Too Faced Palettes

Nu har det blivit väldigt mycket snack om wanties på sistone, men det börjar ju faktiskt bli dags att tänka på vad man ska önska sig i julklapp tycker jag. (?)
Jag är sjuukt sugen på en Too Faced-palett, och kollar just nu in Too Faced Natural Eye Palette och Too Faced Romantic Eye Palette. Tycker båda är grymt fina, men det lutar nog ändå mest åt Natural-hållet.
 
 
 
Natural Eye Palette ser superfin ut, med naturliga men ändå några lite mörkare färger. De stora ögonskuggorna kan säkert användas till rouge, highlighting och bronzing också. Många av färgerna i den här paletten är skimriga, vilket jag tycker är såå fint. Tror denna är perfekt till vardags (och många fina färger att använda i globlinjen finns det också)!
 
Romantic Eye Palette är också jättefin, men med lite mer kalla färger. Det finns något för alla, båda mörka och ljusa färger och något däremellan. På ett sätt vill jag gärna ha lite mörkare färger att experimentera med, men samtidigt vet jag att det jag använder mest i slutändan är naturliga färger, så jag vet inte om alla färger i den här skulle komma till användning. Ändå en superfin palett!

Revlon Lip Butter

ColorBurst Lip Butter
Lite efter sådär börjar jag bli riktigt sugen på att skaffa mig ett Revlon ColorBurst Lip Butter! Har hört så mycket bra om dom nu att jag inte tror jag skulle ångra mig om jag köpte ett. De ska ju vara mjukgörande samtidigt som de ger lite färg, perfekt! 
Tror jag ska önska mig ett (eller flera haha!) i julklapp, men vet dock inte vilken färg än. Ska spana runt lite mer och försöka bestämma mig för vilket som är finast.
 
Det kommer inte bli så bra uppdatering i helgen eftersom jag ska till Öland. Kommer hem på söndag, och då kanske det kommer upp något inlägg. Hoppas det går bra!

Honeymania


 
Jag hoppas inte ni har missat att The Body Shops nya serie Honeymania kom ut idag? Det har blivit ett väldigt populärt ämne på många bloggar, och jag har själv inte luktat på produkterna än men jag vill göra det så snart som möjligt. Jag gillar söta dofter, men de ska inte vara för sliskiga så det kan bli intressant att se vad man tycker.
 
Alla produkter i serien ska vara fuktighetsbevarande och innehåller ekologisk Community Fair Trade-producerad honung från Etiopien. Många fick ett prov på body buttern i senaste Glossyboxen, men tyvärr inte jag. Får gå och titta på dom och se om jag vill ha nåt helt enkelt. 
 
Serien innehåller:
  • Body Butter 185 kr
  • Body Scrub 200 kr
  • Bubble Bath Melt 160 kr
  • Eau De Toilette 155 kr
  • Lip Balm 60 kr
  • Shower Gel 85 kr
  • Soap 40 kr

Dock har de just nu rea på hemsidan, så det är lite lägre priser! 
 
Kommer ni prova något ur serien?
 

NOTD: Depend

Tänkte lite snabbt visa upp ett av nagellacken jag fick när mamma rensade sitt sminkskåp, och det är detta från Depend. Dock vet jag inte riktigt vilket nummer, det hade skrapats bort...
Färgen är lite mörkare i verkligheten, och är fint nude-aktig. Tyvärr la den sig lite ojämnt eftersom mina naglar är lite ojämna just nu, men också för att själva lacket var svårt att få jämnt.
 
Det började flagna redan dagen efter jag hade målat på (och då hade jag gjort det på kvällen), så jag blev riktigt irriterad på det, och skulle kanske inte rekommendera det trots att det är en ganska snygg färg.

Smashbox Makeup-rådgivning

 
Hmm.. bilderna blev lite mysko...
 

I fredags var jag och Nea på stan och blev sminkade av en make-up artist från Smashbox (bara med Smashbox-smink såklart) och här är resultatet! Det blev jättefint och skuggorna var superbra pigmenterade. Jag fick prova ett lite förstorande läppglans och det stack en del kan jag säga! Vet inte om just det funkade jättebra, men sminkningarna var väldigt fina. :)
 
Om ni har missat det så åker make-up artister runt och har rådgivning med olika märken på Kicks, så kolla in det!

Vichy Liftactiv Serum 10

Idag har jag äntligen fått hem mitt lilla prov från Vichy, som jag var en av 1000 att få, och det är på ett ögon- och fransserum. Tuben och en av påsarna innehåller alltså deras fransserum, och en av påsarna ett serum till ansiktet (som jag ju tyvärr inte kan använda än).
 
Egentligen är serumet till för att få bort rynkor och motverka åldrande i huden, och det behöver jag ju inte direkt, men ögonen kan säkert se piggare ut och fransarna ska ju få sig en boost!
 
Har egentligen inte så mycket mer att säga nu, utan jag återkommer när jag har testat ett tag helt enkelt! :)

Nivea gentle Eye Make-up Remover

Nu när min eye make-up remover från L'Oreal börjar ta slut så passade jag på att köpa en ny, denna  från Nivea. Har provat en annan remover från Nivea men tyckte inte så mycket om den, så det ska bli spännande att se hur den här funkar! Den luktar i alla fall sådär Nivea-gott som alla deras produkter gör, och ska vara snäll mot huden vilket låter bra. :)

Wantie: Urban Decay Naked Palette 2

Jag tror verkligen inte att jag är ensam om det här, men en av mina största wanties just nu är Urban Decay Naked Palette 2. Ser ni hur fin den är!? Just på den här bilden tycker jag inte att skimret i en del av färgerna kommer fram ordentligt, men ändå. Man ser ju att det är typ världens finaste färger.
 
Först velade jag länge vilken jag helst skulle önska mig i julklapp (ja, jag funderar redan på det), 1:an eller 2:an. Jag tänkte att jag kanske inte passade så bra i lite kallare färger som det är i 2:an, men jag tycker faktiskt färgerna i den är finare, så denna ska jag önska mig! Dessutom är förpackningen bättre och snyggare än 1:ans, och man får med en bra blending brush (och ett läppglans).
 
Det är en helt perfekt mix av färger; det finns naturliga, ljusa till vardags, lite mörkare, skimriga till fest och några matta skuggor. Att det finns en matt svart är ju perfekt, då kan man använda den som eyeliner. Jag skulle älska att använda någon av de ljusare färgerna till vänster över hela locket, och sedan ha en lite mörkare brun nyans i globlinjen. Ah, kärlek!
Jag hoppas såå mycket att jag får den i jul! =D
 
Är ni också försälskade i Urban Decay-paletterna? Vilken skulle ni helst vilja ha? :)
 

Kicks Professionals Blending Brush

 
Kostar 99 kr på Kicks.
 
Häromdagen köpte jag en blending brush, faktiskt min första, för jag kände att jag verkligen behövde en. Det är svårt att få mjuka övergångar i sotningar med vanliga platta penslar, så det var verkligen dags för en sån här! Jag ville inte lägga ner allt för mycket pengar på borsten, så det fick bli Kicks egna variant som jag bara betalade ca 75 kr för tack vare en rabattkupong. =D
 
Har provat den några gånger nu och den känns väldigt bra, det enda negativa är väl att den kanske känns lite stickig men det kan jag stå ut med. Man märker verkligen att ögonskuggorna lägger sig så mycket finare än med vanliga penslar!
 

Nygamla nagellack!

Herregud, nu har jag ännu fler nagellack haha! Mamma rensade bort en del, så då tog ju jag självklart dom. :D 
Jag har många nagellack jag inte har visat er än, och nu har jag ännu fler så det börjar bli lite stressigt hehe! Det är i alla fall ett från Oriflame, två från Depend, ett från Mavala och ett från H&M. Gillar alla färger så snart ska jag sätta igång att testa dom. Ska dock vila mina naglar med lite olja och stärkande baslack ett tag nu, det har blivit väldigt intensivt för dom på sista tiden. ;)
 
Förlåt för att bilden hamnar snett - igen!
 

Make Up Store Multi Lash Mascara

 
Denna mascara köpte jag igår, eftersom jag hade en rabattkupong på den och den gick ut igår! Nu kostade den 105 kr istället för 155, fast det rekommenderade priset hade varit 85 kr med rabatt, men jaja... Nöjd är jag med den i alla fall! Jag har använt den idag och jag fick såå långa fransar och det blev inget kladd, tänkte jag skulle visa er imorrn i dagens look. Än så länge kan jag bara rekommendera den!

Ralph Lauren Cool

Min übersnälla kompis Nea gav den här parfymen till mig, helt random! Hon sa att hon inte använde den för att den inte passade henne, och att jag kunde ta den. Blev såå glad, och om du läser det här Nea så ska du veta att du är världens snällaste. <3 
 
Den passar faktiskt väldigt bra på mig, och om jag känner mig själv rätt kommer jag använda den här väldigt ofta, för herregud så gott den luktar! Superfräscht, nästan lite åt de gröna DKNY-parfymernas håll när den sitter på! Om man ändå kunde sätta doftprov på en blogg, haha. Den är så god, och kommer säkert bli en favorit. =D
 
 

NOTD: Party Purple

Vet att bilderna inte är de bästa, tog dom nämligen igår kväll... Well well, ni ser nog att lacket är snyggt i alla fall? :) Det är e.l.f.'s Party Purple som jag fick från deras Giveaway Bazar, och det är en väldigt fin, mörklila färg. Ser nästan lite svart ut på håll, men tittar man närmare ser man att det är lilaglittrigt.
Som jag tror att jag har sagt tidigare så gillar jag inte när ljusa lack är glittriga (det känns lite väl gullegull för mig) men på mörka lack är det såå snyggt! Tyvärr var inte hållbarheten på det här lacket så bra. :/
 

NOTD: Flamingo

På bilden har jag två lager.
 
Nu har jag haft mitt Claudia-lack som jag fick i Glossyboxen ett par dagar, och det är en ganska fin färg. Dock inte så speciell, och jag har andra rosa som jag gillar bättre men det är absolut helt okej! Färgen heter Flamingo och det är faktiskt en ganska så flamingo-rosa färg.
 
Det stod på Glossybox-kortet att det skulle vara en bred pensel, vilket det verkligen inte är. Det är en smal pensel men det passar bra nu när jag har rätt så långa naglar, det gjorde appliceringen enkel. Hållbarheten är tyvärr inte särskilt bra, det började skavas bort redan andra dagen, och tredje dagen såg det liksom inte fint ut längre. Ett helt okej lack, men jag kommer nog inte köpa några fler från Claudia.

Saker att unna sig

Som jag nog har berättat så använder jag en särskild hudserie för akne-hy, och det innebär att jag bara för använda min Exuviance-foundation i ansiktet. Jag får inte använda nåt annat, varken rouge, puder, highlighter osv. Det är ganska tråkigt när man är en skönhetsnörd som jag och bara vill prova allt! 
 
Så som en liten belöning till mig själv när jag inte behöver använda serien mer (kanske om något år?) så tänkte jag unna mig några lite finare grejer av sånt jag inte har kunnat använda nu. Det har jag hakat upp mig på just nu är...
 
  • Too Faced bronzers och rouge, vet inte exakt vilken än men vem vill inte ha Too Faced??
  • Ett rouge från MAC
  • En highlighter från MAC
  • Baked blush från e.l.f.
 
 

Wen som balsam

Den här produkten från Wen fick jag i min första (tror jag) Glossybox, och jag har skrivit en recension om den här. Tyckte ju inte att den funkade i hela håret eftersom det blev fett direkt, så på senaste tiden har jag bara använt den som ett vanligt balsam i topparna. Tycker att det funkar bra som balsam, det blir lättutrett, men ingen jättestor skillnad mot andra balsam. 
 
Jag tänkte bara berätta för er att man kan få användning av den trots allt, men jag skulle inte rekommendera er att köpa den!

Dagens look: Yes Love

Den här sminkningen gjorde jag egentligen för ett tag sen, men den kommer inte upp förrän nu! Jag ville testa eyelinern från Be a Bombshell som jag fick i min senaste Glossybox, så då passade jag på att leka lite med mitt smink. ;)
 
Produkter jag använt:
 
Ansikte:

Exuviance Skin Caring Foundation
e.l.f. Corrective Concealer
 
Ögon:

Yes Love Eyeshadow Palette
Be a Bombshell Onyx Eyeliner
The Body Shop Super Volume Mascara
Maxfactor Masterpiece Max Mascara
 
Kommer inte riktigt ihåg vad jag hade på läpparna, men tror det är No7 Moisture Drench Waterlily!
 
 

Sminkförvaring med Glossybox

Läpphyllan, med läppglans i lådan.
Ögonhyllan, med lite eyeliners, ögonskuggor, fransböjare osv i lådan.
Bas- och hårhyllan, i lådan har jag lite olika produkter.
På parfymhyllan har jag ingen låda, men tänkte jag kunde visa den ändå.
 
Jag har gjort om lite i mina sminkhyllor nu, och äntligen hittat nåt att använda mina Glossybox-lådor till. Kände att det blev lite rörigt på hyllorna när alla läppglans, ögonskuggor osv stod för sig själva. Det var lätt att jag råkade fälla någon och så trillade alla ner, så nu får de ligga i sina lådor istället! Just nu tycker jag det är bra såhär, men jag kommer säkert ändra om nån annan gång, jag behöver variation! ;)
 
Hur förvarar ni ert smink och era skönhetsprodukter?
 
 

Lush Bubblegum Lip Scrub

Kan bara tipsa om den här läppskrubben från Lush! Jag har aldrig tidigare haft en riktig läppskrubb, utan jag har skrubbat med olja och socker, men det blir lite krångligt att hålla på och blanda till varje gång. Därför rekommenderar jag verkligen den här till alla, för nu när det börjar bli kallare ute blir också läpparna torrare. Man blir mjuk om läpparna, och dessutom är den ätbar och såå god!
 
Finns på Lush för 89-99 kr.
 

Gårdagens look: Fair

Igår var det klassfoto, så jag sminkade mig lite mer än jag brukar göra annars. Det fick bli en eyeliner och lite ljusa skuggor tillsammans med ljusrosa läppar. Är faktiskt riktigt nöjd!
 
Produkter jag använt:
 

Exuviance Skin Caring Foundation
e.l.f. Corrective Concealer
 
Ögon:
 
Wet n Wild Concealer
Lumene The Colours I Love Makeup Kit
Yes Love Eyeshadow palette
L'Oreal Gel Intenzia Eyeliner
Isadora Inliner Kajal Blonde
The Body Shop Super Volume Mascara
Maxfactor Masterpiece Max
 
Läppar:
 
Yves RocherFlawless Lip Liner
No7 Moisture Drench Waterlily
 
 
 
 

E.l.f. Nail Polish

Om man är medlem på e.l.f.'s hemsida så kan man ibland lyckas (om man är snabb) få hem lite produkter gratis från märket, och det är vad jag har gjort! Idag fick jag hem ett jättefint nagellack som jag hade "beställt":
Det heter Party Purple och är en jättefin mörklila nyans med massa glitter i.
 
Jag har inte alls många glitterlack, och det beror väl mest på att de jag har är ljusa och kanske liite barnsliga, men när det är ett mörkt lack tycker jag det är jättesnyggt! Ska bli spännande att prova ett nagellack från e.l.f. också eftersom jag aldrig har gjort det förut. Kommer visa det i en NOTD snart!
 
 

MAC Hot Gossip

 
(Dålig bild, men det här är hur färgen ser ut i verkligheten!)
 
Nu kommer äntligen den roliga delen av shoppingen i Göteborg! Äntligen har jag köpt mitt första MAC-läppstift (och faktsikt min första MAC-produkt överhuvudtaget)! Det är såå fint! Jag vet att färgen ser jätteljus ut på första bilden, och färgen är egentligen mer som på den mörkare bilden men jag ville att ni skulle se hur fin hylsan är och allt. ^^
 
I alla fall så är det ett cremesheen, så det är krämigt och ganska tjockt, men det sitter också bra! Det är den perfekta rosa färgen, bara lite mörkare än läpparna och med lite skimmer. Det syns att man har det, men det är inte nåt som drar blickarna till sig direkt. Det var absolut värt sina 200 kr, det har blivit ett typiskt sånt där läppstift jag sträcker mig efter, verkligen en ny favorit! =D
 
 

Beautybird Active Foot Gel

Fotgelen jag fick i en Glossybox för några månader sen förstår jag mig helt ärligt inte på, haha. Det ska vara en svalkande gel som kyler fötterna, men jag tycker inte den svalkande känslan är speciellt stark. Det enda riktigt svalkande är väl när man viftar på fötterna precis när man smort in dom, men lite mer ska väl ändå en fotgel göra?
 
Sen stör jag mig på att den inte återfuktar nåt, vilket den inte säger att den ska heller, men varför ska jag då ha den här produkten? Nu låter det som den är jättedålig, men det är bara det att jag inte ser nån mening med att köpa en sån här produkt, för jag är i alla fall inte i ett så stort behov av svalka. Jag har faktiskt inte använt den här alls mycket sen jag fick den.
 
Är det nån annan som har provat den? Vad tycker ni i så fall?

NOTD: I Want More

Utan blixt inomhus, det här är den mest "rätta" färgen.
 
I solljus utan blixt.
 
Nu blir det en till NOTD, men jag har lite torka just nu tyvärr! Jag målade i alla fall naglarna med Sephora-lacket "I want more" idag. Det är syrrans nagellack som jag lånar den här gången. :)
 
Minns ni Lancôme-lacket jag visade för inte så länge sedan? Jag tycker det här är liite likt det, men med en ljusare och mer klarröd ton. Tycker det är jättefint och superglansigt, så nu återstår bara att se om det håller bra också!
 
 

Nödvändiga (typ) grejer

I helgen var jag i Götlaborg så självklart blev det lite shopping! Idag tänkte jag visa det mest nödvändiga (hehe) som jag köpte, och snart kommer ni få se nåt som åtminstone jag tycker är sjuukt kul! 
 
I alla fall så köpte jag en ny sprutdeo från Rexona, eftersom mina andra sprutdeos har tagit slut. Visserligen har jag en roll-on, men jag tycker det känns ofräscht! Har aldrig provat någon från Rexona förut, så därför fick det bli den här. Tror den kostade runt 50 kr.
 
Sen blev jag lite sugen på att prova ett läppsyl från Burt's Bees, så det fick bli ett sånt också. Har väl kanske några andra läppsyl, men jag behövde det i alla fall nästan. Typ. 
Det verkar bra än så länge, men jag hade tänkt mig att det skulle lukta typ sött, honung (för bees antar jag), men det är faktiskt mintdoft. Aja, tycker som sagt om det ändå! 

NOTD: Oh La La

Utan blixt
 
Med blixt, bara för att visa det guldiga skimret.
 
Hej och förlåt för dålig uppdatering igen! Nu har jag i alla fall nya naglar att visa upp, och de är målade med H&M's Oh la La. Älskar den här färgen, den är lite korallrosa och i solen (eller med blixten) kan man se det guldiga skimmer-glittret, jättefint! Här har jag målat två lager, men det går bra med ett också.
 
 

RSS 2.0