Glossybox Januari 2014

Jag har ju slutat prenumerera på Glossybox nu, men jag hade recenserat tillräckligt många produkter för att få en gratis box! Jag väntade till januariboxen eftersom jag visste att man skulle få ett prov på Benefit The POREfessional där i, och det har jag nu fått! :D
 
Temat var Fresh Start och jag tycker grejerna passade in väldigt bra på det.
 
Här är produkterna som kom i månadens box:
 
1. Karmameju Charcoal Konjac Sponge, 89 kr/st

En rengöringssvamp som ska exfoliera huden milt. Jag har hört lite om sådana här svampar, men vet inte så mycket om dom än men nu ska jag absolut ta reda på mer om hur de funkar! Tänkte visa er hur den ser ut i ett eget inlägg.
 
2. Oral-B 3D White Luxe Glamorous Shine (nylansering), 35 kr/ 75 ml

Tandkräm som ska göra tänderna vitare, och även stärka dom. Helt ärligt känns det lite tråkigt att få en tandkräm i Glossyboxen, men att den ska göra tänderna vitare känns i alla fall lite roligt.
 
3. Benefit Cosmetics The POREfessional, 290 kr/ 22 ml

Stjärnan i boxen, helt klart! Ååh, vad jag är sugen på att prova den här primern som ska göra huden jämnare och få sminket att hålla bättre! Har hört mycket bra om den här, så när den är provad kommer ni säkerligen få höra mer om den! ;)
 
4. Revlon Professional Equave Hydro Nutritive Detangling Conditioner, 149 kr/ 200 ml

Det här leave-in balsamet ska vårda och reda ut håret. Mitt balsamspray jag hade tidigare har tagit slut, så det här kom väldigt lämpligt. Kan bli spännande att prova.
 
5. Sumita Brow Set, 139 kr/st

Det här var nog, tillsammans med primern från Benefit, en av de roligaste produkterna den här gången. Det är en genomskinlig vaxpenna som ska få brynen att hålla sig på plats hela dagen. Faktum är att jag precis hade tänkt gå och köpa H&M's Brow Fix (var väldigt nära att göra det!) men nu behövs ju inte det. Perfekt!
 
 
Man fick som vanligt med en riktigt fin Glsosymag, och också två rabattkuponger. Den ena är 20 kr rabatt på en sån tandkräm man fick i boxen och den andra är 50 kr rabatt på Revlon Equave-produkter. Tandkräm behövs ju alltid så den checken kommer nog användas, med den andra får vi se.
 
Jag är nöjd med min box, dock känns inte tandkrämen sådär jätterolig menmen... Rengöringssvampen ska bli intressant att få testa, balsamsprayet helt okej, och primern och ögonbrynsfixet känns superroliga! Jag kommer skriva mer om varje produkt i egna inlägg, så håll utkik om ni är nyfikna!

Begagnat från Erika (igen)

Hittade lite begagnat smink från syrran igen på mitt rum häromdagen, kan bli kul att testa! Hon skyfflar in det till mig för att hon inte vill ha det längre, men jag tänker att jag ska ge alla grejerna en chans, man kan ju faktiskt hitta bra användningsområden till i princip allt! Det jag fick den här gången var en parfym (som jag gav henne en gång, grr!!), ett rouge (som också var mitt tidigare) och två paletter från någon tidning.
 
Parfymen luktar faktiskt inte så gott, men rouget är jag jättesugen på att börja använda igen! Jag hade det i mitt senaste Dagens Look-inlägg.
 
Sen fick jag även ett rött läppglans från Ginatricot, ett rosa från Yves Rocher och ett illrosa läppstift från Lancôme. Tack, varför inte!? Läppgrejer är ju jättekul, och Lancôme är inte direkt budget så du borde ångra dig Erika, haha! Tack så mycket! <3
 

Makeover - Sofie

Gjorde även en sminkning på mig själv igår, och såhär blev den! Lite mer intensiv än vanligt, alltid roligt att göra något annorlunda. Om man vill att makeupen ska passa till vardags så kan man skippa den svarta kajalen i vattenlinjen, och köra på nude-läppar vilket jag har gjort här!
 
Produkter jag har använt:
 
Ansikte: 

Garnier 5 Sec Perfect Blur
Exuviance Skin Caring Foundation (som concealer)
MAC Pro Longwear Foundation
E.l.f. Personal Blend Foundation (som puder)
Bronzer från tidning
Wet n wild Blusher Pearlescent Pink
 
Ögon:

MAC Socialite
 och Midnight Hour (till brynen)
TheBalm Mary-Lou Manizer
TheBalm Insane Jane
Isadora Flex Tip Eyeliner
Isadora Inliner Kajal Blonde
Svart kajal från tidning
The Body Shop Super Volume Mascara
Maxfactor Masterpiece Max Mascara
 
Läppar:

Deborah Milano Rossetto 1
 

Makeover - Emma

Idag hade jag en liten "sminkkurs" med Emma, visade henne hur man gör "streck" (eyeliner, haha!). Vi la även på några naturliga bruna skuggor och rött läppstift. Jättesöt blev hon! 
 
Vi vill också passa på att hälsa till våran sminkintresseade svenskalärare Emma, hoppas du ser det här och ger oss A i svenska haha! ;)
 
 
Produkter vi har använt:
 
Ansikte:

Maybelline Dream Fresh BB Cream
E.l.f. Personal Blend Foundation
Bronzer och rouge från tidning
MAC Socialite och Midnight Hour (till brynen)
TheBalm Mary-Lou Manizer
TheBalm Insane Jane
Isadora Flex Tip Eyeliner
Nilens Jord Mascara
 
Läppar:

Isadora Perfect Lipliner 31 Prime Red
No7 Moisture Drench Siren
 
 

Elizabeth Arden Optimizing Skin Serum

Elizabeth Arden Visible Difference Optimizing Skin Serum, 575 kr/ 30 ml

Provet jag fick från Elizabeth Ardens serum i Glossybox är ganska litet, så jag har inte kunnat bedöma det så mycket. Men jag tänkte ändå att jag lite snabbt kunde säga vad jag har tyckt om det, eftersom jag ändå har skaffat mig en uppfattning om produkten.
 
Serumet har en väldigt smidig pump så man inte behöver hålla på att hälla och gojsa. Jag tycker inte direkt att konsistensen känns som ett typiskt serum, utan mer som en lätt och luftig kräm. Känslan är väldigt skön och återfuktande. Dock känns det som den sjunker in nästan lite för fort, som att man inte hinner få ut allt i hela ansiktet. Doften stör mig lite, lite gammaldags doft som får mig att tänka lite på damm? Haha, men det är nån sån känsla i näsan man får när man använder den. Inte något som stör mig överdrivet mycket, men lite konstigt är det. Jag har inte sett något resultat av den på den här korta tiden, men det hade jag heller inte förväntat mig. 

På grund av att jag inte sett något resultat (då vet jag ju inte om den verkligen funkar) och eftersom den är så dyr i fullstorlek så kommer jag inte köpa om den. Annars var det inget fel på den, den var trevlig att använda men eftersom jag inte vet vilket resultat den ger så skulle jag inte lägga ner pengar på den.

Mirakelhandkräm!

The Body Shop Hemp Hand Protector, 130 kr/ 100 ml

Mina händer blev såå torra efter att jag missade att smörja in dom en enda kväll, de kändes fnasiga och blev röda. Inte så farligt torra egentligen, men jag har varit bortskämd med bra handkrämer sista tiden så när jag märkte att vissa partier av händerna blev röda och fnasiga så fick jag lite smått panik. De kändes sådär stela och obekväma, ni vet? Jag tänkte att det blir nog bra när jag börjar smörja in dom varje kväll igen, men min handkräm från L'Occitane är inte så bra tyvärr. Jag ska göra en recension på den snart, jag tycker inte den hjälper mot torrhet särskilt bra. 
 
I alla fall så provade jag mammas handkräm från TBS en kväll, och vilken skillnad den gjorde! Mina händer var ganska lena när jag vaknade på morgonen, de torra partierna var mindre torra och det mesta av rödheten var borta. Allt det här gjorde den på en användning, medan den från L'Occitande inte hade hjälpt på flera dagar! Kan definitivt tipsa om den här handkrämen, lukten kanske inte är den bästa, men resultatet är det!

The Body Shop Special Edition Blueberry

Blueberry
 
 
 
Igår kom The Body Shops specialserie med doft av blåbär ut! Det har funnits blåbärsprodukter vid några få tillfällen tidigare, men det har aldrig funnits i deras bassortiment. Men från och med nu finns det alltså möjlighet att få tag på några blåbärsdoftade hudvårdsprodukter under en viss tid! Det som ingår i kollektionen är:
Klicka för större bild
Blueberry Body Butter, 185 kr
Uppfriskande och mjukgörande kroppssmör.
 
Klicka för större bild
Blueberry Body Scrub, 195 kr
Exfolierande och mjukgörande skrubb som lämnar en doft av blåbär på huden.
 
Klicka för större bild
Blueberry Lip Butter, 80 kr
Mjukgörande och vårdande läppbalsam med blåbärsextrakt.
 
Klicka för större bild
Blueberry Shower Gel, 85 kr
Tvålfri, dryg shower gel som ska ha mjukgörande effekter på huden.
 
Klicka för större bild
Blueberry Body Lotion, 155 kr
En lätt body lotion som mjukgör och fuktighetsbevarar huden.
 
Klicka för större bild
Blueberry Bath Sponge, 50 kr
Sen finns det även en liten badsvamp som ger lödder, exfolierar och gör tvålen drygare.
 
Jag tycker kollektionen verkar väldigt fräsch, och den lilla badsvampen är ju så himla söt! Just den skulle jag nog inte lägga pengar på eftersom det inte direkt känns nödvändigt, men jag skulle kunna tänka mig att köpa till exempel shower gelen nu när jag snart behöver en ny. Dock ska jag gå och lukta först, så jag vet om jag gillar blåbärsdoften!
 
Är ni sugna på något ur kollektionen?

Fint rouge!

Jag vet inte hur roligt det är för er att höra om det här rouget egentligen, eftersom det är från en tidning och inte går att få tag på, men jag var tvungen att visa det ändå! Jag tycker det är riktigt fint, och eftersom det är det enda rouget jag har som inte sitter i en palett så blir det oftast det jag sträcker mig efter. Det är smidigt helt enkelt. Självklart tycker jag ju om färgen väldigt mycket också; det är den perfekta vardagsfärgen. Åtminstone jag känner att jag inte vill ha något för mörkt på kinderna till en vanlig skoldag. 
 
Jag brukar blanda de två färgerna, men mest ta av den rosa. På den swatchade bilden har jag blandat. Som sagt, man kan ju inte få tag på det här rouget nånstans, men jag kände ändå att jag ville visa det bara för att jag tycker det är så fint! 
 
 

Maybelline The Falsies

Maybelline The Falsies Volum Express Mascara Brown
 
Tack vare syrran (igen!) så har jag fått prova en ny mascara, Maybellines The Falsies. Anledningen till att Erika inte ville ha den var för att den inte var vattenfast och för att den var brun, så då fick jag den vilket jag självklart inte tackar nej till! Även fast jag kanske helst också använder svart mascara så tar jag alla chanser jag får till att prova nya produkter.
 
Ärligt talat så har jag inte provat någon mascara från Maybelline tidigare (jag vet, skäms på mig!) så det är jag jätteglad över att få göra nu, har hört mycket bra om deras mascaror. Och efter att ha använt den här typ en gång så kan jag säga att jag än så länge håller med. Dessutom tycker jag färgen är ganska brunsvart, så att man ändå får ganska mörka fransar. Jag ska visa hur borsten ser ut och hur det blir på fransarna inom kort!
 

E.l.f. Glossy Gloss

E.l.f. Glossy Gloss Pink Candy

Här är läppglanset jag vann från E.l.f., deras superfina Glossy Gloss! Det kommer i en liten söt förpackning som jag tycker är riktigt snygg, dock mindre än jag trodde den skulle vara. Mitt lock går inte heller att skruva på så det blir jämnt där uppe, men det är en småsak!
 
Applikatiorn är i form av en pensel.
 
Själva färgen, Pink Candy, är verkligen såå fin! Den är ljusrosa och även fast den mest ger glans så får läpparna en hel del av färgen också, vilket alltid är ett plus! Formulan är ganska kletig, men inte så man stör sig på det. Istället tycker jag bara det är bra, för detta läppglans håller väldigt bra för att vara just ett läppglans. Om jag applicerar det på morgonen innan skolan så känner jag att produkten sitter kvar nästan till lunch, alltså i några timmar. Sedan kan jag tänka mig att en del av glansen försvinner tidigare, men så är det ju med de flesta läppglansen. 
 
Är hur som helst riktigt glad över min vinst, och jag ska försöka visa upp hur det ser ut på läpparna i ett "Dagens Look"-inlägg snart! :)
 
 

Contouring!

Jag har ganska precis upptäckt hur kul det är med contouring och bronzing! Jag har inte så mycket bronzers och borstar som passar till contouring än, utan bronzern ni ser på bilden är från en tidning, och borsten är den enda snedskurna jag har. Men det funkar! Jag är fortfarande lite rädd för att det ska se för mycket ut (särskilt nu när man sminkar sig i det mörka vinterljuset), så jag brukar bara lägga lite grann under kindbenet, lite i pannan och sedan även precis under hakbenet för att inte se mörkare ut i ansiktet. Tycker det är en jätterolig grej som jag absolut vill bli bättre på!
 
Använder ni er av contouring?
 

The Body Shop Hand Cleanse Gel

The Body Shop Pink Grapefruit Hand Cleanse Gel, 55 kr

Det är viktigt att man har helt rena händer när man ska sminka sig, och för att det ska bli smidigt är det jättebra att skaffa en handrengöring/handsprit. Jag har tidigare haft The Body Shops handrengöring i Sweet Lemon, men den är i princip slut så idag köpte jag en ny. Denna är i Pink Grapefruit och luktar jättefräscht! 
 
Jag gillar verkligen TBS's handrengöringar; de sjunker in snabbt i huden utan att lämna någon hinna, och är jättesmidiga att ta med sig. Dock brukar jag ha min stående i sminkhyllan, och använda den innan jag sminkar mig. Eftersom jag använder fingrarna till primer och concealer så känns det inte så fräscht att gjosa omkring med smutsiga fingrar. Så ett tips till alla som sminkar sig med fingrarna, köp en bra handsprit!
 

Vinst från e.l.f.!

Nu har jag fått hem min e.l.f.-vinst som jag har väntat på! Jag vann ett Glossy Gloss i deras julkalender, och som vanligt när det gäller e.l.f. så var produkten riktigt fint inslagen. Fick också med ett jättegulligt, personligt kort:
 
Jättegulligt! Och det känns mycket mer roligt och personligt när det är handskrivet. :)
 
Fick dessutom med en söt hjärtformad klubba, e.l.f.-tjejerna är så söta! Själva läppglanset är i färgen Pink Candy, vilket är en superfin, ljusrosa färg. Jag tänkte att jag visar upp det ordentligt i ett inlägg nån dag snart, med swatches, så att det inte blir så himla långt nu. Jag har i alla fall provat det en gång och det ser otroligt fint ut, tack så mycket E.l.f.! <3

Garnier 5 Sec Perfect Blur Primer

Garnier 5 Sec Perfect Blur, ca 140 kr

Jag antar att jag inte är den enda, men jag tycker det är lite svårt att bedöma hur en primer fungerar. För den är ju ändå osynlig, eller hur? ;) Effekten är inte direkt supertydlig, men den finns ändå där. Dessutom är det här den första primern i fullstorlek som jag provar. Därför gör jag inte en riktig recension på denna (inte än i alla fall) utan skriver bara lite allmänt om den. Men jag tycker ändå jag ser en viss skillnad i min hy! För det första är känslan på hyn väldigt skön när man har den här primern på, man blir silkeslen och hyn slätas ut. Det här med att man blir jämnare i huden syns faktiskt, fast självklart inte lika tydligt som när man använt till exempel en foundation. Sminket glider på lätt också, till exempel när man tar concealer så smälter den in i huden väldigt bra.
 
Perioden innan jag började använda den här hade jag inte haft så mycket produkter i mitt ansikte (bara foundation) så jag tänkte inte så mycket på hållbarheten på sminket, vilket en primer ska hjälpa till med. Men så provade jag en dag att inte använda den här, utan bara alla andra basprodukter, och märkte stor skillnad! På eftermiddagen kollade jag mig i spegeln och tyckte att speciellt min näsa såg himla blank och glansig ut. Jag kände mig faktiskt ganska 'gojsig'. Då insåg jag att det måste varit för att jag inte hade primer den dagen, och att jag inte hade insett tidigare hur bra Garniers primer var gällande hållbarheten. När jag har primern på så tänker jag helt enkelt inte på om jag är glansig, eftersom jag inte är det, vilket jag har gjort en del förut. Ni vet när man oroar sig för om man ser ut som en lampa i ansiktet, haha? Det gör jag inte när jag använder den här i alla fall!
 
Om jag ska säga något negativt med den här så är det att man får en hal känsla även på händerna när man applicerat. Det är väl oundvikligt antar jag, och det är inte kladdigt men den är lite jobbigt när man ska få upp fler burkar och tuber.
 
Så om det här hade varit en recension så hade den nog fått ett rätt högt betyg, för jag tycker verkligen om den! Jag har som sagt bara lite svårt att bedöma den, men det här är definitivt en primer jag skulle rekommendera!
 
 
 
 

Testpanel för La Roche-Posay!

La Roche-Posay Physiological Cleansing Gel, ca 139 kr/ 200 ml

I måndags fick jag äntligen hem La Roche-Posays rengöringsgel som jag blivit utvald till att testa! Jag är med i deras testpanel för den, och det jag ska göra är då alltså att testa produkten och sedan recensera den på deras Facebook-sida. För mig som älskar att testa produkter låter det bara superkul! Jag tänkte att jag skulle passa på att recensera den även här på bloggen när jag ändå håller på, så om några veckor kommer det antagligen en recension.
 
Man kunde bli antagen till tre olika rengöringar och den jag fick hem var Physiological Cleansing Gel, som effektivt och milt ska avlägsna makeup och även rengöra huden. Enligt La Roche-Posay ska den passa bra till att ta bort vattenfast makeup med.
 
Jag tycker det låter jättebra, och jag har testat den några gånger än så länge. Tänker inte säga för mycket nu, men den känns fräsch och bra. Dock vet jag inte riktigt om det där med makeupen... Jaja, jag ska testa den ordentligt och så kommer en recension senare!

Batiste torrschampon

Batiste Dry Schampoo Coconut & Exotic Tropical och Cool & Crisp Fresh, 69 kr
 
Mitt hår har känts ganska fett på senaste tiden, det har liksom blivit äckligt dagen efter jag duschat, och då behöver jag torrschampo. Dock tog vårat slut för några dagar sen, paniken haha! Men idag kom syrran hem med två nya från Batiste, en med tropisk doft och en med fräsch doft. Jag har bara provat Batiste nån gång tidigare, och det var ett tag sen, så jag minns inte rikitgt vad jag tyckte men man hör ju i princip bara bra om det. 
 
Jag har inte provat de här än, men den tropiska luktar såå gott av kokosnöt och den fräscha luktar verkligen fräscht så jag ser fram emot att ha dom i håret, och så hoppas jag att doften håller i sig!
 

L'Oréal Paris CC Cream

L'Oréal Paris New Nude Magique CC Cream, ca 169 kr

CC Creamen från L'Oréal Paris fick jag i en Glossybox för ganska länge sen, men tyvärr har jag knappt använt den. Den är till för att dämpa rödhet i ansiktet, och jag är inte så himla röd så det är nog inget jag hade gått och köpt själv. Det är dock inte anledningen till att jag inte har använt den så mycket, utan det beror på att den känns alldeles för mörk för stunden.
 
Den är lite fint grön sådär när den kommer ut (grönt neutraliserar rött), och ska sedan när mar man blandar ut den matcha ens egen hudton.
 
Dock vet jag inte riktigt om jag tycker att den gör det, den blir ju liksom väldigt mörk på mig? Mörk och gul, tyvärr. Det kommer säkert funka till sommaren, men i höstas när jag provade funkade det inte riktigt så jag gissar att vid det här laget är den aaalldeles för mörk för mig. 
 
Dock minns jag att jag tyckte jag fick väldigt jämn och fin hy när jag använde den den där gången, visserligen tillsammans med andra produkter men ändå. Och jag tror inte att färgen var så mörk att man tänkte på det då, men som sagt var det ju ett tag sen, innan den värsta blekheten kom. Men trots det så ville jag inte använda den mer utan att blanda ut med nåt ljusare, eftersom jag inte trivs med tanken på att det kanske ser fjortis-aktigt ut. För det hade det definitivt blivit om jag använde den bara i ansiktet (inte på halsen) när jag är så blek som nu! Det ser man ju på sista bilden; vilken fin fjortislinje. ;)
 
Jag ska i alla fall använda den i sommar och se vad jag tycker om den. Det är lite tråkigt att den bara står orörd nu, men då har jag ju nåt kul att se fram emot!

Läppenna att ta över från syrran

Isadora Perfect Lipliner 42 Plum
Erika hade köpt en läppenna från Isadora som hon inte gillade, hon tyckte den la sig ojämnt på läpparna, så jag fick överta den. Tänkte att jag kan ge den en chans i alla fall! Det är åtminstone en väldigt fin färg, bärigt plommonlila. Dock måste jag hålla med om att den lägger sig liite ojämnt, inte så farligt men det syns kanske lite på bilderna? Den är ganska torr, så när jag ska använda den kommer jag grunda med mycket läppbalsam.
 
Den sista bilden är inte alls bra egentligen, jag vill bara få fram den rätta färgen. Den och bilden där jag swatchat den stämmer, den första på läpparna visar en ljusare färg. 
 
Jag får se vad jag tycker om den här läppennan när jag har testat den lite mer helt enkelt, och då kanske jag återkommer! :)
 

Wantie: E.l.f. Long-lasting Lustrous Eyeshadow

Toast, Gala och Festivity.
 
Nu blir det ett till wantie-inlägg, men det beror på att resten av inläggen jag planerat behöver ljus (till bra foton) och det är tyvärr rätt mörkt när jag kommer hem. Så de kommer upp senare! 
 
Jag har alltid en del saker jag vill ha, och en av dom just nu är E.l.f.'s Long-Lasting Lustrous Eyeshadow, är dock inte säker på vilken färg men nån av dom på bilden! Jag har börjat gilla krämskuggor väldigt mycket efter att jag provat Maybellines On and On Bronze och Pink Gold (swatches på länkarna), älskar formulan och enkelheten att bara applicera ett lager och sen vara klar! Självklart blir jag ju då sugen på att prova ett annat märke också, så nån gång i vår kommer jag nog lägga en beställning med bland annat den här ögonskuggan. :D
 

Wantie: NYX Butter Gloss

Det är jättebra att följa en massa bloggar, för man får så mycket inspiration! Och okej då, man kanske får lite vääl mycket ha-begär då och då, men det är det värt! I alla fall så är mitt senaste "inspirations-ha-begär" NYX Butter Gloss Créme Brulee, ett läppglans som verkar jättefint enligt Linda Hallbergs bilder. Hon tycker att de ger bra med färg, återfuktar och smakar gott, och det låter ju som det perfekta läppglanset! Dessutom tror jag att jag har en liten hung-up på ljusrosa läppglans just nu, så detta ska jag definitivt prova nån gång snart!
 
Är ni nyfikna på NYX-läppglans?

NOTD: Depend nr 039

Nu var det länge sen jag målande naglarna igen, och idag bestämde jag mig för att måla dom helsvarta. Jag har inte varit så himla förtjust i svarta naglar tidigare egentligen, men insåg typ nu att det är rätt snyggt och så passar det ju till allt! Plus att jag kände att jag borde använda svart nagellack nu innan det blir vår, för då tycker jag det kan bli en lite väl mörk färg. 
 
Det blev i alla fall snyggt tycker jag, dock ser det ganska matt ut på den översta bilden och så ser det inte ut i verkligheten, men tyckte bilden blev lite häftig. ;) Har lite dålig koll, men det kan bero på att jag inte hade applicerat något överlack då. 

The Bakery Lipstick Swatches

The Bakery Choco Stick Lipstick No.07
Läppstiftet jag fick i julklapp var från min, enligt henne själv, underbara, fina, bästa, otroliga syster Erika! Och du är rätt bra, haha! ;) I alla fall så är det från märket The Bakery, ett märke jag aldrig hört talas om förut. Själva stiftet är väldigt smalt, och det gör det lättare att applicera och dessutom är det riktigt snyggt tycker jag. Väldigt smidigt. Det är en naturlig färg, som ni kan se swatchad här:
Med blixt
Utan blixt

Jag har väldigt svårt att placera färgen, den är på något sätt lite rosa-nude men ändå mer åt det koralliga, orangea hållet? Har än så länge inte använt det tillräckligt mycket för att kunna avgöra det, men det ser i alla fall väldigt olika ut i olika ljus. Som ni ser så är det rätt orange på blixt-bilden, och mer rosa på den understa. Oavsett vad det är för färg så tycker jag det är väldigt snyggt och enkelt att bara slänga på sig lite snabbt, så tack så mycket bästa syrran! <3

Neutrogena Visibly Clear

Neutrogena Visibly Clear 2-in-1 Wash Mask, 69 kr på apotek

Nu när min rengöring från Neostrata är slut så har jag fått använda annat som jag hittat i badrumsskåpen. Min syster använder den här från Neutrogena som är en rengöring och mask i ett, och jag bestämde mig för att prova den. Än så länge tycker jag verkligen om den! Den är väldigt fräsch i doften och känslan. Det är svårt att förklara, men ansiktet "andas" liksom fräscht när man har sköljt av den, haha! 
 
Den har som små, små mini-peelingkorn i sig vilket jag gillar väldigt mycket! Ansiktet blir liksom helt rent utan att bli irriterat av för hårda peelingkorn. Alltså kan man använda den varje dag. Dock kan den riva upp om man har en finne som precis håller på och läker, så om man vill undvika det kanske man ska ta en paus med en annan rengöring bara medan huden läker sig. Har inte provat den här som mask än, men ska försöka göra det snart! Jag blev jättesugen på att prova Neutrogenas Pink Grapefruit nu också; eftersom den här är så fräsch så tror jag att grapefruktdoften är ännu fräschare!
 
 

Isadora Holiday Shine Bright Swatches

Jag har ju fortfarande några julklappar kvar att visa här på bloggen, och i det här inlägget tänkte jag att vi kan titta på swatches av Isadora-produkterna jag fick i Holiday-kollektionen (den kalla delen):
 
Isadora Eye Shadow Quartet Smoky Eyes 93 Pink
Med blixt
Utan blixt

Ögonskuggspaletten strök jag faktiskt från min önskelista någon vecka innan jul, men då var det redan för sent haha! Anledningen var att jag inte tyckte de såg så fina ut i butik som jag hade trott, men jag är ändå väldigt glad över att jag fick den. Den är faktsikt riktigt fin, och jag har redan använt den en del! 
 
Den vita skuggan är superfin att ha i ögonvrån som highlighter; den öppnar verkligen upp ögat jättefint och får en att se glamourös ut. Den rosa är också lite skimmer-glittrig, men inte lika mycket. Den är jättefin att ha över hela ögonlocket för att få en ljus look. Och den lila måste jag nog säga är "huvudskuggan" i den här paletten, såå fin! Den är rätt så glittrig, och är supersnygg att ha över pennan jag visar här under. Den mörkaste färgen är mer åt det matta hållet, och det är en riktigt snygg färg att ha i globlinjen, dock är den lite ojämnare i pigmentet än de andra.
Isadora Twist-Up Eye Gloss 01 Oyster
Krämskuggs-pennan i kollektionen är jättefin! Den har en lite djupare, grålila ton om man lägger några lager men eftersom formulan är så tunn så kan man också få den mer ljuslila. I början tyckte jag det var lite synd att den är så tunn i konsistensen, men jag upptäckte att det är rätt bra om man vill ha en naturlig look, annars är det ju bara som sagt att bygga upp den. Den är väldigt glittrig, så den passar bra till lite festligare tillfällen. Assnygg att ha under den lila skuggan i paletten!
Isadora Moisturizing Lip Gloss 39 Pink Diamond
Läppglanset har, precis som resten av den här delen av kollektionen, en kall ton i sig. Läppglanset är nog den "kallaste" produkten av dessa enligt mig, med en blå underton. Kallt ljusrosa är en jättefin färg på läppglans som jag faktiskt inte har haft förut, dock behövs ett läppstift under för att färgen verkligen ska komma fram eftersom det är ganska skirt. Trots det ett väldigt snyggt läppglans som är skönt på läpparna!
 
Jag använde ögonprodukterna i min nyårssminkning som ni kan se häär ifall ni är nyfikna, dock var det mörkt när jag fotade så färgerna kom inte fram så bra.

MAC 182

Jag fick faktiskt en till julklapp från MAC, och det var kabuki-borsten MAC 182. Riktigt mjuk och len borste! Den är väldigt tät, så pudret man använder blir mer täckande, vilket jag storgillar! Den är verkligen så där mjuk och fluffig att man liksom kan sitta och klappa den hur länge som helst, haha! Dock upptäckte jag att den inte ska tvättas med tvål, den började färga av sig då (läskigt!) utan man ska använda ett skonsamt schampoo. Riktigt mysig borste som passar perfekt till min E.l.f. Personal Blend Foundation för att få en lite mer täckande look.

Nyårslooken

Såhär såg jag ut på nyårsafton! Hade lite bråttom med och ta bilderna så de är inte så bra, och dessutom har jag dragit upp ljusstyrkan lite eftersom det var så mörkt. Så lita inte helt på färgskalorna! 
 
I alla fall så använde jag mina nya ögonprodukter från Isadora som kommer upp i ett eget inlägg snart. Det blev en väldigt glittrig sminkning, vilket såklart inte ville komma fram på bild. Jag blev i alla fall väldigt nöjd med min lila-glittriga look, och körde på naturliga läppar till det!
 
Produkter jag har använt:
 
Ansikte:

Youngblood Mineral Primer
E.l.f. Corrective Concealer
MAC Pro Longwear Foundation
E.l.f. Personal Blend Foundation
TheBalm Hot Mama Rouge
TheBalm Mary-Lou Manizer
 
Ögon:

MAC Stroke Of Midnight Eyes Warm (till brynen)
Isadora Twist-up Eye Gloss 01 Oyster
Isadora Eye Shadow Quartet Smoky Eyes 93 Pink
Isadora Flex Tip Eyeliner
Marks & Spencer St.Michael Classics Kajal
Make Up Store Multi Lash Mascara
 
 
Läppar:

The Bakery Choco Stick Lipstick nr. 07
 
 

MAC Pro Longwear Foundation!

Jag fortsätter att visa alla mina julklappar (som har med skönhet att göra) och idag tänkte jag visa er min nya MAC Pro Longwear SPF 10 Foundation. Gissa hur glad jag blev när jag öppnade paketet och först såg att det var MAC, sen att det var deras foundation som jag önskat mig! Färgen (NC25) passar mig perfekt; den är inte sådär superduperljus som min Exuviance-foundation var men inte heller för mörk, utan den ger mig lite lagom med färg. Och den täcker såå himla bra! Gud, det är en fröjd att använda den här, det känns så lyxigt! Skavankerna bara försvinner under den! Man blir lite besviken när man tvättar bort den på kvällen och påminns om hur huden faktiskt ser ut, haha! ;)
 
Än så länge har jag använt den 2-3 gånger, och det enda jag kan säga är att jag älskar den och tror den kommer bli en stor favorit!

RSS 2.0