Handlat i huvudstaden

På resan till Stockholm köpte jag allt det här. Jag kände att jag behövde lite nytt, nu när jag ska göra om rummet och allt. :) Här kommer de i närbild:
 
Just nu (åtminstone i Stockholm) är det 3 för 2 på H&M på alla produkter från Nivea!
 
Ansiktsvatten, Nivea Visage Refreshing Toner, 69.50 kr
 
Ögonmake-up remover, Nivea Gentle Eye Make-up Remover, 49.50 kr
 
Ansiktskräm, Nivea Visage Moisturizing Day Care, 79.50 kr
 
Ett litet prov fick jag också när jag handlade. :)
 
Nagellackborttagning, Ginatricot Beauty Nail Polish Remover, 29 kr
 
Bommulstussar, Ginatricot Beauty Cotton Pads, 19 kr
 
 
 

Resultatet

Här är resultatet! Som jag sa här (och förlåt för felstavningen på "nagellack") så var det mamma jag testade det på. Det är nog det finaste lacket jag har provat, ny favorit!

Beautifying Oil

Beautifying Oil (här i doften satsuma) The Body Shop 155 kr
 
Häromdagen var jag på The Body Shop och tittade runt. Eftersom jag har varit sugen på deras "Beautifying Oils" ett tag, så frågade jag om en provflaska. Man fick faktiskt väldigt mycket i den lilla flaskan, som räcker länge! Oljan kan man använda både i ansiktet, i håret och på kroppen. Än så länge har jag testat den i håret och i ansiktet. Ärligt talat har jag inte märkt någon stor förändring, det kan i och för sig bero på att jag bara har testat några gånger. När man har haft det i håret så kan det kännas en aning fett (även fast man bara har det i topparna), men i ansiktet känns det mjukt och skönt. (Om du testar; kom ihåg att bara använda 2-3 droppar! Jag gjorde tyvärr misstaget att ta för mycket första gången...) Jag kan inte säga om jag skulle rekommendera den, men det är en skön olja som i alla fall är värd att fråga efter provflaska för! ;)

Tillökning- naggellack!

IsaDora Wondernail nr. 720 "Bettle Green"
 
Nu har jag äntligen fått tag på IsaDora Wondernail 720! Jag har letat ett bra tag nu, men de har varit slut i de flesta affärer, eftersom de är limited edition. Föll för färgen och skimret direkt jag såg det. Idag köpte jag det från Kicks för 69 kr. Just nu är min mamma försökskanin, så ni kan få se bilder på hennes naglar lite senare. :) På den översta bilden ser lacket nästan svart ut, men som ni ser på bilden under så är det egentligen grönskimrande.

Chokladbruna naglar

Målade naglarna, och det fick bli en brun nyans den här gången. Nagellacket är från Depend, och jag tror det är första gången jag testade det även fast jag fick det förra året. Tycker att brunt är en höstfärg, och har därför inte använt det under våren och sommaren. Det var lätt att applicera det, och det blev jämnt (tills jag tog på överlacket för tidigt !). Fast färgen började lossna redan dagen efter att jag hade målat det, inte bra! Även fast kvaliteten kanske inte är den bästa på det här lacket, så gillar jag den bruna färgen. Kommer nog använda det en hel del i höst och vinter. :)
 
Det här är vad jag har använt: Depend Nailpolish nr. 230, Diamond Dry Top Coat Brilliance.
 
Överlacket fick jag på köpet när jag handlade i USA, i en affär som hette Sally. Det är verkligen jättebra; det torkar fort och ger mycket glans. Tyvärr vet jag inte om det går att köpa i Sverige.
 
Ha det bra!
/Sofie

 

 


The Body Shop Magazine

Hejhej!
Idag har jag rensat i mitt rum, jag ska göra om lite och sätta upp sminnkhyllor och en spegel. Men innan man slänger en massa tidningar, måste man ju såklart läsa igenom dem. Hittade några gamla Body Shop-tidningar som jag nu sitter och läser igenom. Blir så inspirerad, har lust att gå och köpa nya body butters även fast jag redan har flera. Jag ska försöka stå emot! ;)

Lypsyl på händerna

Ansiktsvatten Nivea Visage pure effect stay clear, 59 kr, Handkräm Lypsyl skincare Hand creme silky and soft, 21 kr, Sminksvampar Ica Maxis egna, ca 20 kr.
 
Najdå, det är bara märket som heter Lypsyl. ;) Det här köpte jag i fredags. Ansiktsvattnet, från H&M, ska hjälpa till att rengöra och matta ner huden. Blev tipsad om det av min syssling Moa, så jag hoppas det är bra. Sminksvamparna och handkrämen är från Ica Maxi. Sminksvamparna tänkte jag använda till att fixa roliga mönster på naglarna med, och fixa till min foundation med. Jag använder pensel när jag gör det, men om man fixar till lite med svamp efteråt så syns inte penseldragen så tydligt. Handkräm behövde jag en ny, och det fick bli denna. Den stödjer dessutom Rosa Bandet med 2 kr! Har aldrig testat den här handkrämen förut, en recension kommer senare.

Första inlägget!

Hejhej! Första inlägget nu, wihoo! Jag är en liten skönhetsgalning som nu har bestämt mig för att skaffa egen skönhetsblogg. Här kommer ni få läsa om hudvård, hårvård, naglar, smink, parfymer mm. Kommentera gärna om ni har tips på vad ni vill att jag ska skriva om. :) 
Kram! 

RSS 2.0