Krämprodukter!

Något jag verkligen fått dille på den senaste tiden är krämprodukter! Jag vet inte vad det är, jag har helt enkelt bara dragits till dem. Jag ville gärna prova bland annat MaxFactors Whipped Cream Foundation, men det har inte blivit av än. Däremot har jag en del andra krämprodukter som jag tycker mycket om!
 
Krämögonskuggor tycker jag är så smidiga att använda; det är bara att stryka på ett lager och så kan man gå, det räcker liksom med det. Krämrouge har jag inte använt så mycket än (på grund av Neostrata-grejen fram och tillbaka), men när jag väl får in vanan tror jag även de kommer bli favoriter. Om inte annat är de ju väldigt vackra att titta på, haha!
 
Det roliga är att man kan använda dem som ögonskuggor istället, och om man har passande färger på krämskuggor kan man ha dem på kinderna istället. (Okej, det kan man göra med vanliga skuggor också, men ändå.) Och ett annat tips är att använda läppstift som rouge, eller krämrouge som läppstift. Man kan kombinera mycket mer än man tror!
 
Här är produkterna på bilden:
 
  • NYX Jumbo Eye Pencil Yogurt
  • E.l.f. Cream Blush Vixen 
  • E.l.f. Jumbo Eyeshadow Stick Bali Bound
  • E.l.f. Primer Eyeshadow Sexy Silver
  • Maybelline Color Tattoo On and on Bronze
  • Isadora Twist-up Eye Gloss Oyster
  • E.l.f. Long-lasting Lustrous Eyeshadow Gala

Gillar ni krämprodukter?
 

Make Up Store Microshadow Nox

Min snälla kompis Katrina gav den här ögonskuggan från Make Up Store till mig förra veckan, eftersom hon inte använde den längre. När jag hörde att hon hade en MUS-skugga hon inte använde blev jag helt exalterad, haha! Den är nu adopterad och väl omhändertagen hos mig. ;) Den var lite trasig och det översta lagret går lätt sönder, men den går ju fortfarande att använda! Jag aldrig förut provat någon ögonskugga från MUS och jag är glad för varje tillfälle att prova något nytt, så tack så mycket Katrina! =D
 
Färgen heter Nox och är en såå himla fin rosa färg med guldigt skimmer i. Den är verkligen perfekt nu till sommaren när jag har kommit in i min rosa-smink-period. Jag har redan använt den mycket, och den passar perfekt över min krämskugga från Maybelline, Pink Gold. Skimret i skuggan kom inte fram så bra här, men i swatchen här under ser ni bättre:
 
Det är verkligen den perfekta rosaskimriga färgen, som jag tror jag kommer använda mycket! Det är väldigt generöst med produkt i MUS's ögonskuggor också, 3,5 gram är väldigt bra! Som jag sa kommer jag nog främst kombinera den med krämskuggan från Maybelline, men jag kan tänka mig att den här färgen kommer passa väldigt bra ihop med Urban Decay Naked Palette 3 som jag kanske beställer om ett tag... ;)
 

Shoppat från NYX!

 
Jag var ju i Stockholm i helgen, och det jag mest suktade efter egentligen var Urban Decays Naked Palette 3, men de sålde inte Urban Decay på Sephora! Gissa vem som blev besviken? :( Funderar på att beställa den istället faktiskt. Det blev inte bättre av att jag inte hade spanat in något annat jag verligen, verkligen ville ha, så jag köpte faktiskt inget på Sephora konstigt nog. 
 
Lite sorgligt, men jag tröstshoppade lite på NYX istället, där jag ändå hade tänkt köpa några produkter! Det jag köpte var:
 
  • NYX Butter Gloss Vanilla Cream Pie
  • NYX Butter Gloss Éclair
  • NYX Highlight & Contour Powder
  • NYX Soft Matte Lip Cream Istanbul
  • NYX Jumbo Eye Pencil Yogurt

Det blev alltså rätt mycket från den lilla butiken istället! De olika läppglansen har jag hört mycket bra om, så jag var tvungen att prova dem, och krämskuggan är också väldigt populär. Highlight & Contour-pudret har jag aldrig sett förut, men tjejen i kassan sa att den också var väldigt poppis. Kände att jag behövde ett bra contourpuder att göra ordentliga skuggningar med (som inte blir orangea!), så därför köpte jag den. Jag ska visa er alla produkterna närmare med swatches, ska bara försöka hitta bra ljus att fota i! :)
 

Förlåt

Hej och förlåt för att uppdateringen har varit ganska usel på sista tiden. Det beror mest på att jag har haft en massa i skolan nu, mycket NP och så vidare, och inte haft tid eller motivation till bloggen. Gör jag inlägg ska de ju helst vara bra, och då krävs lite tid! :)
 
Nu är i alla fall alla NP över, vi hade det sista (matte i 4 och en halv timme) idag, men jag har fortfarande lite vanliga prov kvar. Så det blir nog inte superduperbra uppdatering på ett tag, men imorgon ska jag till Stockholm och shoppa så jag kommer jag absolut visa vad jag köpte då! Hoppas ni förstår att skolan faktiskt går före, och jag kommer bli bättre på bloggandet snart igen. :)

Dagens Look: Punk

Imorgon ska jag vara med och sminka på Stinas systers modevisning, och temat är punk! Övade därför lite idag, och så här blev resultatet. Jag är väldigt nöjd! Gillar det mörka under ögat och "utvingningen" i yttre ögonvrån. Det är kul att göra något lite mer extremt och mörkt ibland, som omväxling! :) Har endast använt mig av skuggor från min Urban Decay Naked Palette 2 i denna sminkning. 
 
Jag har använt:
 
Ansikte:

Exuviance Skin Caring Foundation
 
Ögon:

Urban Decay Naked Palette 2 (Foxy, Bootycall, Tease, Pistol, Blackout)
L'Oréal Gel Intenza Eyeliner 01 Pure Black
Svart kajal från tidning (måste köpa bättre!)
IsaDora Big Bold Mascara
 
MAC Stroke Of Midnight Eyes/Warm (Socialite, Midnight Hour) - till brynen
 
Läppar:

Deborah Milano Rossetto Milanored #1
Make Up Store Maria Montazami Pink
E.l.f. Mineral Lip Gloss Sorority Girl
 
 
 
 
 
 

Dagens Look: Silver Fox

Jag har använt:
 
Ansikte:

Exuviance Skin Caring Foundation
Wet n Wild Blusher Pearlescent Pink
 
Ögon:

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Sin
Urban Decay Naked Palette 2 (Foxy, Bootycall, Pistol, Blackout)
The Balm Shady Lady Insane Jane
Svart kajal från tidning
Isadora Inliner Kajal Blonde
Isadora Big Bold Mascara
The Body Shop Super Volume Mascara
 
MAC Stroke Of Midnight Eyes Warm (Socialite, Midnight Hour) - till brynen
 
Läppar:

Make Up Store Lipstick Maria Montazami Pink
E.l.f. Mineral Lip Gloss Sorority Girl
 
 

Veckans Parfym: Sweet Rose

"Veckans Parfym" vet nog många vilken det är; H&M's parfymer är ganska kända. Det är deras Sweet Rose som jag ska försöka använda hela denna veckan. Anledningen är att jag inte har använt den på länge, och till slut blir den väl dålig. Då vill jag känna att jag inte bara lät den ligga. 
 
Ofta tänker jag att jag ska ta slut på en massa produkter innan jag köper nytt (det är också lite därför jag har "Veckans Parfym"), men inte alltför sällan blir det att man köper en massa nytt ändå... haha! Och nu ska jag ju snart till Stockholm så då kan jag garantera att några sminksaker kommer slinka med, men efter det blir det nog att använda de grejer jag har ett tag. :)
 

Important Stuff

Jag har tyvärr lite bloggtorka just nu och vet inte riktigt vad jag ska blogga om, men jag tänkte att det här inlägget nog är roligare än inget i alla fall. Jag köpte lite nytt, nödvändigt igår på stan och det blev ett torrschampo och en deo!
 
Torrschampo hade vi ett hemma redan, från märket Proffs, men jag känner mig faktiskt nästan äckligare i håret när jag använder det än om jag inte använder något. Håret känns liksom som att det lägger sig i ränder och blir platt, jag gillar det inte! Batistes torrschampon gillar jag däremot, och egentligen var jag ute efter körsbärsdoften men det fanns inte, så det fick bli originalet som jag faktiskt aldrig har provat.
 
Deo ville jag också köpa någon som jag inte provat, men eftersom jag har provat ganska många sprutdeos så fick det bli en jag redan haft fast i en annan doft.
 

MAC Alluring Aquatic Collection 2014

MAC kommer nu med en ny kollektion (som kom ut igår), och den heter Alluring Aquatic! Den är inspirerad av det grönblåa havet och vackra sjöjungfruer, vilket man kan se på förpackningarna. De är havsfärgade och täckta med vattendroppar, och i början tyckte jag nästan det såg lite konstigt ut men nu tycker jag det är såå häftigt!
 
Läppstiften i kollektionen är dessa (215 kr): Siren Song, Pet Me Please, Enchanted One, Mystical, Goddess Of The Sea.
 
Och läppglansen ser ut såhär (205kr) : Clear Water, Peachstock, Water Deities, Seducing Sound, Modern Lure.
 
 
Läppennor (180kr) : What Comes Naturally, Half-Red.

Kajaler (180kr) : Black Line, Black Swan.
 
Ögonskuggorna (200kr) : Lorelei, Sea Worship, Legendary Lure, Soul Serenade, Silver Sun, Fathoms Deep.
 
Bronzing Powder (280kr) : Golden, Refined Golden.
Extra Dimension Bronzer (325kr) : Delphic, Aphrodite's Shell.
Extra Dimension Blush (280kr) : Sea Me Hear Me, Seduced At Sea.
 
Nail Laquer (165kr) : Neptune, Shimmerfish, Submerged.
 
Brushes (365 resp. 250kr) : #127, #233
 

Kollektionen innehåller även en havsinspirerad neccessär. Jag tycker kollektionen ser jättefin ut! Det finns mycket skimrande, metalliskt med häftiga färger, men även mer nedtonade produkter. Tycker speciellt rougen, ögonskuggorna och läppstiften ser superfina ut! Jag ska faktiskt upp till Stockholm om några veckor och shoppa lite granna, och kanske att det slinker med några produkter från den här kollektionen då. Jag ska i alla fall kolla in grejerna i MAC-disken! 
 
Något ni har spanat in?
 
 
 
 

Läppstifts-wanties från E.l.f.!

 
 
Det pratas rätt mycket om E.l.f.'s läppstift just nu, och jag är riktigt sugen på att prova! De är billiga och verkar bra för priset, så vid nästa beställning blir det nog ett gäng sådana! Här är de läppstift jag är mest sugen på, från tre olika serier:
 
Essential Lipsticks, ca 20 kr

  1. Seductive
  2. Sociable
  3. Flirtatious

Moisturising Lipsticks, ca 40 kr
 
      4.  Party In The Buff
      5.  Rosy-Go-Round
      6.  Pink Minx
 
Mineral Lipsticks, ca 50 kr
 
       7.  Ripe Rose
       8.  Nicely Nude
       9.  Rich Raspberry
 
 
Har ni provat E.l.f.'s läppstift, eller är ni sugna på att göra det? 
 
 

Wantie: Too Faced Chocolate Soleil Matte Bronzing Powder

En ny wantie hos mig är Too Faced Chocolate Soleil Matte Bronzing Powder, i originalfärgen (alltså den ganska mörka). Jag är ute efter en bra bronzer eftersom jag inte har någon som funkar till contouring. Eftersom denna är matt och ganska mörk tror jag den skulle vara perfekt till det! Såhär skriver eleven.se om produkten:
 

"Att få en läcker solkysst och glamorös look har aldrig varit härligare eller lättare. Too Faced har kombinerat de naturligt terapeutiska och vårdande effekterna hos riktigt kakao-puder, med Too Faceds egna speciella bronzingpigment och skapat deras första matta bronzing-puder. Pudret neutraliserar röda toner och fungerar utjämnande på alla hudtyper.

Detta ljuvliga chokladbruna kompaktpuder lockar och eggar dina sinnen med en söt chokladdoft. Att vara naturell har aldrig varit mer dekadent!"


Låter ju jättekul att den luktar choklad, men kan nog bli farligt haha! Låter förresten superbra att det faktiskt även ska jämna ut hudtonen trots att det bara är en bronzer. Drömmen skulle vara att beställa den här plus Real Techniques Contour Brush och använda dem tillsammans, åh! Har länge varit sugen på att prova på riktig contouring, men har man inte rätt verktyg och produkter blir det ju svårt.

 

Chocolate Soleil- bronzern kostar mellan cirka 200-350kr, beroende på var man beställer den. Just nu skänker de även 1 dollar för varje bronzer till The Melanoma Research Foundation (om du beställer från Too Faced's hemsida). Kanske att jag tar och unnar mig denna snart. :)

 

Veckans Parfym: Kirra

Jag kan ju säga att förra veckans parfym inte gick så bra... Min jordgubbsparfym från Yves Rocher börjar nog bli lite gammal för den luktade konstigt. Och om man tycker att man själv går runt och luktar konstigt på grund av en parfym så är det väl något fel va? En parfym ska ju liksom lukta gott, så jag använde den faktiskt bara en dag. Funderar på att slänga den nu.
 
Nåja, den här veckan tänkte jag använda min lilla söta parfym från märket Kirra. Den luktar fräscht och ganska starkt, och är väl kanske inte min favvodoft men den är god så jag har absolut inga problem att använda den. Eftersom den är så liten vill jag bara använda upp den (så jag kan tillåta mig att köpa andra parfymer!) så därför är den "Veckans Parfym". Kanske att jag även använder den nästa vecka bara för att se någon skillnad på hur mycket jag har använt upp, haha! ;) 
 
Är det någon annan där ute som försöker använda upp produkter för att kunna köpa nya? ;)

Anastasia Concealer - WOW!

Concealer
Har ni sett Anastasia Beverly Hills Concealer? Den har inte kommit ut i Sverige än, men ska ge riktigt bra täckning både för mörka ringar under ögonen och andra skavanker som finnar. Den ska lägga sig som en mask och korrigera. Enligt produktbeskrivningen ska den inte lägga sig i fina linjer, och den ska hålla sig på plats ända tills den tvättas bort.
 
På deras hemsida kostar den cirka 140 kr, men när den kommer till Sverige kommer den säkert vara dyrare.
 
Linda Hallberg bloggade nyligen om denna goding, men eftersom jag inte vill sno någon annans bilder så ber jag er istället att kolla in hennes inlägg häär. Där visar hon hur extremt bra den täcker (till och med en tatuering, som försvinner helt under den!), och jag är imponerad! Denna vill jag verkligen ha, så jag ska definitivt hålla koll på när den lanseras i Sverige!

Tre av mina Youtube-favoriter!

Jag är ett stort fan av beautyvideos på Youtube och sitter och glor på dom varje dag! Därför tänkte jag nu visa tre av mina beautyguru-favoriter (utan inbördes ordning) som jag tittar mycket på just nu. Jag kollar både på svenska och utländska youtubers, och jag prenumererar på över 100 kanaler, så jag kommer inte visa alla haha! ;) Kanske att det kommer fler inlägg på andra favoriter senare, men här är i alla fall tre av de jag tittar mest på:
 
Sofie Karlsson

En jätteduktig tjej som faktiskt bodde i min stad förut, hon gör både videos där hon pratar om produkter och olika tutorials. Hon recenserar i olika serier (till exempel "Mascara-måndag"), och håller på med "Bought it forgot it". Jag tycker hon är jätteduktig och inspirerande, och kollar alltid alla hennes videos!
 
 
Shaaanxo

Tjej från Nya Zeeland som gör såå inspirerande tutorials! Hon vågar verkligen testa olika looks och gör det väldigt snyggt. Hon gör också bland annat First Impressions och hauls, men mest av allt är det "Get Ready With Me" och tutorials. Riktigt duktig på smink!
 
 
Essiebutton

Kul tjej som är väldigt pratglad! Om jag har mycket tid älskar jag att kolla på hennes videos, för de är oftast rätt långa (men vääldigt bra!). Hon brukar nämna det själv att hon har en tendens att babbla iväg, haha! Hon gör mest videos där hon pratar om podukter, men även en del tutorials och GRWM. 
 

Dagens Look: Cherry Crave

Japp, flippade ur lite när jag skulle fota...
 
Såhär såg jag ut på valborg! Dock är just den här sminkningen från dagen innan, när jag övade (coh självklart blev det snyggare när jag övade än på själva valborg... -.-). Läppstiftet jag fick från min syster är det jag har använt, eftersom jag älskade färgen när jag provade det på! Till det har jag använt min E.l.f. Baked Eyeshadow i färgen Burnt Plum som jag tänkte skulle komplettera läppfärgen fint. 
 
Jag har använt:
 
Ansikte:

Exuviance Skin Caring Foundation
 
Ögon:

MAC Stroke Of Midnight (Socialite, Midnight hour) - till brynen
Urband Decay Primer Potion Sin
Urban Decay Naked Palette 2 (Foxy, Blackout)
E.l.f. Baked Eyeshadow Burnt Plum
Isadora Flex Tip Eyeliner
Isadora Inliner Kajal Blonde
(Svart kajal från tidning)
Isadora Big Bold Mascara
 
Läppar:

Isadora Perfect Lipliner Prime Red
Milani Color Statement Lipstick Cherry Crave
 
 
 
 
 

E.l.f. Primer och Milani Lipstick!

Erika ville väldigt gärna ha två av mina läpprodukter, och snäll som jag är fick hon dom! Dock ville jag ha lite tillbaka, haha! ;) Då fick jag hennes E.l.f. Mineral Infused Face Primer som jag har velat prova ett tag, och ett rostrött läppstift från Milani. Kom på nu att jag ju ska försöka använda bara min Exuviance-foundation... men äsch, kan säkert ha lite primer under.
 
Läppstiftet heter Milani Color Statement Lipstick Cherry Crave och är åt det mörkare, roströda hållet. Supersnygg färg! Faktiskt inte så likt något annat rött läppstift jag har. Luktar vattenmelon gör det också. :D
 
Jag kan lätt känna mig lite överfixad med rött läppstift, men när jag provade det här kändes det ändå så mörkt att det blev ganska diskret. Det lyser liksom inte, om man säger så. Egentligen bär jag inte röda (eller andra färgstarka) läppstift så ofta, men jag hoppas jag får användning av det här!

RSS 2.0