Snyft, mitt läppsyl!

Den här gången ska jag inte göra någon lång recension om mitt läppsyl som är slut, men jag tänkte skriva lite kort om det i alla fall eftersom det var så bra!
 
Det är det till vänster och det är från Yves Rocher, från deras julkollektion som de hade. Det är i smaken Vanilla Lemon och det är faktiskt väldigt gott även fast det är en otippad blandning. Det är ganska tjockt och passar bra till vintern, och jag tycker det återfuktar superbra.
 
Egentligen är det väl typ som de flesta andra läppsyl, men lite bättre. Vissa läppsyl torkar ju nästan ut läpparna konstigt nog, men det här gör verkligen inte det. Billigt var det också, ca 20 kr.
 
Det är lite sorgligt att det är slut (fast det betyder ju att man snart kan köpa nya läpprodukter! :D), och att det var i deras julkollektion som uppenbarligen inte finns längre. Dock kanske det kommer tillbaka nästa jul, och de har säkert nåt liknande.
 
Nu har jag i alla fall mitt solskydd från Apoteket att använda, och det verkar helt okej. Har spf 30 också, toppen!

Vardagslyx

Ibland får man faktiskt unna sig lite lyx mellan all skolstress och nationella prov... :)

En ny chans!

Jag vet inte om jag har skrivit nåt mer om gellacken på bloggen sen jag köpte dom, men jag har i alla fall inte varit jätteförtjust i dem. Visst, de satt bra sist jag använde dem, men så fort man målade det minsta lilla utanför så gick det att dra bort hela "nageln". Sjukt irriterande för någon som jag som inte kan sluta pilla när jag väl har börjat!
 
Men nu tänkte jag ge det en ny chans (och försöka att inte pilla så mycket!). Tycker trots allt det skulle vara skönt att slippa det här med att nagellacket går upp i kanterna hela tiden.
 
Målade i ljusrosa den här gången :D
 
Tycker ändå jag fick till lacket någorlunda jämnt den här gången, men jag har redan petat upp litegrann (ouupss!). Jag målade dom alltså igår. Ska fylla i det jag petade bort ikväll, så berättar jag om några dagar, när jag förhoppningsvis har bestämt mig för om jag tycker om gellack eller inte, hur det har hållit sig. 
 
(Och ja, jag ska försöka fixa bilderna så de inte ligger så mycket till höger hela tiden. ;))

Maybelline Color Tattoo

 
Nu känns det som jag har köpt en massa grejer, men inte visat dem här så jag ligger lite efter. Men i alla fall, den här ögonskuggan köpte jag för några veckor sedan. Det är Maybelline Color Tattoo i färgen On and on bronze. Mamma hade 20% rabatt på skönhetsprodukter på Lindex, så då köpte jag denna eftersom jag hade varit lite nyfiken på den. Och jag ångrar mig verkligen inte, den är suuuperfin! Den är lätt att applicera också, eftersom det är en krämskugga. Så här ser den ut:
 
 
Jättefint skimmer tycker jag. På handen har jag tagit ganska mycket, men tar man lite mindre så passar den perfekt till vardags. Kommer användas mycket, garanterat! 
 
Finns på ställen som Lindex och Kicks, 99 kr. 

Soo cute!

Herregud vilken gullig kopp-ställning jag hittade i köksskåpet! Heh, mamma var lite tveksam om att jag skulle ha smink i den, men läit mig ändå använda den. Först tänkte jag bara ha lite random sminkgrejer i den, men sen kom jag på att det skulle vara mycket gulligare med bara en massa läppgunk. Jag är supernöjd, det blev liksom det lilla extra! :))
 
I den ena lilla koppen har jag mitt Victoria's Secret-läppglans (jättesnyggt och jätteglansigt :D), ett kletigt från IsaDora och några från tidningar.
 
I den vita koppen har jag några glans och några läppbalsam. Det tubformade är från Lindex.
 
I den gröna koppen har jag bara läppglans. Två från LipSmacker och resten från tidningar. Personligen tycker jag att glansen som kommer med tidningar duger bra, det är väl mer när det kommer till saker som foundation och hudvård som man borde köpa grejerna. (Det som sticker fram är från en annan kopp).

Newfixed

Såhär såg mitt golv ut förut idag, när jag fick dille att städa litegrann på mina sminkhyllor. Inser nu att jag har ganska mycket smink och andra skönhetsprodukter... Men skulle inte tacka nej till mer! Tror man blir mer blind för hur mycket smink man har, ju mer man får liksom. Fast lägger man ut det såhär så ser man ändå att det är en hel del...
 
Menmen, jag fixade i alla fall lite, och de flesta hyllorna ser ungefär likadana ut som förut, men jag tänkte visa en söt liten grej.
 
Hittade den här lilla burken/kannan/muggen/vad-man-nu-vill-kalla-det, och tänkte att den skulle passa perfekt att ha penslar och borstar i. Och det gjorde den!
 
 
 
Sen glömde jag att visa en till sak jag hittade i mammas sminksamling i förra inlägget. En pensel från Yves Rocher. Vet inte om den kanske är till för concealer eller så, men jag tycker den passar perfekt som vanlig ögonskuggspensel. Jag hade ändå annars behövt köpa en ny, vill nämligen ha en för ljusa skuggor och en för mörka.
 

Nytt gammalt

Hjälpte mamma att rensa i sitt sminkskåp idag, och passade på att ta det som hon inte ville ha längre. ;)Visserligen är väl det här sminket ganska gammalt, och jag vet att man inte ska använda gammalt smink, men sånt orkar jag inte bry mig om just nu.
 
Det är i alla fall två läppstift och två läppennor (de hör dock inte ihop!). Jag har swatchat dem här:
 
De översta är läppstiften och de understa är läppennorna. Det ljusa läppstiftet är från ett märke som heter BWC (? ingen aning om vad det är!), den röda läppennan är från IsaDora och de andra två är från Luminelle (tydligen något man i alla fall har kunnat köpa på Yves Rocher).
 
Jag vet egentligen inte riktigt med det mörka läppstiftet, men resten ska jag nog få användning av. :)

RSS 2.0