Ny sprutdeo från Dove

Den här deon, Dove Natural touch Dead sea minerals, fick följa med mig hem förra veckan. Jag har aldrig använt en sprutdeo förr, och jag tyckte de verkade smidiga så jag köpte en. Det skönaste är att man kan använda den även fast man är lite äcklig, utan att smutsa ner den. Och den här luktar jättegott! Visst, den luktar kanske lite väl mycket, men den är fräsch. Det enda dåliga är väl kanske att den är lite stor och klumpig. Och det kan göra lite ont när man sprutar i början (det är kallt!), men man vänjer sig nog.
 
Finns lite överallt antar jag (jag köpte den på Lindex), och kostar ca 40 kr.

Victoria's Secret

Oj, höll på att glömma att visa vad jag köpte på Victoria's Secret när jag var i New York! Min kompis skulle få en del av det jag köpte, så jag ville inte visa det direkt när jag kom hem.
 
Det var ett superduperbra erbjudande; tror det var 6 body mists/body lotions för 20 dollar (alltså typ 140 spänn :O), och då fick man också en till produkt på köpet. Så min syrra och jag köpte några saker var. Jag köpte två body mists och dessutom ett läppglans (läppglanset var inte med i erbjudandet), och så en body mist och en body lotion till min kompis.
 
 
 
 
Mistsen luktar väldigt starkt till en början, men efter ett tag sjunker de in. Gillar't!

Vichy Normaderm

Här kommer det jag köpte igår! Jag har läst lite om Vichy Normaderm, och hela serien ska motverka bland annat stora porer och fet och blank hy. På bilden har vi rengöringen och ansiktsvattnet. Testade dem imorse, och de verkar vara bra. Gel-rengöringen känns ganska mycket som vanlig handtvål, fast inte så uttorkande, och vattnet, upptäckte jag efter att jag använt det, innehåller alkohol! Oups, som jag så duktigt sa till ansiktsbehandlings-tjejen igår, "man ska inte köpa produkter med alkohol i".... Jaja, jag har i alla fall inte blivit sådär röd och irriterad i huden som jag ibland kan bli.
 
Vichy Normaderm Rengöringsgel ca 149 kr
Vichy Normaderm Skintonic ca 139 kr
 
Dagkrämen och nattkrämen. Jag har bara provat dagkrämen än så länge, och den känns väldigt återfuktande. Åtminstone jämfört med The Body Shop-krämerna jag hade förut. De återfuktade ju knappt alls, kändes bara som de snodde fukt från mig. I alla fall, dagkrämen kändes mjuk och bra, och jag hoppas att nattkrämen känns extra vårdande eftersom jag enligt p.a.u.s.-tjejen behövde mer fukt.
 
Vichy Normaderm Dagkräm ca 169 kr
Vichy Normaderm Nattkräm ca 169 kr
Finnkrämen köpte mamma till mig häromdagen, och den har jag faktiskt redan använt ett par gånger. Den är blå (läskigt!) men jag kan faktiskt säga att jag har sett resultat av den, och den irriterar inte min hud som Basiron gjorde!
 
Vichy Normaderm Anti-Spot Concentrate ca 139 kr
 
Det finns även en anti-age-dagkräm och 3-i-1-rengöring i serien. Priserna kan variera lite mellan internet och affärer.
 
Obs! Serien går snart ut, så om du vill prova den är det nog dags att göra det snart!

Ansiktsbehandling på p.a.u.s

 
Igår var jag på en superskön ansiktsbehandling på p.a.u.s. Köpte något vanligt paket som innehöll peeling, portömning, mask, massage och syrabehandling. Allt kändes skönt och avslappnande, ända tills portömningen kom. Herregud vad ont det gjorde! Det kändes som man skulle klämma bort hela mitt ansikte, haha. Men det kändes fräscht efteråt, och masken svalkade av. Jag känner mig fortfarande väldigt mjuk i ansiktet.
 
Tjejen som gjorde behandlingen berättade att jag hade torr ythud, och därför blev det extra svårt att klämma pormaskarna. Hon sa också att jag borde lägga pengar på hudvårdsprodukter man kan köpa hos hudterapeuter, inte från apotek. Hm, vem kan det ha varit som direkt efter behandlingen sprang iväg och köpte nästan en hel hudvårdsserie på apoteket? Hehe, jaa, hon sa att jag inte skulle, men hon ville väl att jag skulle handla dyra saker hos dem. Själv tror jag faktiskt inte att märket spelar så stor roll.
 
Behandlingen i helhet var väldigt skön, och jag skulle absolut kunna göra det igen: jag har ju babylen hud! Serien jag köpte på apoteket får ni se i ett annat inlägg, ha det bra!

Delad eyeliner

 
Fick nån plötslig impuls att göra något kreativt med eyeliners, så det fick bli en tvådelad i svart och silver. Upptäckte förresten att om man "drar" i ögonlocket (som de flesta brukar göra) och målar ett slarvigt streck, och sedan öppnar ögat och målar resten medan det är öppet så blir det mycket snyggare! Och lättare att måla ända inifrån blir det också. :)

Vilka färger....?

Ska försöka mig på att göra ombre-nails (första gången!). Får se hur det går, men nu har jag lite svårt att välja färger... Funderar på de här:
 

Eller de här:
 
Alltså, antingen vit och ljusgrön eller vit och lila. Syns förresten typ inte att det är mörklila, men det ser ut såhär:
 
Uppdaterar nog om hur det blev senare, om det blev snyggt såklart! ;)

Nymaskad!

 
Som ni ser så provade jag en ny ansiktsmask idag, Farewell the Scarlet Pimplehell från Anatomicals (finns på Kicks). Tyvärr luktade den inte så gott. Ska jag vara helt ärlig så luktade det som att man hade kiss i ansiktet. Inte särskilt kul att gå runt med den lukten i fejset i en kvart.
 
Dock kändes den faktiskt väldigt återfuktande, och om jag fortsätter ta sådär tunna lager som jag gjorde idag kan den nog räcka länge. Då hoppas jag att jag hinner få en uppfattning om den är värd pengarna trots lukten(eller stanken, snarare)!

Chocomania

Hoppar in i duschen med min scrub från The Body Shop, den luktar himmelskt...!
 
(Kolla på burken, "don't eat" haha! Fast den luktar så gott så det är nära på. ;))

RSS 2.0