på läpparna och förhoppningsvis sitter på bra också. Färgen jag valde, Istanbul, är ju ganska ljus och "märks" inte lika mycket. Förstår ni vad jag menar? Om man ändå har en produkt som är matt och håller länge kan man lika gärna ha den i en mörk färg, haha! Kanske skaffar mig det.
 
Jag har bara använt den en gång än så länge, och den luktar jättegott, blir fint matt på läpparna, och jag gillar verkligen den rosa färgen! Hållbarheten kändes väldigt bra, men som sagt har jag bara provat den en gång. Jag återkommer antagligen med recension när jag hunnit prova mer. :)
 

Inköp: Wet n Wild + Nivea

Igår när vi svängde förbi Ica Maxi råkade det slinka med några grejer till mig, hehe! Jag köpte ett Nivea Lip Butter Raspberry Rosé, som i alla fall nästan var nödvändigt. Jag har precis tagit slut på mitt Vaseline och snart även på mitt läppsyl från Burt's Bees. Visserligen har jag väl lite andra läpprodukter, men ändå! Jag hoppas jag kommer tycka om detta, luktar gott gör det i alla fall!
 
Sedan fick jag även paletten Comfort Zone från Wet n Wild i tidig födelsedagspresent, tack mamsi och pappsi! Det var den sista paletten av den sorten som fanns kvar, så jag kände att det var lika bra jag skaffade mig den nu. Jag skulle nog ändå köpt den förr eller senare. :) De flesta har säkert sett den här paletten eftersom den är väldigt känd bland bloggare och på Youtube, och jag tycker färgerna ser så fina ut! Ska visa båda produkterna närmare senare. :)
 
 

NYX Jumbo Eye Pencil Yogurt

Nu har jag hunnit prova NYX Jumbo Eye Pencil i färgen Yogurt ett par gånger, och jag gillar verkligen färgen! Den är liksom lite korall-koppar-guld, dock är det väldigt svårt att bestämma färgen exakt. Den är väldigt ljus och skimrig på ögonlocket i alla fall, och ser väldigt glossig ut. Swatch finns här nedan:
 
Vad gäller hållbarheten så har jag inte provat ut den ordentligt än för att kunna säga hur bra den sitter, men en sak jag märkte var att första gången jag använde den creasade den sig faktiskt litegrann redan efter ett par timmar. Det blev jag lite besviken på (speciellt eftersom tjejen i affären hade sagt att den höll så bra), men det var inte så att det syntes så mycket. Den la sig bara lite granna i vecken. Som sagt ska jag prova den mer, och tänkte även se om den håller bättre om jag lägger en vanlig puderskugga över hela området där jag applicerat denna. Tyvärr har också locket på produkten spruckit lite, men det gör inte så mycket.
 
Förutom dessa små negativa saker så tycker jag om färgen och pennan i helhet ganska mycket, och jag tror den kommer bli välanvänd i sommar med tanke på hur lätt den är att använda! :)
 

NYX Butter Glosses

Éclair, Vanilla Cream Pie.

De två glansiga läppglansen jag köpte från NYX (det andra var ju ett matt läpp"glans") är i färgerna Éclar och Vanilla Cream Pie. Jag trodde egentligen att jag skulle velat ha några andra färger, men när man väl ser dem på riktigt kan mycket ändras! Dessa två var de jag föll mest för, eftersom de båda var ganska naturliga. Här ser ni swatches:
 
Högst upp: Vanilla Cream Pie, längst ner: Éclair
 
Vanilla Cream Pie är alltså den lite mörkare och mer färgstarka rosa färgen, medan Éclair är mer babyrosa. Jag gillar de båda, men har ingen favorit än. Det får jag kanske sen när jag hunnit använda dem mer. Av vad jag har provat än så länge så tycker jag riktigt mycket om dem! De luktar gott, är supermjuka och sköna på läpparna, och håller länge. Färgen blir kanske inte jättetydlig, men det beror ju också på hur mycket produkt man tar. Gillar dem som sagt riktigt mycket än så länge, och ångrar verkligen inte att jag köpte dem!

Månadens Tomma: Maj

Nu har det inte kommit några "Månadens Tomma" på några månader, helt enkelt eftersom jag inte haft så mycket tomma produkter. Dock går det lite i perioder, så nu har jag istället jättemånga! Här kommer de:
 
Hår:
 
Schwarzkopf Volume Boost Schampoo

Ett schampo som ska ge volym. Som jag har sagt tidigare är inte jag sådär jätteintresserad av hår, och jag har faktiskt inte lagt märke till någon förändring gällande volymen. Det jag kan säga är att schampot rengjorde, annars är jag inte så petig. Dock tyckte jag att lukten på denna var lite väl stark och "påträngande".
 
Batiste Dry Schampoo Cool & Crisp Fresh

Jag gillar verkligen Batistes torrschampon, och detta var inget undantag! Fräsch doft också, inte för mycket.
 
Revlon Professional Equave Detangling Conditioner

Det var rätt länge sen det här balsamsprayet tog slut, men jag tyckte om det ganska mycket. Håret blev lite lättare att reda ut, men det är inget jag känner att jag måste köpa om.
 
Schwarzkopf BC Hairtherapy Fortifier Treatment

En bra hårinpackning anpassad för riktigt skadat hår. Den mjukgjorde mitt hår och luktade gott!
 
Smink:
 
Exuviance Skin Caring Foundation

Nu har jag gjort slut på ännu en Exuviance-foundation, har redan köpt en ny! Tror att jag är inne på min tredje flaska nu, vilket bevisar att den är en stor favorit för mig. Jag kommer fortsätta använda denna eftersom den är min favoritfoundation; den täcker superbra, men är ändå extremt lätt och luftig på huden.
 
Resten av sminkprodukterna på den här bilden har jag antingen fått från tidningar, eller från någon klädaffär. Tänkte därför inte skriva så mycket om dem (de går ju inte att få tag på), men ville visa att jag faktiskt lyckats ta slut på dem! Flera av läppglansen hade blivit äckliga, men det i mitten var faktiskt riktigt bra och återfuktande. Concealern var helt okej, men inget speciellt.
 
Ansikte:
 
Neostrata Clarifying Facial Cleanser

Har pratat mycket om de här rengöringsprodukterna nu, och jag tycker fortfarande mycket om rengöringen! Den tar bort allt mitt smink bra, även ögonsminket.
 
Neostrata Sheer Hydration SPF 15

Har pratat mycket om den här också; bra återfuktande kräm med solskyddsfaktor i.
 
Neostrata Ultra Moisturizing Face Cream

Nattkrämen jag använder. Den är också bra, grejen är att hela serien ihop fungerar så bra, de enskilda produkterna är det svårt att säga mycket om.
 
Cheesebrough Klover Vaseline

Wow, äntligen har jag tagit slut på mitt Vaseline! Jag har haft det i flera år nu och använt det varje kväll men det har vägrat att ta slut, haha. Nu är det i alla fall det, och det är skönt eftersom jag vill prova andra läpprodukter nu. Vaselinet funkar helt okej till att återfukta läpparna, men det lägger sig mer ovanpå som ett lager och sjunker tyvärr inte in så bra. 
 
Leo Duac

Krämen jag använder på mina problemområden, gillar denna skarpt!
 
Kropp:
 
Dove Go Fresh Anti-Perspirant Deodorant

Fräsch sprutdeo med riktigt god doft! Ni som läst min blogg ett tag vet att jag älskar sprutdeos, och Dove är ett märke jag haft flera sådana ifrån.
 
The Body Shop Cranberry Joy Hand Cream

Älskade handkräm! Otroligt synd att den här doften bara säljs under julen, den luktar såå gott! Jag tycker den känns avkopplande på något sätt, och krämen är väldigt bra och djupt återfuktande. Recension kan ni läsa här.
 
Lush Sweetie Pie Dusch Jelly

Detta är som en duschgel i geléform, väldigt speciellt. Den rengjorde och luktade himmelskt, men tyvärr var den något osmidig att ha i duschen. Geléklumpen gick sönder ganska fort, vilket ledde till att man fick spola ner en massa klumpar som inte gick att använda. Lite slöseri, men en kul grej.
 
Oral-B 3D White Luxe Whitening Toothpaste

Jag brukar inte visa tandkrämer här, men eftersom denna kom i en Glossybox och lovade vitare tänder tänkte jag bara nämna den. Nej, den gav inte ett vitare leende, men jag gillade formulan och smaken väldigt mycket! Kan tänka mig att köpa den igen.
 
L'Occitane Dry Skin Foot Cream

En helt okej fotkräm med doft av lavendel. Mjukgörande, men inte djupt återfuktande, så jag kommer nog inte köpa den igen.
 
The Body Shop Hemp Hand Protector

En riktigt bra handkräm; jag har aldrig blivit besviken på TBS's handkrämer. Den är väldigt fet och återfuktande, men tyvärr tycker jag den luktar skokräm, hehe! Minus för doften, men annars är den riktigt bra.
 
 
 
 
 

No7 Moisture Drench Siren

Det här läppstiftet från No7 vann jag i en tävling för ganska längesedan, och jag tänkte visa upp hur det ser ut på idag. Färgen heter Siren och det är en väldigt klarröd färg som nästan går lite åt det orangea hållet. Jättesnygg färg, men den syns också ganska tydligt. Det är verkligen ett av de där "lysande" läppstiften, inte något naturligt som smälter in alltså. Jag antar att det är därför, och det är lite pinsamt, men jag tror faktiskt inte att jag har använt det här läppstiftet på riktigt någon gång. Och då menar jag utanför hemmet. Det är märkligt eftersom det är en så snygg färg, men det beror väl på att jag ibland är lite feg för starka färger.
 
Jag tror dock att den här kan vara perfekt nu på våren och sommaren; det är nog ingen färg jag skulle bära så ofta under vintern. Den lägger sig jättefint på läpparna, är välpigmenterad och känns skön på. Hållbarheten har jag ju uppenbarligen dessvärre inte provat så mycket än. Jag får se till att börja använda det mer! Måste ge det ett extra plus för hylsan, tycker den ser riktigt snygg och rätt proffsig ut. 
 
Som sagt, ett läppstift jag verkligen borde ge mer uppmärksamhet eftersom det faktiskt är en supersnygg färg!
Vad tycker ni om färgen?
 
 
 
 
 

Dagens Look: Hot n' Cold

I fredags var jag på födelsedagsfest, och såhär såg jag ut! Jag gjorde lite cat eyes med både varma och kalltonade skuggor. Det kom fram mycket mer i verkligheten, men basskuggan är varm i tonen medan skuggan jag använt för att sota till det med är kall. Det blev en lite spännande mix tycker jag.
 
Istället för att köra på en flytande eyeliner använde jag Blackout som sotig liner. På läpparna använde jag mitt läppstift från No7 som jag har börjat använda mycket igen! :)
 
 
Jag har använt:
 
Ansikte:

Garnier 5 Sec Perfect Blur Primer
Viva la Diva 3 in One Concealer
Exuviance Skin Caring Foundation
Maybelline Fit Me Pressed Powder
NYX Highlight & Contour Powder
E.l.f. Cream Blush Vixen
 
Ögon:

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Sin
NYX Jumbo Eye Pencil Yogurt
IsaDora Eye Shadow Quartet Smoky Eyes 93 Pink (den mörka skuggan)
Urban Decay Naked Palette 2 (Tease, Blackout, Foxy)
IsaDora Big Bold Mascara
Make Up Store Multi Lash Mascara
 
MAC Stroke Of Midnight Eyes Warm (Socialite, Midnight Hour) - till ögonbrynen
Sumita Beauty Brow Set
 
Läppar:

Make Up Store Lip Pencil The Perfect Pink Matt
No7 Moisture Drench Waterlily
 
 
 
 

Pink <3

Jag antar att det inte bara är jag som blir helt galen i rosa när sommaren närmar sig? Ljusrosa rouge, rosa läppar, rosa ögonlock. Vem älskar inte färgen rosa när det kommer till smink? Kombinationen rosa och guld är helt magisk tycker jag, och passar perfekt till vardags. Ett tips är att matcha kinder, ögon och läppar med rosa, nej det kommer inte bli för mycket! Har man bara lagom av allt så blir det en jättefräsch matchning. :) Här är några av mina rosa älsklingar:
 
  • Idun Minerals Lipgloss Felicia
  • Maybelline Color Tattoo Pink Gold
  • E.l.f. HD Blush Headliner
  • Make Up Store Microshadow Nox
  • No7 Moisture Drench Lipstick Waterlily
 

RSS 2.0