Ny handkräm som gör gott

The Body Shop Cranberry Joy Hand Cream, 65 kr

Ja, jag har köpförbud när det gäller skönhetsprodukter till 1:a februari, men igår var näst sista dagen att köpa den här handkrämen när en del av pengarna går till Flicka-projektet. 10 kr går till flickor i Etiopien för att de ska kunna gå i skolan och slippa barnäktenskap. Får jag chansen att köpa något där pengarna går till något viktigt så gör jag det gärna, om det är en produkt jag behöver och vill ha såklart. Nu är jag inte i akut behov av handkräm, men det går ju alltid åt. 
 
Är extra glad eftersom de här dofterna försvinner efter jul, och Cranberry Joy luktar ju såå gott! Kommer bli lyxstunden på dagen att smörja in händerna med den här haha! Ganska dyrt med 65 kr för 30 ml, men man får tänka på det viktiga pengarna går till!
 
Gott nytt år på er förresten! Jag ska göra en sminkning senare ikväll, och om ljuset är okej kommer det kanske upp bilder imorgon!

Månadens favoriter: December

Bilden blev inte den bästa, men ni ser nog förhoppningsvis ändå.
 
Jag tänkte börja med att visa Månadens Favoriter här på bloggen, och denna månad har jag ganska många (för att vara jag). De flesta kommer ni nog känna igen eftersom jag har pratat en del om dom. Det är rätt så blandat; bland annat hårvård, doft och smink.
 
Maxfactor Masterpiece Max Mascara

Den här mascaran har jag haft ganska länge, men jag återupptäckte den när jag hjälpte en kompis att hitta en ny mascara. Då kom jag på att den här ju var bra, och rekommenderade den. Sen dess har jag i princip bara använt den här mascaran; den har en lagom stor borste som gör det lätt att komma åt alla fransar. Jag tycker resultatet blir jämnt och fint, och man får fin längd och separation, och volymen man kan bygga upp ännu mer med flera lager.
 
MAC Riri Hearts MAC Pleasure Bomb Matte Lipstick

Det här jättefina läppstiftet har jag redan pratat om så mycket, men självklart måste det finnas med på mina favoriter! Jag har inte använt det så jättemycket egentligen eftersom jag inte brukar ha färgstarka läppar så ofta, men det är verkligen en superfin färg. Dessutom är stiftet smalare än de vanliga MAC-stiften så det gör det lättare att applicera. Och hållbarheten, herregud! Om en hel dag, med måltid, går utan att man behöver bättra på det, då behöver jag inte säga så mycket mer va!?
 
Escada Cherry In The Air

Trots att jag den här månaden har försökt att använda mina andra parfymer så har jag alltid återgått till den här. Det är liksom den jag sträcker mig efter. Den luktar så fruktigt och sött och gott, och passar inte alls bara på sommaren som jag trodde den skulle göra. Tvärtom har den ett djup i sig som passar perfekt nu på vintern!
 
MAC Stroke Of Midnight Eyes Warm 

Den fina MAC-paletten jag fick från pappa har jag faktiskt använt i princip varje dag sen jag fick den! Brynfärgerna passar mig bra när jag blandar dom, och den ljusaste skuggan har jag använt som highlighter under brynet och i ögonvrån. Den bruna färgen har jag haft i globlinjen, och ååh vad fin den är! Älskar penseln man får med också, den till ögonbrynen är tät och bra, och den andra är lite fluffig och jättemjuk.
 
Proffesional Hair Care Hair Repair Silk Serum

Det här hårserumet har jag lånat av mamma hela månaden, men nu fick jag ju ett eget i julklapp så nu behöver jag inte sno hennes längre. Tillsammans med hårinpackningen från Goldwell gör den mitt hår jättemjukt och lent i flera dagar. Lukten på den här är lite konstig dock, lite som citrusdoftande diskmedel, men man vänjer sig och jag tycker ändå det luktar rätt gott.
 
Goldwell Dualsenses Color Extra Rich 60 sec Treatment

Jag har verkligen älskat den här hårinpackningen länge nu, flera månader. Jag fick den i en glossybox för länge sen, och jag har fortfarande en del kvar! Otroligt dryg produkt! Den luktar bärigt och gott, och gör håret lent. Det bästa är att man bara ska ha det i håret i en minut, och det är såå skönt för man sparar jättemycket tid. En riktig favorit som jag kanske köper snart igen!
 
Burt's Bees Beeswax Lip Balm

Det här läppsylet skrev jag ett inlägg om här och sa att det var en stor favorit, så självklart ska det vara med i även det här inlägget. Det luktar fräscht av mint och sticker lite på läpparna vilket jag tycker jättemycket om. Efteråt blir läpparna verkligen supermjuka och sköna. Det här har jag alltid med mig, och använder flera gånger per dag.
 

Månadens Tomma: December

Här kommer Månadens Tomma för december månad, och jag har varit såå dålig på att göra de här inläggen! Senaste var i juli tror jag, haha! Men nu ska jag försöka göra dem varje månad, för nu har jag samlat på mig riktigt många produkter, kommer därför inte skriva så mycket om varje:
 
Ansikte:
 
1. Neostrata Clarifying Facial Cleanser

Har faktiskt gjort slut på två såna här, men bara en fick vara med på bild. Kan inte säga så mycket om Neostrata-produkterna enskilt, men tillsammans har de gjort stor positiv skillnad på min hy. Antar att rengöringen hade ganska stor inverkan, för när jag bytte ut bara den blev min hy lite sämre. Dock blir man ganska uttorkad av den här, men det blir bra när man tar fuktkräm.
 
2. Neostrata Sheer Hydration 

Väldigt bra dagkräm! Ganska tunn, men ändå skönt återfuktande. Den har SPF 15 och pumpflaska, vilket är riktigt bra.
 
3. Neostrata Ultra Smoothing Cream
 
Nattkrämen känns konstigt nog inte lika återfuktande som dagkrämen, men det fungerar. Huden kan svida lite, men alla Neostrata-produkter är lite svidande/uttorkande och det är antagligen för att de ska få bort finnar. Eftersom min hy har blivit så fin så kan jag faktiskt inte klaga på om det svider lite ibland. (Har gjort slut på en sån här kräm i provstorlek också.)
 
4. Yves Rocher Hydra Végétal Gel Crème Hydration

Den här krämen har jag bara använt på halsen, eftersom jag använde endast Neostrata i ansiktet, så kan inte säga att jag har sett någon stor skillnad direkt. Men jag tycker det är en riktigt skön och återfuktande kräm som luktar superfräscht!
 
5. Vichy Liftactiv Serum 10 Eyes & Lashes

Det här är en liten provstorlek, så inte heller här kunde jag märka nån radikal förändring. Men jag tyckte det kändes som att krämen återfuktade området kring ögonen, och jag upplevde faktiskt att hyn blev lite jämnare (vet dock inte om det var inbillning).
 
6. Leo Duac

Älskar den här krämen! Man använder den på hela områden där man har akneproblem, en gång per dag. Tycker den torkar ut finnarna väldigt bra, men man ska vara försiktig eftersom det är en väldigt stark kräm.
 
Jag har skrivit om Neostrata-produkterna här, och om Duac här.
 
 
Kropp:
 
1. Dr. Bronner's Magic Soap

Riktigt bra tvål som passar bra i duschen, men ännu bättre som penselrengöring! Borstar och penslar blir verkligen helt rena, och det krävs inte mycket produkt. Väldigt dryg, bra och godluktande helt enkelt.
 
2. Barnängen Essentials Naturlig & Mjuk 24h Deo Antiperspirant

Den här deon har jag haft jättelänge, jag har hellre använt sprutdeos så denna har tyvärr legat orörd ganska mycket. Men nu tog jag tag i det och använde upp den, och den är egentligen en rätt bra deo, bara det att jag föredrar sprutdeos. Luktar fräscht och är billig.
 
3. The Body Shop Almond Hand & Nail Butter

Lite ledsen över att den här tog slut, även fast jag ju vill börja använda andra handkrämer. Eftersom det är ett "handsmör" så är det väldigt tjockt, och tar man för mycket så tar det ett tag för den att sjunka in i huden, men det är det värt för man för såå mjuka händer! Dessutom är den vårdande för naglarna vilket är ett plus!
 
4. Rexona Women 48h Active Anti- Transpirant

Riktigt bra deo! Som jag sa så älskar jag sprutdeos, och den här luktar gott och håller mig fräsch hela dagen. Liite dåligt att den inte har ett lock bara, men ändå skönt.
 
Makeup/Parfym/Hår:
 
1. L'Oréal Paris Eye & Lip Make-Up Remover

Nu var det faktiskt ganska länge sen jag använde den här, men den var skonsam och bra. Något jobbigt med oljan bara, det blir så himla flottigt, och att det var svårt att hälla ut den på en bomullspad eftersom formen är så platt däruppe. Annars bra!
 
2. The Body Shop Super Volume Mascara

En helt okej mascara, ingen jag kommer köpa om men den är helt klart användbar. Man får mer volym än längd, så är det det man är ute efter så kan den vara bra men jag vill gärna ha lite mer längd.
 
3. Uniq One All In One Hair Treatment

Den här var det också otroligt länge sen jag använde, förstår inte varför jag sparade den? Jaja, jag har för mig att den var bra, gjorde mitt hår mjukare. Luktar väldigt gott i alla fall!
 
4. Mexx Energizing Woman

Denna parfym är väldigt god, jag använde det sista idag. Det är en fräsch, lite intensivare doft som är mer åt det pigga, fräscha hållet än det söta. 
 
5. Puma Sync Woman

Pumas Sync-doft är också mer sportigt fräsch, men jag vet inte om jag kanske tröttnade på den eller om det var för att jag använde deon i serien ett tag, för jag tyckte efter ett tag att den luktade lite underligt. Haha, jag kanske kopplade ihop den med träning och så på grund av deon, eller så är det helt enkelt en underton i den jag inte gillar. Men den är fräsch egentligen, kommer nog inte köpa om den bara.

Isadora Flex Tip Eyeliner

Eyelinern jag fick i julklapp av mamma och pappa är Isadora Flex Tip Eyeliner, som jag kom på att jag önskade mig i sista stund! Jag har flera olika eyeliners här hemma redan, några flytande och en i cake-form, men de svarta flytande har ingen bra spets. Det blir liksom lite trubbigt, och så vill man ju inte ha det. Cake eyelinern är bra, men jag kände för en riktigt lång spets som man bara kan göra ett svepande drag med, och det kan man ju verkligen säga att den här har! Linjen blir smal och precis, och jag tycker den är lätt att jobba med. Ni kommer få se sminkningar med den här snart, antagligen i en nyårssminkning!

EOS Lip Balm + PHC Hair Repair

Som ni såg i mitt julklappsinlägg igår så fick jag ett EOS Lip Balm, som jag hade önskat mig! Det blev i doften Honeysuckle Honeydew, precis den jag skrev om. Tydligen var den väldigt populär och jag tror det här var sista exemplaret i affären. Den doftar jättegott, kanske inte honung (som det verkar som på namnet) utan mer fräscht äpple eller någon annan frukt. Svårt att beskriva, men gott luktar det i alla fall! 
 
Jag har använt det några gånger, och än så länge tycker jag det är en produkt som är värd hajpen. Den känns skön att applicera och läpparna blir jättemjuka och lena utan att det blir ett tjockt lager på dom. Jag vet redan nu att det här nog kommer vara ett sådant läppbalsam jag tar med mig överallt!
 
Jag glömde att visa den här produkten i inlägget igår, så jag visar den lite snabbt nu. Det är Professional Hair Care Hair Repair Silk Serum som jag har pratat lite om tidigare, så jag tänker inte berätta om det så mycket nu. Min mamma har ju ett sånt här som jag brukar gå och låna, för det är jättebra, så nu fick jag alltså ett eget!

Maybelline Diamond Glow 02 Coral Drama Swatches

Här har ni Maybelline-paletten som jag fick från Madde! Färgerna är jättefina och väldigt bra pigmenterade. På baksidan av paletten finns en liten guide där de visar hur man kan lägga skuggorna för att få ett snyggt resultat, så det ska jag deifinitivt prova nån dag! 
 
Alla skuggorna är skimriga, och den vita blir nog perfekt som highlighter i ögonvrån. Jag är lite svag för mörkbruna nyanser, så den mörkaste av dessa är jag lite kär i, och tror den blir perfekt i globlinjen. De två mittenfärgerna är också fina och blir nog bra att ha över hela ögonlocket. 
 
Jag har provat skuggorna en gång än så länge, och de var riktigt fina. Dock la de sig efter en kväll lite i vecken, men det kan ha berott på att jag inte hade någon bas under. Återkommer säkert snart om vad jag tycker om paletten när jag hunnit testa den lite mer!

Julklappar!

Hoppas ni alla har haft en bra jul! Jag har haft det bra, vi har bara varit hemma och myst. :) Och öppnat julklappar såklart, och här är vad jag fick i sminkväg! Fick även lite andra grejer plus en kamera från Canon som jag använde till den här bilden. Dock kommer inte kamerans kvaliteter fram bäst i den här bilden, men ni kommer ju självklart se en massa andra bilder tagna av den senare. Tänkte inte gå igenom allt i ett enda inlägg, utan jag kommer visa produkterna närmare i egna inlägg dagarna framöver. Jag är i alla fall jätteglad över allt jag fått och har redan börjat testa en del av sakerna, haha!

Återfunnen älskling!

Har äntligen hittat min eyelinerpensel från L'Oréal! Den har varit borta ett bra tag, och jag har letat flera gånger i koppen där mina penslar står utan att hitta den. Men så skulle jag städa bland mina sminkhyllor igår, och gissa vad jag ser när jag häller ut mina kajaler ur kajalburken? Självklart har min lilla pensel gömt sig där, haha! Måste ha lagt den fel nån gång. ;) Sjukt skönt att den är tillbaka nu i alla fall, för om jag ska ha eyeliner så är det min cake eyeliner jag vill använda, och utan denna pensel funkar det inte. Har några flytande eyeliners också, men är inte alls lika förtjust i dom.
 

Dagens look: Merry Christmas!

Julafton idag, och jag kör på en klassisk look! Guldbruna ögonlock med en enkel eyeliner och klarröda läppar. Visserligen är det väl något som de flesta bär på julafton, men jag tycker det är så fint! Dessutom är det kul att få bära lite mer smink än vanligt någon gång ibland. :)
 
Produkter jag har använt:
 
Ansikte:

Youngblood Mineral Primer
E.l.f. Corrective Concealer
Exuviance Skin Caring Foundation
E.l.f. Personal Blend Foundation
TheBalm Balmbini Face Palette 
 
Ögon:

MAC Stroke Of Midnight Eyes Warm
L'Oréal Gel Intenza Eyeliner
Maxfactor Masterpiece Max
 
Läppar:

Isadora Perfect Lipliner Prime Red
Nivea Beauté Lipstick Rouge Sparkle
 

Julklappar från Maddis! <3

God jul allihopa, hoppas ni har det bra! Jag har redan fått lite julklappar, av Madde, som jag blev jätteglad för och som jag tänkte visa er nu. Det jag fick var en ögonskuggspalett från Maybelline och ett snyggt vamprött nagellack från L'Oréal. Jättefina saker, tack så jättemycket Maddis! :D
Maybelline Diamond Glow 02 Coral Drama

Paletten från Maybelline har jag hört bra om, och faktiskt varit lite nyfiken på. Det visste inte Madde, men hon prickade rätt ändå! :) 
Det är jättefina, naturliga färger och eftersom de går i bruna/guldiga toner så kommer det säkert bli mycket användbart till vardags. Ska visa swatches på den här paletten senare!
L'Oréal Paris Color Riche Scarlet Vamp

Nagellacket är från L'Oréal och jag har aldrig provat lack från det märket, så det ska bli spännande att se hur det funkar. Färgen är supersnygg, vampröd. Jag har ett lack från Lancôme som också är vamprött men det är på gränsen till svart, så det är jätteroligt att ha ett som har lite mer av den röda tonen i sig. Kan tänka mig att det blir supersnyggt med 2-3 lager.

Wantie: EOS Lip Balm

En wantie jag har, som jag hoppas på att få i julklapp idag, är EOS Lip Balm Honeysuckle Honeydue. Det är den gröna lilla burken. Har bara hört bra om EOS's läppbalsam så jag känner att jag gärna vill prova och se om de är värda hajpen! Burken är väl egentligen lite osmidig kanske; inte det lättaste att ha i byxfickan eller så, men äsch! Den är ju så söt, och den får absolut plats i min jackficka. Honeysuckle Honeydue var jag och luktade på på Kicks (visste inte att EOS fanns i min stad, men tydligen!) och tyckte den luktade godare än de andra, som mest kändes plastiga i lukten. Nu hoppas jag på det bästa, och så kanske ni får se det här läppbalsamet igen lite senare! :)

Julröda naglar

Nu när det snart är jul så gissar jag på att många kommer bära röda nagellack på sina naglar, själv kommer jag självklart göra det! Det roliga med röda lack är att det finns i så himla många olika nyanser, allt från klarrött till vinrött på gränsen till svart. Till julen passar det ju extra bra med ett med guldglitter i också, extra festligt! Jag själv kommer använda mitt nya lack från L'Oréal på julafton, kanske med ett lager glitter över på några naglar. Här är lite tips på olika röda nyanser:
 
  • Klarrött: China Glaze Nail Laquer Salsa
  • Vinrött/plommonlila: Lancôme Le Vernis Bloody Black Cherry
  • Julrött med glitter: Depend Nailpolish nr 091
  • Vamprött: L'Oréal Color Riche Scarlet Vamp
  • Skimrande djuprött: BK Deluxe Premium Nailpolish nr 31
 
Hur ska ni fixa era naglar? :)
 

Nivea Anti-perspirant

Nivea Pearl & Beauty Anti-perspirant, 40 kr

Köpte en ny deo häromdagen! Det behövdes, och eftersom jag gillar sprutdeos bäst så vart det en sådan. Dock hade jag faktiskt vant mig lite vid roll-ons nu eftersom jag använde slut på min deo från Barnängen. Jaja, tycker sprutdeos är fräschare!
 
Niveas Pearl & Beauty har jag haft i roll-on form förut, och jag tyckte om den så då tänkte jag att i sprutform lär jag väl älska den! Har använt den en gång och den luktar sååå gott! Tycker den funkar bra också, kanske blir en ny favorit? :)

Testar huden!

Sen jag bestämde mig för att börja använda annat smink än det som hörde ihop med min Neostrata-serie så tycker jag inte min hud har blivit sämre, utan den har varit i princip likadan. Nu har dock en del hudvårdsprodukter ur Neostrata-serien tagit slut så jag har använt en annan rengöring några gånger nu. Min hy har fått lite fler finnar, men det kan ju bli så när man byter produkter så jag ska testa ett tag till. 
 
I alla fall så tänkte jag att om jag redan har brutit "bara använda Neostrata"-löftet, så kan jag lika gärna använda peeling och ansiktsmask också, vilket jag inte har gjort på mer än ett halvår! Så ikväll blir det premiär, och jag ska använda Yves Rocher Pure System Daily Exfoliating Cleanser och Formula 10.0.6. No Time To Shine Mud Mask. Hoppas min hud tål det! Dock minns jag att ansiktsmasken sved väldigt mycket när jag använde den för typ ett halvår sen, men det är väl då den verkar antar jag. Jaja, jag får se hur hyn reagerar, och när jag slutat med Neostrata helt kommer jag antagligen återkomma med om min hy förändrats mycket!

Vinsten från julklappsleken

Om ni kommer ihåg att jag skrev om en julklappslek igår så minns ni kanske också att jag bland annat hade köpt en parfym från Yves Rocher? Det var också den jag till slut kom hem med, haha! Den är i doften Blackberry och den luktar gott i flaskan, men doften blir väldigt stark direkt när man sprutar på den, det blir nästan lite väl mycket typ enbärsdoft (?). Men när den har sjunkit in lite luktar den ändå gott, kommer nog inte bli min favorit men den är absolut helt okej! Tror det är en doft som kan funka både sommar och vinter.

NOTD: Depend nr 104

Jag har haft så mycket i skolan nu att jag knappt har hunnit måla naglarna, katastrof! Idag fick jag i alla fall tid till det vilket jag är såå glad över. :D
 
Nagellacket jag använde den här gången är ett från Depend som jag knappt har använt, men jag tyckte det passade nu i mörkret. Jag tror att det är nummer 104, men jag är osäker eftersom det mesta har skrapats bort. Det är i alla fall ett riktigt coolt glittrigt, svart lack med skimmer i andra färger som grönt och lila. Jag vet inte hur bra det kom fram i bilderna men man kan ana flera olika färger i den svarta grunden. Väldigt häftigt är det, och tyckte det var ovanligt lättapplicerat för att vara Depend, men det kan bero på att det är mycket kvar i flaskan och då brukar det ju vara lättare. Får se hur bra det håller också!

Presenter till paketlek

Kicks Body Lotion Chocolate Toffée, 69 kr, Yves Rocher Eau de Toilette Blackberry, 49 kr
 
Nu har jag shoppat lite grejer till en julklappslek som jag kommer ha varit på igår när det här inlägget kommer upp. Det skulle vara värt 80 kronor totalt, och mitt kostade 84 kr så det var perfekt! Det jag köpte var en body lotion från Kicks egna märke och en parfym från Yves Rocher. Bodylotionen var på rea så den kostade bara 35 kr vilket var ett väldigt bra pris för 300 ml! Gillar att det är pump på förpackningen så det inte kladdar så mycket.
 
Egentligen tänkte jag ta den parfymen som doftar hallon, men den luktade så somrigt så jag bestämde mig för Blackberry istället, som kändes lite mer vintrig. Problemet med när jag köper saker såhär är att jag själv blir sugen på att prova produkterna, så jag får se om jag kanske köper de här till mig själv också nån gång haha!
 

Riri Hearts MAC Pleasure Bomb Review

Nu äntligen kommer en review på MAC Riri Hearts MAC Pleasure Bomb som jag har skrivit en hel del om sen jag fick det. Jag använde det en dag förra veckan, men ärligt talat har jag inte haft tid att fota det men nu kommer det alltså äntligen bilder! Jag tycker det är ganska förvirrande att det ser så rött ut i hylsan (vilket det även gör i verkligheten) men sen är mer rosa än rött på läpparna. Dock är det bra, jag tycker verkligen om färgen!
 
Som sagt har jag ju bara provat det ordentligt en gång, men bara på den dagen märkte jag hur otroligt bra läppstiftet är! Det är matt i finishen (utan att bli för torrt, det är ett krämigt läppstift) vilket är jättesnyggt till vardags tycker jag. Och det håller jättebra! Jag hade inte bättrat på det alls sedan morgonen och efter lunchen syntes det inte att jag hade ätit! Jag tänkte gå och bättra på det, men det var liksom inte så mycket att bättra på haha. ;) När jag kom hem var det också i princip som orört. Så otroligt bra hållbarhet och jätteläcker färg. Dessutom känner man sig inte sådär jättesminkad som man kan göra med rött läppstift, utan det här är mer naturligt. 
 

Julklappstips: till mamma

1. Olay Regenersist Eye Lift Serum, 185 kr

Ett ögonserum är bra att ha när man börjar bli lite äldre, det här gör den känsliga huden runt ögonen fastare och ger fukt.
 
2. Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara, 320 kr

Skäm bort mamsi lite med en av skönhetsvärldens mest kända mascaror!
 
3. Clean Warm Cotton EdP, 699 kr

Perfekt parfym till en kvinna som vill lukta fräscht (nytvättat!) och inte sådär sliskigt sött.
 
4. Depend Mirakel Kit, 159 kr

På julen är det perfekt att ge bort små kit med flera produkter, kanske det här från Depend som gör händer och naglar fina?
 
5. The Body Shop Gift Bag Moringa, 180 kr

Vilken mamma som helst kommer bli superglad av ett litet set med kroppsprodukter från The Body Shop. Innehåller shower gel, body scrub, body butter och en bath lily.
 
 
 

E.l.f. julkalender

Lite sent nu kanske, men bättre sent än aldrig! Har ni sett att E.l.f. har en kalender på sin blogg varje dag ända fram till julafton? Om inte tycker jag ni ska kolla in det, själv tycker jag det är superkul! Tycker det är jättekul att de lottar ut en grej varje dag; det kan vara allt från borstar (som igår) till rouge och ögonskuggor. Det bästa är reglerna, man behöver bara vara medlem och kommentera att man är med, jättelätt! :)
 

La rive

La Rive Vanilla Touch och Sweet Rose, ca 40 kr
 
Jag återupptäckte de här parfymerna från La Rive ganska nyss faktiskt, har haft dom länge men de har inte blivit så använda på senaste tiden. Faktum är att de faktiskt är väldigt bra; de luktar gott och måste säga att de håller väldigt bra för att vara så billiga parfymer! 
 
Sweet Rose är min favorit av de här två, den luktar blommigt och är lite tyngre utan att vara alldeles för söt. Vanilla Touch luktar helt okej, jag har en annan vanilj-body mist jag hellre använder, men denna är absolut helt okej, och som sagt håller de väldigt bra så jag är positivt överraskad! Även fast de inte är mina favoritparfymer så tycker jag definitivt de är värda det billiga priset på 40 kronor, och de finns på bland annat H&M!
 

Riri Hearts MAC Lipsticks

 
Pleasure Bomb, Bad Girl RiRi, RiRi Woo, 215 kr
 
Rihanna har haft flera samarbeten med MAC det här året, och nu kommer Holiday-kollektionen. Den finns redan på webbshopen, men kommer inte ut i butik i Sverige förrän vecka 52. I kollektionen ingår bland annat ögonskuggor, bronzers och nagellack. Men det är läppstiften jag tänkte visa idag! 
 
De tre läppstift som släpps (i såå fina förpackningar!) är Pleasure Bomb, Bad Girl RiRi och RiRi Woo. Pleasure Bomb var läppstiftet jag fick av pappa, och jag har visat swatches på det och några andra ögonskuggor från MAC här. Det kommer snart komma upp ett inlägg om hur det ser ut på också! Det är i alla fall en jättefin rödrosa färg som är ganska stark.
 
Alla färger är matta och själv tycker jag att RiRi Woo också ser väldigt fint ut, men tror nog inte det nude-bruna är riktigt min nyans, men är säkert skitsnyggt på många! Pleasure Bomb är nog ändå den mest unika färgen här, dock är den inte riktigt sådär illrosa i verkligheten som den ser ut på bild.

Too Faced Vårnyheter

Too Faced Chocolate Bar Palette ca 340 kr
 
Har ni sett nyheterna från Too Faced vårkollektion 2014? Jag såg dom för några dagar sen, och några av grejerna har gjort mig lite nyfiken. För det första är den här chokladpaletten helt underbart fin! Jättefina vardagliga skuggor som känns väldigt användbara. Bra blandning mellan matta och skimriga, och det finns även några lite mer färgglada färger. Dessutom luktar alla skuggor choklad haha!
 
Läppstiften ser också superfina ut, och vem vill inte ha ett läppstift från Too Faced liksom? Här är färgerna som jag har spanat in lite extra:
 
Too Faced La Creme Lipstick Bon Bon ca 150 kr

Jättefin, lite korallfärgad nyans som jag tror passar perfekt på våren när man har börjat få lite färg, och kollektionen är ju just vårkollektion så det passar perfekt!
 
 
Too Faced La Creme Lipstick Jelly Bean ca 150 kr

Åååh, så himla härlig färg! Jelly Bean är den färg jag först fastnade för av de här, och fortfarande den jag tycker är snyggast. Dock tycker jag den kunde kommit ut nu på vintern istället, för det här är ju verkligen en sån där perfekt färg att ha ute i snön när man är blek men ändå rosig om kinderna.
 
Too Faced La Creme Lipstick Taffy ca 150 kr

Taffy är ett väldigt diskret och naturligt läppstift som jag tror jag skulle gilla eftersom jag trivs bra i naturliga färger. Att den är nude åt det rosa hållet är superbra, så det inte blir någon fjortis-orange färg på läpparna. Tycker den här ser så soft och mjuk och fin ut. :D

MAC-presenterna!

Här är grejerna jag fick från MAC av pappa igår! Hade inte tid att visa det så noga igår, men här kommer det alltså. Det är Riri Hearts MAC Lipstick Pleasure Bomb Matte och MAC Stroke of Midnight Eyes Warm. Paletten är jättefin och SHIT, läppstiftet är från Rihannas senaste kollektion från MAC som inte kommer ut i Sverige förrän vecka 52! När pappa köpte det hade det kommit ut samma dag i USA. Att pappa kunde vara så inne visste jag inte, haha! ;) Tack så jättemycket pappsi, älskar dig!
 
Bildbomb, men det är ju så fint! För det första, förpackning är ju helt gudomlig! Och färgen är också helt otroligt fin; rosa åt det röda hållet och matt. Det är väldigt pigmenterat och den gången jag har hunnit prova det höll det väldigt bra. Det luktar precis lika gott av vanilg som mitt andra MAC-läppstift, men det här är mycket smalare (själva stiftet, alltså) vilket jag tycker är jättebra då det blir lättare att applicera. Och själva grejen att det inte finns i Sverige än, hur kul!?
 
Paletten går i varma färger vilket passar mig perfekt. Tycker sådana färger är enklast att bära upp till vardags, så denna palett kommer säkerligen bli välanvänd! ;) Den är supersmidig också, med två ögonbrynsfärger och tre vanliga skuggor. Sen får man med en liten pensel som känns mjuk och lite fluffig, och en snedskuren pensel till brynen. Kommer antagligen blanda brynfärgerna för att få rätt nyans, och kanske även använda dom på ögonlocken?
 
Brynfärgerna: Socialite, Midnight Hour.
 
Ögonskuggorna: Femme Fi, Amber Lights, Mulch.
 
Jag är jätteglad över de här produkterna, och självklart kommer ni få se dom mer! Ni kan räkna med att det kommer sminkningar med dom inom kort! :D
 

MAC-presenter från pappsi <3

Idag när pappa kom hem från USA hade han med sig två presenter till mig eftersom han inte hade hittat Urban Decay-paletten jag önskar mig. Istället hade han köpt två produkter från MAC, GUD vad gulligt! Tack så jättejättemycket pappa!
Jag har inte tid att visa de nära nu, men om ni är MAC-nördar kanske ni kan se vilka produkter det är? I alla fall är det en ögonskuggspalett och ett läppstift, ni får se mer imorgon... ;)
Behöver jag säga att det gjorde min dag och att jag blev överlycklig?? :D

Dagens look: Shady Lady

Ska på bio med Emma och Louise snart och se Catching Fire, ska bli superkul! Tänkte slänga upp några snabba bilder på sminkningen jag har, och jag har använt min TheBalm-palett. Hinner inte göra någon produktlista nu, men om ni undrar över något så är det bara att fråga. :)

Bra för vintertorra händer!

Om ni lätt får torra händer nu på vintern så kan jag tipsa om The Body Shop Almond Hand & Nail Butter, som är fetare än en vanlig handkräm och passar perfekt nu när det är kallt ute! Den tar lite längre tid att sjunka in i huden, men det är det värt för händerna blir superlena! Än så länge har jag inte varit torr alls och jag antar att det är tack vare den här. Om ni vill veta lite mer om den så har jag skrivit en recension om den och resten av produkterna i samma serie häär. :)

Océane MakeupRemover Pen

Den här makeupremover-pennan fick jag i min senaste glossybox, och helt ärligt har jag knappt haft någon användning för den. Jag har glömt bort att använda den också, har faktiskt bara använt den en gång. Jag tycker idén är lite konstig ändå; udden blir ju smutsig efter bara en användning och då kan man ju inte ta bort annat? Jag tog bort lite eyeliner, men sen när jag skulle ta bort på andra ögat så blev det bara ännu smutsigare eftersom den hade blivit svart.
 
Nu kanske det i och för sig har torkat in lite, men ändå. Och så kan man ju byta eller tvätta tippen, men jag föredrar nog faktiskt mina spetsiga tops. Ska dock prova den här några fler gånger och skriva igen om jag ändrar vad jag tycker. :)

Mexx Energizing Woman

Hej och förlåt för jättedålig uppdatering! Men det är så att skolan har tagit det mesta av min tid, och jag kan inte lova att uppdateringen kommer vara på topp den här veckan heller men förhoppningsvis lite bättre i alla fall. 
 
I alla fall så tänkte jag lite snabbt visa en jättegod parfym som jag faktiskt upptäckte idag. Grejen är att jag tänkte använda upp mina såna här prover på parfymer, så jag använde upp en från Puma förra veckan. Så tänkte jag att jag skulle använda den här nu bara för att bli av med den lilla flaskan. Men den luktar såå gott upptäckte jag! Nu vill jag nästan inte att den ska ta slut, haha! Har haft shower gelen också, och båda luktar superfräscht och mysigt. Dessutom höll den jättebra; kände fortfarande doften efter 9-10 timmar och då hade jag ändå bara hällt parfym på handlederna (det brukar ju inte bli så bra med såna här små flaskor), inte haft nåt på kläderna. Puma-parfymen höll verkligen inte så bra.
 
Den är lite mer åt det "sportiga" hållet, som Pumas parfymer är den lite mer fräsch än söt men den passar ändå en osportig tjej som jag. ;) Så lukta på den om ni får chansen!

RSS 2.0