Läppstiftsvinst!

Wiiihh! Fick äntligen hem min läppstiftsvinst från tidningen FRIDA. Gulligt inslaget var det också. Jag vann dem i en motiveringstävling på FRIDAs facebooksida. Nu har jag längtat efter dem i över en vecka. ;)
 
Mörklila från Claudia, värde ca 60 kr
 
Ljusrosa från Maybelline New York nr 109 "Rosy Dream", värde ca 115 kr
 
Ljusrött från Isadora Jelly Kiss nr 59 "Merry Berry", värde ca 90 kr
 
Nudefärgat från Deborah Milano nr 1, värde ca 130 kr
 
Såhär ser de ut på huden:
Själv tycker jag de är jättefina, jag är nöjd med färgerna. Ska bli superkul att testa dem!
 

Varför inte? :D

Precis, vinn allt på Cosmos skönhetssidor! Gaahh! Någon här är överlycklig! Om du också vill vara med och tävla, så måste du köpa tidningen och gilla Cosmopolitan på Facebook (tror i alla fall du måste gilla). Här är några exempel på vad man kan vinna:
 
Moroccanoil :)
 
OPI-lack!
 
Läppstift från Lancôme :)
 
Inget av detta är något jag går och köper bara sådär (ganska dyra märken), så jag skulle älska att vinna det. Gissa vem som ska börja tävla nu??

Depend GelLack

Nu har jag äntligen köpt Depend GelLack! Jag köpte startkitet, som kostar cirka 465 kr, och där ingår allt man behöver förutom borttagning och färgat lack.
 
Det här var alltså det man fick köpa till. Jag och min syster valde ett ljusrosa och ett silverglittrigt lack. Nagellacken kostar 79 kr/st. Borttagningen kommer jag inte ihåg, men tror den låg på runt 40 kr. Det finns också någon billigare borttagning från Depend.
 
Såhär blev resultatet med tre lager. I princip heltäckande. :) Det är väldigt glittrigt, men det känns ändå inte knöggligt, utan det är blankt och lent. På förpackningen står det att lacket ska hålla i 2-3 veckor, och det tvivlar jag inte på. Tror nästan det kommer sitta tills man vill ta bort det för att nageln har växt ut för långt. Har haft det på i nästan en vecka nu, och det sitter fortfarande stenhårt. Inget från topparna har skavts bort. En sak som är jobbigt är att om man råkar måla bara lite utanför så kan kanten vikas upp, och man kan dra bort hela nagellacket. Vilket har hänt mig två gånger... Men om man är noga ska det nog gå bra. Det torkar direkt efter att man är klar med sista steget, och jag tycker ändå att det har suttit väldigt bra och varit snyggt än så länge. :)

Sminkhörnan klar!

 
Är äntligen färdig med min sminkhörna (om man nu kan kalla den det när den inte är i ett hörn). Förut hade jag allt mitt smink i en stor låda, och det blev osmidigt att plocka fram och tillbaka det. Det blir mycket smidigare såhär, och nu har vi också fixat en lampa ovanför spegeln (syns inte på bilden) så att jag ser vad jag gör, vilket ju kan vara ett plus. :) Allt smink fick inte plats på hyllorna, så en del ligger i den lilla korgen på golvet. Ni ska få se lite närmare vad jag har på varje hylla.
 
 
På första hyllan har jag hud-och hårprodukter, alltså bland annat mina body butters, bomullstussar och hårspray.
 
 
På andra hyllan finns mina parfymer och basprodukter (foundation, concealer, rouge, puder). Mina penslar ska egentligen också ligga här, men de låg på tork när jag tog kortet.
 
 
Mascaror, ögonskuggor och annat ögonsmink finns på min tredje hylla. Topzen har jag ifall mascaran eller kajalen hamnar fel. :)
 
 
På den sista hyllan har jag en del av alla mina nagellack, andra nagelsaker, läppstift och läppglans.
 
 
Resten av sminket som inte fick plats har jag förvarat i ett skåp. Här ligger bara de produkter som jag inte har börjat använda än. (Några av mina neccesärer kom visst också med på bilden.)
 
 

Formula 10.0.6

Formula 10.0.6 No Time To Shine, 99 kr
 
 
 
Har precis testat en ny ansiktsmask; Formula 10.0.6 No Time To Shine. Den ska absorbera överflödig olja från ansiktet så att man ser mindre glansig ut. Min första känsla var att den gjorde ont... väldigt ont. Det stack och brändes, men när masken torkat kändes det inte längre. Antar att det ska kännas lite för att det ska funka. Vill man vara fin får man lida pin. Vet dock inte mycket om resultatet än, det brukar inte märkas på en gång. Kanske kommer det en liten recension senare. :)
 
Jag har förut testat Formula 10.0.6 Deep Down Detox och den, för det första, luktar mycket godare än No Time To Shine. Den har en fräsch doft av citrus, till skillnad från den andra som luktar något jag inte kan beskriva. Deep Down Detox har jag inte sett något jätteresultat av, men tycker ändå att den känns skön på huden.
 
 

Shopping på Yves Rocher

Från vänster: Hand Cream Vanilla Lemon, 19.90 kr, Perfumed Body Lotion Vanilla Lemon, 59 kr, Cotton Squares For Make-up Removal, 19 kr, Plaisirs Nature Lip Balm Strawberry, ca. 49 kr, Nourishing Lip Balm, 19.90 kr.
 
Som medlem på Yves Rocher får man en del erbjudanden. Igår fick jag ett om att få en present när man handlade över 59 kronor, så jag gick självklart dit idag! Jag handlade en body lotion, en handkräm och ett lypsyl i samma doftserie. De är Limited Edition, och finns under julen. Sen köpte jag bomullsrondeller, det brukar gå åt. Det man fick på köpet var det lilla läppbalsamet i glasburken. Jag hade faktiskt kollat lite på den, och funderade på om jag skulle köpa den men det var ju tur att jag inte gjorde det! :) Priset på det är jag inte helt säker på, eftersom det inte stod på mitt kvitto. Erbjudandet gäller inte så länge till, jag tror att det gäller t.om. den 10:e november.
 

Recension: Lypsyl Skincare Hand Cream

 
Nu har jag testat Lypsyl Skincare Hand Cream i ett par veckor. I början tyckte jag inte att den var särskilt bra, den kändes för tunn för att ha på vintern, och jag började känna mig torr om händerna på dagarna. Om det berodde på att det blev kallare ute eller på att jag bytte handkräm är jag inte säker på. Troligtvis var det att det blev kallare ute, eftersom mina händer någon vecka senare inte kändes torra alls längre. Krämen känns ganska tunn, och är kanske egentligen mer anpassad för vår och sommar. Man får som en oljig känsla på händerna som sitter kvar en stund, dock inte jättelänge. Jag tycker inte att det känns så obehagligt med oljiga handkrämer, och tycker att detta är helt okej. Lukten tycker jag mycket om, den doftar svagt av babyservetter. 
 
Om jag skulle rekommendera Lypsyls handkräm beror lite på. Om du tycker att det är okej med lite oljiga krämer, skulle jag kunna rekommendera den till våren, sommaren och möjligtvis början av hösten. För mig står den inte högst upp på önskelistan direkt, och jag får se om jag kommer fortsätta att köpa den.
 
       3 av 5 poäng
 
Pris: ca 21 kr (Finns bl.a. på Ica Maxi)

Bra sidor

Hej! Jag måste verkligen tipsa om några bra sidor där länkar till olika tävlingar finns: www.blienvinnare.com
                                                                                                                                      www.tavlingsguiden.se
 
www.blienvinnare.com kan man just nu bl.a. tävla om hudvård från Weleda: http://www.dolcedelinda.se/2012/11/vinn-hudvard-fran-weleda/
 

Mönstrade naglar

 
Hejhej! Idag målade jag naglarna såhär, och jag tänkte visa er hur jag gjorde:
 
 
STEG 1: Börja med att sätta tejp på den nageln du vill ha mönstret. Sätt den så att det enda som inte täcks är nageltippen, som får en pizzaliknande form.
 
STEG 2: Måla "pizzabiten" med den första färgen. Det gör ingenting om färgen kommer lite utanför; det kommer ju ändå bara på tejpen som du drar bort sen.
 
STEG 3: Måla de andra delarna av nageln med de andra färgerna. Flytta tejpbiten efter varje del.
 
STEG 4: Använd en svart art liner och måla ett kryss över nageln, längs med de olika färgerna.
 
STEG 5: Måla de andra naglarna i en matchande färg (det kan du göra medan du målar den mönstrade nageln), och lägg på ett genomskinligt överlack.
 
STEG 6: Ta lite nagellackborttagning på en topz (gärna en spetsig) och gnugga bort lack som har kommit utanför nageln. Sen är du färdig! :)

What I Wish For Christmas...

 
Eller egentligen; vad jag önskar mig innan jul. Ni har säkert sett eller hört talas om The Body Shops adventskalendrar. Ärligt talat så visste jag inte att de fanns förrän för ett tag sedan, och efter den stunden har jag snöat in mig helt på dem. I dem finns det en massa olika TBS-produkter, vissa i provstorlekar och andra i full size. Vilka storlekar och vilka produkter som finns i dem, beror på vilken kalender man väljer att köpa.
 
Kalendrarna finns i tre olika prisklasser: Luxury 800 kr (värde 1184 kr), Deluxe 1000 kr (värde 1535 kr), och Ultimate 1200 kr (värde 2450 kr). 
 
De kom ut i affärerna nu i början av november, och enligt The Body Shop själva tar de slut snabbt, så om du vill ha en är det nog dags att köpa en snart!

RSS 2.0